Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Cześć, niedawno dowiedziałam się że jestem w ciaży, jeszcze niewiem co będę miała, ale zastanawiam się nad paroma imionami. Dla dziewczynki podoba mi się Zuzanna, mężowi natomiast Jagoda. Dla chłopczyka mi się podoba Jaś lub Adaś, natomiast mojej córuni podoba się Mikołaj.

Gość japonek
Imię dla dziecka to sprawa indywidualna i tak naprawdę kwestia gustu. Zaraz Cię tu zjadą jaki brzydkie imiona wybrałaś. Kieruj się zdaniem własnym i najbliższych :)

Gość gość
uprzedze wszystkie komentarze w których Cię zwyzywają mamy Piotrków i Maćków - bardzo ładne, choć popularne jest Zuzanna. Mało teraz Adamów - a piękne. Jagoda i Mikołaj - fajne, ale bez szaleństwa :)

Gość gość
dziękuję

Gość gość
jeszcze powiedz na głos sobie razem z nazwiskiem i Zuzie i Adasia i zobacz czy gra. jeżeli tak - to strzał w 10 :)

Gość gość
Zuzanna - super Jagoda - nie podoba mi się, nie chciałabym miec tak na imię Jan, Jasiek - super, takie zadziorne Adam - czesc, jestem Adam RU CH AM się i spadam Mikołaj - dla małego chłopca ok, ale dla dorosłego mi się nie podoba

Gość gość
nie no Adam to imię jak dla geja, takie niewieście, kojarzy mi się z pedziem wydepilowanym i wyfarbowanym na czarno. poza tym była kiedyś taka gazeta "Adam - magazyn dla mężczyn kochających inaczej" W podstawowce mielismy z tego niezły ubaw.

Gość gość
Jestem 36 letnia Zuzanna i gdy bylam dzieckiem to to imie bylo wyjatkowe teraz jest wszedzie pelni dziewczynek o tym imieniu.

Gość gość
Naprawdę jesteś AX tak głupia ze to na kafe szyukasz rady? Obce baby ci maja imię wybrać? Boże szkoda maluszka będzie miało tak durna matkę Zero intymności imię to chyba sprawa twoja i Meza a nie kafe

Gość gość
do pieniaczki nade mną: imię nie jest sprawą intymną. a autorka nie prosi o wybór tylko o opinię, bo już pare imion wybrali. Jak widze takie kretynki jak ty to jestem za ABORCJĄ

Gość gość
Zaraz zaczną pytać czy robić dziecko w pozycji klasycznej czy na pieska bo juz kilka opcji wybrały tylko proszą o rade teraz.hahahaha kuzwa tu sama patologia i przyglupy siedzą