Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę tego bardzo

Chcę żeby jakaś kobieta miała obsesję na moim punkcie powiedzcie jak to wywołać

Polecane posty

Gość chcę tego bardzo

Jestem lekko ponadprzeciętnie atrakcyjny fizycznie, ale nie jakoś specjalnie mocno, do superprzystojniaków nie należę. Mimo wszystko ponoć przyciągam osobowością, bo parę atrakcyjniejszych kobiet już za sobą mam, ale nigdy nie udało mi się zrobić tak by miała obsesję, a chcę właśnie takiej kobiety bo wtedy ona na wszystko będzie się zgadzała. Nawet na loda z połykiem i łykanie nasienia. Powiedzcie jak to zrobić

Gość OB Sesja
za wysokie OB nie wrozy niczeko dobrego Skarbie :P

to raczej mało normalne...Kobiety nie ulegaja obsesji. Tylko Siwiec miała obsesje i latala za zonatym facetem, ale znając zycie to za rok będzie latala za innym .

Gość gość
Musisz odbyc praktyki okultystyczne. To jedyne wyjscie.

Gość chcę tego bardzo
dobra, czekam na dalsze odpowiedzi, bo te nic nie wnoszą

Znajdź sobie jakąś i bij ją codziennie . Na bank będzie Cię obsesyjnie nienawidzić a może i bać . Obsesja do kwadratu .

Gość chcę tego bardzo
eh, tęsknię za czasami, gdy pośród bezsensownych bredni można było tu jeszcze znaleźć jakąś wypowiedź do rzeczy.

A zdajesz sobie sprawę że znaleźć taką kobietę to jak trafić 6-kę w LOTTO ?

Gość gośćo n a
pulchny🖐️

Gość gośćo n a
ty Autor ja mam obsesję na punkcie jednego....ale on o tym nie wie. Tak więc wiesz-wszystko przed Tobą ;) :classic_cool: ...może zwyczajnie o czymś ci nie wiadomo....

Nie da się zrobić tak, by kobieta wpadła w obsesję na punkcie faceta. Zazwyczaj to o kobiety trzeba zabiegać, z pieniędzmi, dobrym autem itd. Wiem to ze swojego punktu widzenia. Miałam bogatego, mega przystojnego faceta a w obsesję i tak nie wpadłam.

Gość chcę tego bardzo
ale zdarzają się takie typy kobiet i właśnie taką chcę.

Gość gośćo n a
...aha ..mimo obsesji nie wiem czy zgodziłabym się na to, o czym piszesz....

Co najwyzej mogą mieć obsesje na punkcie swojej atrakcyjności.Jak uderzysz w ten punkt to zrobia wszystko żeby stać się dla ciebie naj:)

Autorze, coś mylisz pojęcia. Mój kumpel miał laskę, która miała na jego punkcie obsesję - pokój w jego zdjęciach,adorowanie faceta na każdym kroku, usługiwanie, czasem śledzenie, ale zerwał z nią, bo mimo swej obsesji seks chciała dopiero po ślubie, a nie wiadomo czy po tym ślubie zgodziłaby się na takie eksperymenty łóżkowe.

Gość gość
lepiej zacznij się leczyć!!

Gość chcę tego bardzo
Osoba z obsesją powinna zgodzić się na wszystko.

jak zaczniesz stawiac wymagania kobiece to szybko się z obsesji wyleczy. hahahahaha

zazwyczaj jest tak , ze ten kto ma obsesje to chce żeby ta osoba robila dla niej to co chce , a nie na odwrót

Gość chcę tego bardzo
No dobra, muszę przyznać fakt, że kobiety są bardziej egoistyczne i jest to trudniejsze, ale nie jest niemożliwe, gdybym chciał to wywołać to co powinienem zrobić?

"diadem55 zazwyczaj jest tak , ze ten kto ma obsesje to chce żeby ta osoba robila dla niej to co chce , a nie na odwrót " No właśnie. Dlatego mówię, ze autorowi coś się pokićkało :P

No właśnie się nie da. Nie znajdziesz już ślepej bezmyślnej dziewczyny, która będzie służyć facetowi, bo to zazwyczaj szare spokojne myszki, kryjące się po kątach w domu. Pewnie siebie otwarte wychodza do ludzi, ale takie to nie służące, tylko kobiety biznesu :P

Gość gość
nic nie zrobisz, to jest w ogole bez sensu , ze tego chcesz, ty masz jakiś problem z psychika. jak chcesz seksu z polykiem , to znajdz w ogłoszeniu laske , która to robi , zaplac i ci to wykona , wykona ci inna reszte o której marzysz . zapłacisz i masz. żadna normalna kobieta tego nie zrobi , jak nie ma ochoty.

nic nie morzesz zrobić. poza tym która lubi lykac sperme. nie slyszalam o takiej...

kobieta biznesu ma obsesje na punkcie pieniędzy, prestiżu i swojego wizerunku...To już w ogóle porażka i ruina psychiczna