Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berdkakredka

Czy mam u niego szanse jestem zakochana

Polecane posty

Gość Berdkakredka

Mam mega przystojnego szefa 31 lat, żyje z kobieta, ale nie mają ślubu, dzieci, nie pojawia się w firmie, jedynie większe imprezy jak są to ona jest. Można powiedzieć, że jest wolny. Ja jestem od niego starsza rok, jestem rozwódka. Cholernie chciałabym się z nim przespać. Mam u niego szanse ? Jest mega przystojny !

Gość gość
Jeżeli jest warrtościowym człowiekiem, to nie masz szans. Jak jest taką dziwą jak ty, to masz.

Gość Berdkakredka
Kiedyś wyszedł na spotkanie zostawił telefon. Słyszałam że coś zadzwonilo i weszłam patrzę a tam od,, kochanie" wiadomość. Nie widziałam że on ma kogoś, bo raczej się z nią nie pokazuje

Gość gość
Ale już wiesz, więc odpuść

Gość Berdkakredka
Nie maja żony, nie ma dzieci więc tak jakby był wolny. Jest kawalerem.

Gość Berdkakredka
Ale co innego rodzice, a co innego kobieta

Ma kobietę - "kochanie" więc tak jakby wolny nie jest. Masz taki algorytm: Szkoda , że nie ma tutaj strzałek bo było łatwiej. Ale postaram się to wytłumaczyć. Więc jedziemy: 1. a. nie prześpisz się z nim b. wszystko będzie po staremu, masz prace a szef ma nadal laske i nadal jest przystojny 2. a.zaproponujesz mu a on odmówi b.dziwnie w pracy c.pewnie ja stracisz 3. a.zaproponujesz albo jakos wyjdzie tak , że się w*******ie b. dziwnie w pracy. niezbyt normalna atmosfera c. znudzisz się nim , już nie będzie taki przystojny d. wszystko wyjdzie e. "kochanie" go rzuci f. ty już nie będziesz miała pracy Odpowiedz sobie sama czy warto.

Gość Berdkakredka
Dla mnie zajęty byłby jakby miał żonę. Pracę zawsze mogę mieć inną.

Gość Berdkakredka
W ogóle co jest za podpisanie nr ,, kochanie". Nie może normalnie imieniem i nazwiskiem

Gość Berdkakredka
Z niego taki przystojniak kobiety moglby zmieniać jak rękawiczki dobrze że jest wolny

może nie jest pustakiem i nie musi tego robić aby się dowartościować ;-)

Gość gość
A ciebie jak ma podpisać? Zlew na spermę?

Gość gość
To dlaczego nie weźmie ślubu ?

Gość Berdkakredka
To dlaczego nie weźmie ślubu. Nie wiem czy ma mój nt. Ale co to jest ,, kochanie" ?

Gość Berdkakredka
Normalnie się zapisuje po imieniu i nazwisku a nie kochanie.

no chyba, że dla kogoś "kochanie" brzmi lepiej. Z tego samego powodu ustawia się na tapecie w telefonie zdjęcia partnera/partnerki.

Gość Berdkakredka
Nie widziałam jakie ma.zdjęcie na tapecie, ale w laptopie ma jej zdjęcie

Gość Berdkakredka
Widziałam tylko jego wyświetlacz główny to było akurat zdjęcie z jakiś ciepłych krajów. A na laptopie to wiem że ma bo nie raz widziałam. I w portfelu jej foto zdjecie dowodowe przypuszczam.

Gość gość
Takie kurde albo dowodowe albo paszportowe bo tylko twarz

Gość gość
Kocha ją

Gość gość
Skąd się biorą takie k***y, nie zainteresują się wolnymi facetami tylko mokro im się w majtach robi przy zajętych, bez intrygi i fałszu nie mogą żyć? :D

Gość gość
Przeczytałam, i jeszcze raz, trudno uwierzyć, że coś takiego może napisać KOBIETA !!!!! Piszesz, że jesteś zakochana !!!! Ale w kim, chyba w sobie, bo na pewno nie w tym mężczyźnie. Wiesz, że facet jest w związku, dla ciebie nie jest- bo to nie jest jego żona, trochę śmieszne, jak na dzisiejsze czasy, a skąd wiesz, może planują ślub??? To, że jego narzeczona , partnerka,nie pokazuje się u niego w pracy - to chyba naturalne, życie osobiste jest TAK CENNĄ WARTOŚCIĄ, że nie należy go mieszać z pracą, wręcz wiele osób dba o to, aby pracy nie mieszać z życiem prywatnym i to ostatnie po prostu CHRONI!!! Zaczynasz jakieś podchody, oglądasz cudzy telefon i na forum pytasz o radę, jak innym zrobić krzywdę.A nie pomyślałaś przez moment, że ten facet może być w związku ze swoim "kochaniem" po prostu szczęśliwy??? Czemu chcesz na siłe uszczęśliwić go swoją osobą i coś w jego zyciu spieprzyć??? Pomyślałaś w tym całym układzie przez moment o nim, czy zauważyłaś w nim coś poza tym, że jest przystojny??? Prawda jest taka- gdybyś mu się podobała,gdyby zwrócił na ciebie uwagę, to byś o tym wiedziała. W mojej ocenie masz w sobie coś z kobiety fatalnej, która jest skazana na przegraną- jesteś rozwódką, więc już jeden raz ci w życiu nie wyszło. Tym razem, niezależnie od tego, czy uda ci się "zwabić" go do łożka , czy nie, też przegrasz, bo to, co robisz, jest po prostu złe, a za zło zawsze dostaje się po d***e. Spróbuj zachowac się jak przyzwoity człowiek i kobieta z klasą, zostaw go i jego dziewczynę, nie śledź go, nie zabiegaj, bądź sobą I ZYJ WŁASNYM ZYCIEM, nastaw się do niego życzliwie, nie patrz na niego jak modliszka, która chce go schrupać.Takie nastawienie kobiety może faceta wystraszyć, ale na pewno nie pociąga. Dobro w ludziach zawsze się zauważa, i wynagradza, zostaw sprawy swojemu biegowi, jeżeli ten facet jest dla ciebie, to cię zauwazy, jeżeli nie, to na pewno zobaczy w tobie fajnego człowieka, a to bardzo dużo. A moze koło ciebie pojawi się ktos inny, kto............no wiesz. Wtedy fascynacja przystojnym szefem szybko c**przejdzie. Trzymaj się.

Gość gość
TO PROWOKACJA :)) przespać taaa jasne z ust kobiety dobranoc !!!