Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co takiego mają w sobie dresiarze że dziewczyny na nich lecą

Polecane posty

Gość gość

niekoniecznie w dresach ale taki typ młodego, wysportowanego, wulgarnego cwaniaczka, w czym on jest lepszy od zwyczajnego faceta, który lubi ksiazki, pojezdzic na rowerze, jest kulturalny, nie przeklina, nie obraża ludzi, nie oszukuje... Nie rozumiem. Mówicie, że takich nie lubicie a ja ciagle widuje takich typów z fajnymi dziewczynami, nie patologicznymi. Np moja sąsiadka 22letnia studentka chemii, spotyka sie z takim 'kozakiem' w białej czapce z daszkiem :O

Gość gość
Charakter nie przegietej c***y

Gość gość
Mają ociupinkę więcej mózgu niż te laski, które na nich lecą. Cały sekret.

Gość gość
Ty jestes pipa, ktora żali sie na babskim forum a on zyje normalnie. Do tego pewnie żeś prawik i frustrat, gdybys byl taki idealny to jakas by cie zechciała :D

Gość gość
Nie zastanawiaj się, na nich lecą dziewczynki których pewnie kijem byś nie ruszył. niszczące opinie polkom.

Gość gość
,,Ty jestes pipa, ktora żali sie na babskim forum a on zyje normalnie. Do tego pewnie żeś prawik i frustrat, gdybys byl taki idealny to jakas by cie zechciała" wyszczekałaś się suczko? Jestem kobietą i nie będę autorowi wytykać domniemanych cech, stanów, bo i po co. On napisał prawdę. Takie napompowane testosteronem cwaniaczki się po prostu podobają wielu kobietom i to nie tylko tym stereotypowym różowym pustaczkom.

Gość gość
A co w sobie mają? Testosteron, siła, męskość, buta, pewność siebie - to przyciąga. Instynkt, biologia, te sprawy.

Gość gość
zlota kete na szyi i dwie na nadgarstkach und glace und rozum miedzy nogami und 15-nie bmw und sterydy w musklach und totalna wiocha:D:D:D

Gość gość
16.41 Ale jednego nie zarzucisz - ze to c***y

Gość gość
,,Ale jednego nie zarzucisz - ze to c***y" - no na pewno nie, kootachy pełną gębą, byczki, takie że ho ho.

Gość gość
Nie mam zielonego pojęcia. Moja własna siostra poleciała na taki odpad ludzki i tylko się wstydzić jej możemy.

Gość gość
- agresywny = silny, pewny siebie - wulgarny = pewny siebie, męski - pije dużo alkoholu = rozrywkowy, zabawny,

Gość gość
a ja sobie wypraszam - moze i tacy panowie sa cwani i bywaja chamscy ale nie w stosunku do kobiet z ktorymi sa i ktore kochaja, dla takich dziewczyn sa cudowni, kochani ot tyle ;)

Gość gość
kobiety lubią złych facetów a później narzekają jak je c**ka przestanie swędzieć

Gość gość
hahaha wlasnie ze gdyby oni byli zli to by z nimi nie byly.

Gość gość
,,hahaha wlasnie ze gdyby oni byli zli to by z nimi nie byly' mało wiesz. Zło u faceta działa jak magnes, bo jest wyznacznikiem męstwa, siły, paradoksalnie dobrych genów - a przynajmniej tak to jest odbierane przez podświadomość.

Gość gość
im facet gorszy tym lepszy o oczach kobiet