Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca88888

Ile lat doświadczenia zawodowego miałyście

Polecane posty

Gość Pytajaca88888

jak zaszłyscie w ciąże??? Ja mam 24 lata, przepracowane łącznie 3 lata w 3 miejscach. Bardzo chciałabym mieć dziecko ale boję się tego, że jak zajdę teraz w ciąże to później będzie mi ciężko wrócić na rynek pracy....Nie wiem czy zdecydować się teraz czy poczekać jeszcze żeby dłużej popracować. mam męża, pracuję na umowę zlecenie ale mimo, że nie miałabym macierzyńskiego dalibyśmy radę finansowo więc o to się nie martwie.

Gość mmmims
ja pracuję w jednej firmie od 7 lat i teraz zaszłąm w ciąże, na kolejną jeśli nadal tam będę zdecyduję się za jakies 4 lata.

Gość gość
prawie 10 u jednego pracodawcy. Z powrotem do pracy nie było problemu. Sama po roku zmieniłam na lepszą

Gość hehehehehehehalejaja
2 lata przed ciaza po powrocie kolejne 10 lat wiec juz razem 12 lat a sama mam 34

Gość gość
a ja 7 lat, po powrocie popracowalam nicaly rok i wypowiedzenie na biurku

Gość japonek
6 lat doświadczenia

Gość Pytajaca88888
No to sporo... :/ co prawda są kobiety które mają jeszcze mniejsze doświadczenie i jakoś wracają do pracy ale chciałabym coś osiągnąć a nie za dwa lata zaczynać od jakiejś kasy w markecie :( a boje sie że tak to właśnie będzie wyglądać ;/ Teraz mam fajną pracę i trochę szkoda mi ją zostawić, atmosfera w pracy też fajna ale wiem, że jak zajde w ciąże to już raczej nie będzie powrotu :(

Gość gość
7.5 roku w sumie, 6 u tego pracodawcy, 3 na obecnym stanowisku. Wg mnie 3 lata to spoko staż, ale wolałabym być ze 2 lata u jednego pracodawcy no i oczywiście lepiej na umowę o pracę.

Gość gość
4 lata u jednego pracodawcy. Teraz wlasnie tam wrocilam.

Gość Paquchi
Ja jestem w 2 miesiacu ciazy, pracowałam tylko w jednym miejscu w życiu. Kończę drugi rok pracy czyli jak urodzę dziecko będzie niewiele ponad 2,5 roku

Gość gość
Miałam 6 lat doświadczenia zawodowego, ale zmieniałam akurat pracę. Popracowłam 6 miesięcy, na zwolnieniu byłam 4 tygodnie przed porodem, wróciłam po 6 mies do pracy i jestem zadowolona, doceniana i szykuje mi się awans:)

Gość gość
ile "wypada" przepracować u jednego pracodawcy zanim zajdzie się w ciąże żeby nie było to źle widziane...

Gość gość
ile wypada ?jak dla mnie rok dwa w jednej firmie aby moc wrocic

Gość gość
myślisz ze rok wystarczy? nie za krótko?

Gość gość
Ja mam też łącznie może ze 3 lata doświadczenia w różnych firmach, zaszłam w ciążę na umowie zlecenie w wieku 25 lat. Nie miałam z kim zostawić dziecka, więc szukam pracy od września jak dziecko poszło do przedszkola i mogę powiedzieć, że to jest jeden wielki koszmar. Na kilkaset wysłanych i rozniesionych cv były 2 rozmowy i oczywiście nic z nich nie wyszło.

Gość gość
Ja też miałam jakieś 3 lata u różnych pracodawców, zaszłam w ciążę w wieku 26 lat i od ponad roku nie mogę znaleźć pracy. Teraz to już w ogóle nikt nie odpowiada na moje CV.

Gość gość
przy pierwszym wcale nie miałam, przy drugim 7 lat. Po macierzyńskim wróciłam na swoje stanowisko, mam pracę na czas nieokreślony.

Gość gość
a na jakich stanowiskach pracujecie/pracowałyście?