Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czerwony kapturek

Polecane posty

Gość gość
a mnie kto zje? :)

Gość gość
:) wołac lesniczego czy wolisz Macka mysliwego :) a tak serio to nie chce mi sie juz bawic

Gość gość
małpa :D e strawna jestem, moze malo rozgarnieta intelektualnie :classic_cool: ale zjadliwa jako to, no miesko :P dobranoc ludki

Gość gość
:D to wyszlo mniej wiecej tak jak z tym swietym, co to w drzwich jest i ma na imie Judasz

Gość gość
Idzie Czerwony Kapturek przez las i widzi Pinokia. Łapie go za szmaty, rzuca o ziemie, siada na twarzy i krzyczy: - Kłam Pinokio, kłam...

Gość gość
ten mi sie podoba ­ Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle wyskakuje wilk i krzyczy: "Haaa! Kapturku! Teraz pocałuje cie tam, gdzie jeszcze nigdy nikt cie nie całował!" Na to Kapturek: "o gdzie ty chcesz mnie pocałować? Chyba kur*a w koszyk" gdzie ten wilk?

Gość gość
leee ten z koszyczkiem jest juz stary! a ten :)? Wilk i Czerwony kapturek leżą w łóżku. Wilk ćmi papieroska, Kapturek ma moralnego kaca. - Sama zaczęłaś - tłumaczy się wilk, tymi durnymi pytaniami: - "A dlaczego masz to takie wielkie, dlaczego masz takie wielkie tamto"...

Gość gość
stary ja jako czewony kapturek tez stara jestem :) dobre Idzie sobie Czerwony Kapturek przez las, aż tu zza krzaków wyskakuje Wilk. - Cześć Wilku! - krzyczy Czerwony Kapturek. - Co jest, nie boisz się? - pyta zdziwiony Wilk. - A czego mam się bać: pieniędzy nie mam, a pieprzyć się lubię...

Gość gość
też stara jestem 🖐️ znam ten też,fajny :)