Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE MACIE POKOI URUCHOMCIE FANTAZJĘ

Polecane posty

Gość gość

ja mam 6:)

Gość gość
ja 8

Gość gość
Salon z jadalnią, gościnny, sypialnie dla nas, pokój córki, pokój syna plus dwie łazienki, pralnia, suszarnia, garaż. 170 m kw - ale dom mam po rodzicach

Gość gość
2da ja nie wymyślam mam 2.:p w tym jeden z aneksem kuchennym.

Gość ojaprdl
ja bez sciemy mam 6, mieszkanie 2 poziomowe, kuchnia, 2 łazienki, sypialnia, garderoba, salon, 2 pokoje dla dzieci i pokoj dla psa:)

Gość gość
ja mam 40 pokoi, 7 łazienek i 5 kuchni

Gość gość
5, a co w tym dziwnego,ze ludzie maja wiecej pokoi niz 2:D nie znam nikogo kto ma 2 pokoje, minimum 3, a wiekszosc mieszka w domach i maja 5-6 pokoi, ale ja mam bogatych znajomych

Gość gość
mieszkam w bloku i mam 3 pokoje, ale budujemy dom i bedzie 5 pokoi

Gość gość
W sumie pokoi mam 4 mieszkanie dwupoziomowe na gorze 3 sypialnie, a na dole duzy salon kuchnia i lazienka

Gość gość
to jakie ty masz te mieszkanie, jakis c*****y uklad musi byc, chyba ze twoj stary dom nazywasz dwupokojowym mieszkaniem:D

Gość gość
Salon z jadalnią, kuchnia, biuro, pokój córki, nasz pokój, gościnny, przedpokój, korytarz, kotłownia, łazienka, ubikacja, garaż

Gość gość
4. Dwa duze - jeden z balkonem, pomiedzy nimi drzwi. Jeden mniejszy ok. 20m2, dlugi jak tramwaj. I pokoik sluzacej - klitke za kuchnia. Mieszkanie 120m2

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość to jakie ty masz te mieszkanie, jakis c*****y uklad musi byc, chyba ze twoj stary dom nazywasz dwupokojowym mieszkaniemsmiech.gif ************************************* Nie dwupokojowym lecz dwupoziomowym i nie jest to stary dom tylko 7 letnie mieszkanie i nie wiem dlaczego ten uklad tak Cie dziwi,chyba wyobrazenia o nim nie masz.

Gość gość
Ja mialam 20 ale sprzedalam bo Nikt nie chcial za robie sprzatajac u mnie. Teraz mam 4 ogarniam wszystko sama i jest ok. Ale tak jeszcze ze 2 pokoje by sie przydaly.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość to jakie ty masz te mieszkanie, jakis c*****y uklad musi byc, chyba ze twoj stary dom nazywasz dwupokojowym mieszkaniemsmiech.gif ************************************* Nie dwupokojowym lecz dwupoziomowym i nie jest to stary dom tylko 7 letnie mieszkanie i nie wiem dlaczego ten uklad tak Cie dziwi,chyba wyobrazenia o nim nie masz. Masz jak sobie wyobrazisz :D

Gość gość
4 pokoje w bliku w tym jeden otwarty na kuchnię, nie potrzebuję więcej, spokojnie wystarcza to co mamy

Gość gość
mam 5 i uważam ze o 2 za dużo, w sumie ok 130mkw nie wyrabiam ze sprzątaniem :/ na szczęście jeden pokój stoi nie używany wcale zamknięty na klucz, też mam 2 poziomy i to jest największe przekleństwo

Gość edabrowska
salon, sypialnia nasza, spialnia brata, korytaż, kuchnia,łazienka, 2 schowki;p a z fantazją to 1500 100 900:)

Gość gość
Ja mam 4 ale jak bym sobie wyobraznie popuscial to 6 by mi starczylo :P 4 pokoje to 3 sypialnie, dwie dzieciakow, jedna nasza i salon. A 6 pokoi to kazde mogloby miec swoj pokoj, salon i goscinny :D chociaz nie wiem po co mi :D

Gość gość
na upartego 4, 2 na gorze, jeden 'oryginalnie' na dole i z duzej kuchni zrobiony pokoj telewizyjny z aneksem kuchennym ;)

Gość gość
Masz jak sobie wyobrazisz ********************* To ja nie wiem co Ty sobie wyobrazasz,skoro tak Cie to smieszy,chyba cos niebardzo z Twoja wyobraznia jest,albo wlasnie masz ja bardzo wybujala.

Gość crazy sheep
Ja mam jeden :D Wynajmowane mieszkanie we Wrocławiu. Ale jestę studentę i honoru mi to nie ujmuje.

Gość gość
jeste studente??? jak na te studia sie dostalas?:D prywatne? czy jak:D studente:D

Gość gość
Masz jak sobie wyobrazisz ********************* To ja nie wiem co Ty sobie wyobrazasz,skoro tak Cie to smieszy,chyba cos niebardzo z Twoja wyobraznia jest,albo wlasnie masz ja bardzo wybujala. Zamilcz, oszczędź sobie wstydu.

Gość crazy sheep
Przecież to było prześmiewcze. Weź sobie wpisz w wyszukiwarkę tę frazę. Studiuję na bardzo dobrej, publicznej uczelni. Choć przyznaję - technicznej. Ale po polsku pisać umiem, to był żart. Nie obruszaj się tak! Więcej uśmiechu życzę i więcej dystansu! :)

Gość gość
Masz jak sobie wyobrazisz ********************* To ja nie wiem co Ty sobie wyobrazasz,skoro tak Cie to smieszy,chyba cos niebardzo z Twoja wyobraznia jest,albo wlasnie masz ja bardzo wybujala. Widzę po tych kropeczkach, jaka z ciebie inteligentka i po wypowiedziach zaradność aż tryska.

Gość gość
Przecież to było prześmiewcze. Weź sobie wpisz w wyszukiwarkę tę frazę. Studiuję na bardzo dobrej, publicznej uczelni. Choć przyznaję - technicznej. Ale po polsku pisać umiem, to był żart. Nie obruszaj się tak! Więcej uśmiechu życzę i więcej dystansu! Zapomnij o tym u mamusiek, które "wyżej srają niż d**ę mają".

Gość gość
o ile wiem:D to nie umiem srac powyzej mojego tylka;) a do studente;) no mysle sobie;) a ze studente juz sie spotkalam kilka razy na forum, stad ta reakcja:P do mamuski od wyzej srania;) wez sobie kobieto na luz:) troche smiechu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo.... a pokoi w wyobrazni to bym chciala miec hmm z 5 ale takich duzych;) w rzeczywistosci mam male 3 plus oddzielna kuchnia, ale na wiosne/ lato, prawodopodobnie beda juz 4 przy dobrych wiatrach 5 ;)

Gość gość
Mam zamek z dwoma skrzydłami i z wieżami, a wszędzie tam pokoje, malutkie, duże, łączone, sale balowe, ukryte, tajemne komnaty i korytarze, i wszystko... I oczywiście to nie ja muszę sprzątać bo bym się tak nie cieszyła. Gdy z gośćmi bawimy się w chowanego, to każdy dostaje dwumiesięczny zapas konserw na wypadek, gdyby się zgubił.

Gość gość
tekst ALE JA MAM BOGATYCH ZNAJOMYCH powalił mnie na łopatki;D ha ha ha qrwa wysiadam.