Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pozytywne myslenie prawo przyciagania dziala

Polecane posty

Gość gość

myslicie ze jak bede myslec pozytywnie to bdzie lepiej?:(

Gość gość
macie jakies doswiadzenia?

Gość Marzenka2534
Tak, prawda, ze działa; sprawdziłam na sobie, wszystko to co sobie postanowiłam na razie się spełniło...ale nic za darmo nie wystarczy leżeć i pachnieć i chcieć. np. żeby znaleźć pracę, którą sobie wymarzyłam (opowiednia wypłata, odpowiedni zawód, ZERO znajomości) musiałam CIĘŻKO PRACOWAĆ, chcieć i wierzyć... Jak masz pytania to chętnie odpowiem

Gość gość
mi chodzi raczej o to czy majac ciezkie zycie nie bede sie tym zamartwiac i myslec o tym tylko myslec ze bedzie dobrze i ze jest dobrze to faktycznie cos sie zmieni:(

Gość gość
jezeli wierzysz w jezusa to tak a jezeli ze cos tam to nie bo to grzech iprzyciąga cierpienie tylko jezus jest sprawca naszego szczescia

Gość Marzenka2534
oczywiście, że zmieni, ja też w życiu nie miałam kolorowo, ba czasami nawet bardzo ciężko; poprostu trzeba mieć cel i do niego dążyć i nie zamartwiać się nadmiernie.

Gość gość
jaka prace sobie wymarzylas?

Gość gość
Jestem osobą przesądną, chociaż w kwestiach finansowych zawsze starałem się twardo stąpać po ziemi. Otwierając swój biznes zamówiłem kompleksową sesję rytuału przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . Biznes dość szybko się rozkręcił, oczywiście aby osiągnąć sukces finansowy musiałem się dużo napracować, ale muszę przyznać że w wielu sytuacjach też dopisywało mi szczęście. Jeśli ktoś nie umie pracować żadna magia mu nie pomoże, ale jeśli ktoś jest pracowity rytuał może dopomóc w pewnych sytuacjach.