Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy związałabys się z facetem po zawodówce

Polecane posty

Gość gość
pewnie, przynajmniej nigdy nie zajży na kafe :)

Gość dziewczyna po awf
jeśli byłby przystojny, wysportowany, dobrze zbudowany to czemu nie

Gość gość
a co?ktoś gorszy według Ciebie

Gość gość
... nie dlaczego? tylko, że na Kafe siedzi sama inteligencja - to widać po Postach :)

Gość dziewczyna po awf
ja oceniam ludzi główniw po wyglądzie, nie po tym co ukończyli.

Gość gwiazdaaaa
tak

Gość gość
Kiedyś się spotykałam z takim oraz z innymi po technikum, czy samym LO. Na prawdę nie mieliśmy wspólnych tematów, ani zainteresowań. wszyscy moi znajomi oraz późniejsi partnerzy mają wykształcenie wyższe, posiadają doktoraty, a niektórzy są już po habilitacji. Nie znam niewykształconego i oczytanego. Może gdzieś są jakieś wyjątki.

Gość gość
przykład powyżej :)

Gość gość
Nie mam nawet zawodówki. Byłem z dziewczyną nie układało nam się więc postanowiliśmy iść do Pani psycholog. Po rozmowie Pani psycholog zapytała gdzie studowałem psychologie i po co ja tu przychodze skoro sam jestem w stanie sobie pomóc :)

Gość takaaaa jedna
tak

Gość gość
2013-11-24 14:42:45 x nic, ale się wypowiadamy tak jak ty, w tych czy innych wątkach.

Gość gość
Nic, a nic, nie zadaję się z takimi.

Gość gość
Pulchnych to już unikam jak zarazy.

Ok w porządku miałem tylko na myśli że wykształcenie nie świadczy o intelekcie a tak sobie parafrazowałem ,,kultowy" tekst pana B Lindy mając na uwadze post z 14.37.

Gość gość
Tak, a co w tym takiego? Kiedyś się spotykałam z takim oraz z innymi po technikum, czy samym LO. Na prawdę nie mieliśmy wspólnych tematów, ani zainteresowań. wszyscy moi znajomi oraz późniejsi partnerzy mają wykształcenie wyższe, posiadają doktoraty, a niektórzy są już po habilitacji. Nie znam niewykształconego i oczytanego. Może gdzieś są jakieś wyjątki. Fakt, matura i technikum lub LO to taki brak wykształcenia :D

Gość gość
A co to za wykształcenie po LO?

Gość gość
najważniejsze to jest to,jaki to byłby człowiek inteligencja to nie wykształcenie

Gość jasne ze tak
jasne ze tak, nawet sie zwiazalam a sama mam podyplomowke z topowej zagranicznej uczelni. Nie przeszkadzalo mi to zupelnie. Inne rzeczy sie dla mnie liczyly. To jaki jest a nie jakie ma papiery

Gość Monika122
Oczywiście , że tak! Ja mam ukończone dwa kierunki studiów, a mój mąż jest po zawodówce. Nie zamieniłabym go na żadnego profesora, ma dobry charakter, pomaga mi we wszystkim, a przede wszystkim bardzo się kochamy:) Może nie jest oczytany, za to jest bardzo mądry w tych dziedzinach z którymi ja mam problem- ma wiedzę życiową, co uważam za istotniejsze w dzisiejszych czasach. Ponadto dba o naszą rodzinę i jest bardzo zaradny. Dla mnie osoby ograniczone mogą zadawać pytania tego typu, bo człowieka nie ocenia się po tym czy wykuł wystarczająco dużo formułek w swoim życiu. A znam osoby po studiach, którym słoma z butów wystaje...Zresztą nie ma się co oszukiwać- w dzisiejszej Polsce większość kierunków studiów ( nie mówię tu o poważanych typu medycyna czy prawo) nie ma praktycznie żadnej większej wartości. Wolałabym być po zawodówce i mieć konkretny fach w ręku, można na tym dzisiaj zarobić znacznie więcej pieniędzy niż po historii, socjologii, politologii, administracji itp. Pozdrawiam!

Gość gość
Zwiazalam sie z facetem po zawodowce. Ja jestem po zawodowce i po studiach. Namowilam go na technikum i jest technikiem bez matury. A ja robie policealke ;-)

Gość gość
facec**** zawodówce są na ogół bardziej wartościowi bo chociaż mają jakiś fach w ręku