Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy temp 38 st

Polecane posty

Gość gość

w pokoju jest wystarczająco wysoka? to bardzo ważne

Gość gość
wysoka ale na co ? jest nieodpowiednia do funkcjonownia, temp pokoju powinna wynosic ok 23-24 stopni jest najlepsza.

Gość gość
21 stopni powinna miec. 38 stopni juz powoduje choroby

Gość gość
bo mam problem. jestem na stancji. na kaloryferze jest ,,termometr", który pokazuje 37-38 st. ale w pokoju jest zimno. dotykając kaloryferów wcale nie są aż takie ciepłe. kiedy zwiększałam temp. właścicielka powiedziała żebym tego nie robiła, bo bd musiała dopłacać. kiedy wróciłam ostatnio ze szkoły przekręciła do zera... śpię długich spodniach dresowych, bluzce i bluzie pod kołdrą z owczej wełny... więc chciałabym wiedzieć, czy coś ze mną nie tak, czy to jest problem z kaloryferami?

Gość gość
jezu kup se termometr za 5 zeta będziesz wiedziała ile masz stopni w pokoju właścicielka ma obowiązek zapewnić ci minimum 18 stopni

Gość gość
dzięki. a mogłabym jeszcze tylko wiedzieć w takim razie, czy temp na kaloryferze odpowiada temp w pomieszczeniu?

Gość gość
a jaką skalę ma ten termometr?

Gość gość
nie znam się :/ dlatego pytam tu. jedyne co się na nim wyświetla to temp. jest elektroniczny.

Gość gość
nie wiem co robić. parę tyg temu miałam anginę, podejrzewam, że załatwiłam się na stancji. bo zmarzłam już w pierwszych dniach. później obudziłam się ze strasznym bólem gardła. do dziś się nie wykurowałam. zmieniłabym stancję, ale jeśli kobieta stwierdzi, że ja wymyślam i mam jakieś dziwne wymagania...?... dlatego chciałam się poradzić :(

Gość gość
nawet jeśli wyświetla temp kaloryfera to nie jest ona aż tak niska:P przy dotykaniu ciała o temp chyba 45 stopni odczuwa się ból ale niektórzy lubią jak im kaloryfer parzy dłonie :P mój kaloryfer nie parzy a mam w pokoju 21 stopni

Gość gość
czyli co? :D mam wymagania?

Gość gość
chodzi mi o to jaka jest możliwa różnica temperatur kaloryfera i pomieszczenia? bo na kaloryf. jest 37-38 (to sporo), więc dlaczego ja marznę ? :/

Gość gość
nie ma tam ta twoja kobita jakiegoś termometru pokojowego? bym ci od razu powiedziała czy nie jesteś aby zbytnio roszczeniowa.. przy 18-20 st niektórzy mogą jeszcze odczuwać zimno ale od 21 wzwyż to już chyba nikt nie powinien