Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

corsa b

Polecane posty

Gość gość
jako kobieta powiem tak:) płyn hamulcowy znajduje się na 100% w pojemniku zżółtym korkiem i taki pewnie trzeba lać płyn czyli żółty :())

Gość gość
To jest silnik? Jakiś malutki, kiedyś miałem taki w zabawkach

Gość gość
a płyn do szyb w podszybiu ::classic_cool: ::))) :)

Gość gość
nie śmiejscie się tylko powiedzcie poważnie:)

Gość gość
Dzizas, jeżdzę corsa b a tez niewiem. A żółte korki to u góry płyn do chłodnicy a niżej olej!

Gość gość
napisałam poważnie .U siebie mam po lewej płyn do spysk a hamulcowy z zielonym korkiem . Sam widzisz że przecież rurka z podszybia z ee nie chce mi sie pisac

Gość gość
no to ja wiem, ale gdzie płyn hamulcowy?:(

Gość gość
hahah taaa olej :D to wlej i zobacz jak daleko zajedziesz :D aż takie tłuki z was, nie wiecie że w okrągłym to płyn hamulcowy a na podszybiu płym spryskiwaczy?

Gość gość
Jak się dowiesz to napisz hehe

Gość gość
płyn hamulcowyw okrągłym baniaczku który widzisz na zdjęciu z zółta nakrętką!!!!!! udajesz czy coo

Gość gość
ten od ktorego ida metalowe przewody

Gość gość
to jeszcze raz. Płyn do spryskiwaczu, na samej górze w prawym górnym rogu zdjecia. To jest jasne. Olej to wiadomo. A gdzie płyn chłodniczy i płyn hamulcowy?

Gość gość
Zbiornik płynu hamulcowego znajduje się na prawo od zbiornika płynu chłodniczego. Płyn chłodniczy jest w takim plastikowym żółtym okrągłym baniaku z żółtym korkiem, na prawo od niego jest zbiorniczek płynu hamulcowego taki mały prostokątny zbiorniczek z zakrętka od której odchodzi jeden kabelek. Jet on niewielki i ma pojemność około 100ml.

Gość gość
hamulcowy to ten z prostokatnym zoltym kapslem, po prawj od tego duzego okraglego baniaka z okraglym zoltym:)

Gość gość
a tak płyn w mniejszym baniaczku kwardatowym :(

Gość gość
super dziekuje;) A i jeszcze jedno, Kupiłam ową corsę miesiac temu i do teraz nie jezdziłam nią bo "czekała" jak zdam prawko(w czwartek sie udało) i przez ten czas parę razy ur*********m silnik by parę minut pochodził i było wszystko ok, a teraz pojawia mi się po kilku minutach kontrolka od elektroniki. O co moze chodzić? Nie było jeżdżone, wiec nie powinno się nic stać....

Gość gość
Ku r wa jeżdzę tez taka corsa to wiem ze ten baniak u góry z żółta to na płyn do chłodnicy a ten niżej tez żółty to wlew na olej! W prawym górnym rogu na zdjęciu jest wlew na spryskiwaczy. Nie róbcie autora w jajo

Gość gość
Jako użytkownik takiej corsy powiem ci ze często siada mi egr, już dwa razy robiłam. Tzn raz trzeba było niestety nowy a to po znajomosci 500zl a za drugim razem został 'zrehabilitowany' za 100. Oczywiście nie musi to być u ciebie ale całkiem możliwe.. Ja mam z 1999 roku.

Gość gość
kolego 17:47 umiesz czytac ze zrozumieniem?? nikt nikogo w jajo nie robi

Gość gość
Gościu z 17:27. Widać kto tu jest tłumokiem do potęgi!

Gość gość
Hala to od 3 lat leje tam olej i jeżdzę bez kłopotu a i sprawdzając jego poziom regularnie, tym małym żółtym co widać pod korkiem żółtym - żeby nie było hehe, wszystko jest ok. Wiec jak nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj