Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE MACIE POKOI URUCHOMCIE FANTAZJĘ

Polecane posty

Gość gość
Ja póki co mam 2. Ale już są fundamenty od naszego domku. Mały będzie,ale nam większego nie potrzeba. Nasz domek to będzie salon,kuchnia,łazienka i kotłownia na dole,a na górze 2 sypialnie, gabinet,łazienka i coś w stylu garderoby. Czyli 5 pokoi. Parter będzie miał 72mkw. Dom łącznie trochę ponad sto bo góra to poddasze ze skosami :)

Gość gość
Zamilcz, oszczędź sobie wstydu. *************************************** O co Ci kobieto chodzi,mam dwupoziomowe mieszkanie z 3 sypialniami na gorze,czy to tak ciezko zrozumiec? I o jakiej zazdrosci w ogole tu mowa jest? Takie mieszkanie jak moje tu na moim osiedlu ma mase ludzi i o jakiej zazdrosci mowisz w ogole? Mam Ci caly rozklad mieszkania rozpisac bo Ty wyobraszasz sobie Bog wie co widze.Zreszta co ja bede pisac widac,ze twoj tok myslenia zatrzymal sie w ktoryms punkcie.Zegnam

Gość gość
po chooj idiotko zakładasz taki temat? ja mam 3 pokojowe mieszkanie a mogę napisać że na 20 i co? po co ci to? skoro wiadomo że większość skłamie, głupiej szmacie się nudzi, tępa sooka

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość tekst ALE JA MAM BOGATYCH ZNAJOMYCH powalił mnie na łopatki;D ha ha ha qrwa wysiadam. x x x z co w tym dziwnego, ja tez nie znam nikogo, kto ma male mieszkanie,wiekszosc na duze mieszkania i wlasne nowe(max 5 letnie) domy, wiec chyba maja kase proste ale bieda nie moze pojac,ze sa ludzie, ktorzy maja kase i wiekowo sa jeszcze mlodzi, zal mi cie scierko:D

Gość gość
nie tym tonem bogaczko;p. Widzę, że muszę wytłumaczyć ręcznie:) dla kogoś osoba która ma nowy dom lub mieszkanie wcale nie musi być bogata czy zamożna. I wychwalanie się znajomymi jest co najmniej prostackie....

Gość gość
4, jak ma naszą 3 idealnie, wazne,ze sa 2 lazienki i 2 balkony:)

Gość gość
ja bym ci chętnie wytłumaczyła ręcznie .I.. poza tym tamto to nie ja pisalam ale wiem o co chodzi dziewczynie, w sumie normalna sprawa

Gość gość
taaa, biednego stac na wybudowac dom:D albo kupic mieszkanie dwupoziomowe:D i malo kto z nich bral kretyt a jak juz to nie duzy'

Gość gość
Z wami to nawet normalnie porozmawiac nie mozna,bo wystarczy ze ktos napisze ze ma wiecej pokoi niz dwa czy jeden,albo wlasnie mieszkanie dwupoziomowe to juz ciete teksty leca,a co to takiego miec mieszkanie dwupoziomowe? Czy wedlug was to taki luksus,wcale nie,albo dom wybudowac to tez zadna wielka inwestycja.Fakt malo kogo stac by kupic czy wybudowac cos swojego za gotowke,ja sie nie wstydze tego,ze bralam kredyt na mieszkanie,ale start tez nie byl maly bo wczesniej sprzedalismy kawalerke po meza babci,dobralismy kredyt i kupilismy mieszkanie wlasnie dwupoziomowe i wcale nie uwazam tego za nie wiadomo co, ot poprostu mieszkanie w bloku i tyle.Bogata tez nie jestem i mam nadzieje,ze nigdy nie bede,bo tym nowobogackim to tylko w glowach sie przewraca i za ptrzeproszeniem wyzej sraja niz d**e maja,tyle w temacie.

Gość helenka od zenka
ja mam 3(sypialnia,goscinny i salonowy)kuchnia z jadalnia i lazienka oraz kotlownia.Mieszkanie w kamienicy cale pietro109m

Gość gość
Nie no cos ty,jak ktos napisze,ze ma jeden czy dwa i ze jedno dziecko spi razem z rodzicami w pokoju to juz od patologi wyzywaja.Ta kafeteria to jest zenada poprostu sloma z butow tu na kilometr wystaje.

Gość gość
A ja mieszkam w dwupokojowym namiocie w lesie z niedźwiedziami i co? Możecie to pojąć. dupcingiery

Gość gość
Kurde w namiocie o tej porze roku to zimno musi Ci tam byc,no chyba ze niedziewiedzie Cie grzeja to inna sprawa :P

Gość gość
a więc w marzeniach mam : 1 sypialnie dla nas , 2 pokoje dla dzieci + salon duzy i przestronny spora kuchnia i dwie łazienki hmm w realiach : mieszkamy u mojej mamy , 1 dziecko + nasza dwójka w jednym pokoiku 16m2 ehhh życie życie mam nadzieje ze nasza sytuacja sie jednak poprawi i wkoncu zrobimy remont domu wtedy moje marzenia będą rzeczywistością

Gość gość
A ja nawet nie wiem ile mam tych pokoi,nie bylam jeszcze we wszystkich :)

Gość gość
najpierw prawda- mam dwa pokoje (ale starcza mi to w zupełności a chciałabym mieć duży przestronny salon z przejściem od razu do kuchni, sypialnie, pokój dla dziecka i jeden pokój gdzie mogłabym urządzić malutka salę cardio, oczywiście kibelek i łazienkę i garderoba by się przydała

Gość gość
no bez przesady, ludzie sa roznie zamozni, co dla jednego jest jeszcze marzeniem dla innych rzczywistoscia nie wiem co was dziwi,ze ktos ma dom czy wiecej niz 3 pokoje moi rodzice maja 3 pokoje a teraz zostali sami, ja mam 5, bo zawsze tyle chcialam miec i takie kupilismy mieszkanie, 4 sa zajete, jeden nieurządzony i trzymam tam rzeczy, ktorych nie chce mi sie po szafach chowac, taka zamykana"graciarnia" typu namiot tam lezy, walizki, zabawki, ktorymi dziecko sie nie bawi, deska do prasowania, suszarka itp

Gość gość
3 pokoje mam

Gość gość
ja nie musze fantazjowac:D mam 5, bo takie sobie mieszkanie kupiliśmy, co prawda troche kredytu trzeba bylo wziac, ale malo kogo stac na nowke mieszkanie i jeszcze 5 pokoi bez kredytu

Gość gość
4 pokoje, wlasnie niedawno kupilismy po kiszeniu sie w 2 pokojach przez 6 lat

Gość gość
narazie mamy 2 dla siebie u moich rodzicow, na wiosne przeprawadzamy sie do naszego domu i bedziemy mieli 5 pokoi

Gość gość
Ja mam dwa pokoje, aneks kuchenny w przedpokoju, łazienkę.

Gość gość
mam 4 pokoje, dzienny 22 m kw., moja mama 15 m, synek ma pokoj 15 m, naszaq sypialnia 12m, kuchnia 20 m, lazienka 10, dom parterowy

Gość gość
2 pokoje, ciasne, ale wlasne:) jest nas 3 wiec nie jest źle

Gość 3 POKOJE
mam

Gość palusia8
4 sypialnie, garderoba, salon, kuchnia, spiżarnia, 2 łazienki, 1 wc, nie liczę pom gospodarczego. Razem 192mkw.

Gość gość
2 pokoje

Gość gość
Tak na serio.. to mieszkając w szeregowcu miałam 7 pokoi, jak się wyprowadziłam, to z mężem mamy 2. __ A ile bym chciała? 1) salon, na tyle duży, by zmieściła się część jadalna (jakiś duży stół krzesła) 2) sypialnia 3) pokój dla dziecka 4) "pracowniczy"- taki, w którym trzymałabym wszystkie rzeczy potrzebne do pracy (książki, zestawy edukacyjne, papiery kolorowe, bibuły, farby i inne artykuły plastyczne, diagnozy, kolorowanki, testy, wszystkie moje dekoracje itp.) Po remoncie i w sytuacji, w której jestem- obecnie nie pracuję, wszystko jest na strychu w chyba ponad 7 wielgachnych pudłach. Tam bym miała biurko, drukarkę, sprzęt do odtwarzania płyt i przesłuchiwania piosenek itp. 5) jakiś dla męża (do papierów, rachunków itp.) 6) gościnny (taki, w którym zawsze byłby porządek ;) gdyby ktoś zajrzał 7) do tego jakaś pakamera: na deskę do prasowania, odkurzacz, posegregowane śmieci, jakieś niepotrzebne pierdoły (np. wentylator zimą czy grzejnik latem), większe zabawki dziecka, wózek, zimowe ubrania itp. 8) super by było mieć pralnie: jedno miejsce gdzie się ubrania piorą i suszą.. i nie są na widoku :) Do tego bym chciała balkon lub taras, toaletę i łazienkę.. oczywiście kuchnię.