Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolefka

czy jest ktoś dobry z angielskiego i prztlumaczylby mi tekst

Polecane posty

Gość dolefka

Plisss osobo o dobrym sercu lubiaca babrać się w angielskim prztlumacz mi tekst piosenki. Będe wdzięczna :)

Gość gość
podaj tekst, przetlumacze

Gość dolefka
niestety glupia kafe twierdzi ze to spam jak chce go wkleic. bylbys tak dobry i podal maila? :)

Gość gość
wklej najpierw w document word, jako opcje 'zachowaj tylko tekst' a potem w przegladarke

Gość dolefka
Kurcze wrzucam z pliku tekstowego z kompa i to samo :( maca mam

Gość dolefka
jeszcze raz zrobiłam tak jak mówiłes i zapisalam tylko jako tekst i to samo...do d**y sie zrobiła kafe... z translatora straszne bzdety wychodza :/

Gość gość
moze podaj tytul piosenki i zespol. Znajde tekst na necie i przetlumacze

Gość gość
a co to za piosnka? podaj tytul

Gość gość
Pola zaloby Przede mna pustka A resztki spadajaceg i topniejecego sniegu Budza we mojej duszy intensywna obcosc Za wzgorzem Krzyk potepionych i nienarodzonych Zlosliwosc zwyrodnienia sie odnowi Wraz z plynacym czasem Na sniegu nadal widac odbicie Cennej istoty twojej duszy Nadzieja sie nie pojawia Gdy spada niebo

Gość dolefka
dzieki dzięki :D jestes super! :D reszte tez przetłmaczysz? :)

Gość gość
Snulismy zlote basniowe sny A teraz nad nami tylko swieci czerwoni jak krew Stawiamy czola wiatrom i chmurom Aby znalezc jedyne wyjscie I stawic czola twojej wierze Ktora jest pocalunkiem weza Spie w lancuchach Przez najglebsza czern Zimowa zaloba Rozjasniona swiatlami polnocy Ostatni poblysk Powoli blednacego polnocnego nieba Symbol mojego zycia Widze jak swiatlo przechodzi w ciemnosc Nie ma odwrotu, gdy slysze wolanie aniola Chowam sie w sobie Do innej instytucji Domena odwaznych Gdy zimowa zaloba sie nasila Sen pod calunem, tron w przyszlosci Smierc uczuc, wyrzeczenie sie zycia Ku twojej pamieci Moja dusza zostaje zabita ponad pokuse Pozostaly tylko spalone resztki piekla Zimowa zaloba Rozjasniona swiatlami polnocy Ostatni poblysk Powoli blednacego polnocnego nieba Zimowa zaloba Rozjasniona swiatlami polnocy Wskazuje drogowskazy zaloby Ostatni poblysk Powoli blednacego polnocnego nieba Symbol mojego zycia

Gość dolefka
dziękuje dziekuje po stokroć kochany kafeteriuszu :D :) bardzo ladnie to przetlumaczyłes, gdybym ja to zrobiła brzmialoby to zapewne jak z translatora :D jako ciekawostke powiem ci ze w refrenie wyraźnie slychac jeszcze jeden wers, cos o samobojstwie, ale nigdzie nie jest on podawany w tekstach. jakaś dziwna cenzura czy coś.. jeszcze raz dziekuje za pomoc i zycze wszystkiego dobrego ;) :*

Gość gość
Spoko, nie ma sprawy. Zycze wszystkiego najlepszego

Gość gość
Tez sie jak widac czegos dzis nauczylam ;-)