Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tru tru

Waszym zdaniem smaczniejsze są Michałki czy Kasztanki

Polecane posty

Gość gość
Michałki Wawelskie :) pycha. Oryginalne albo białe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
michałki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Michałki. A jeszcze lepsza Malaga.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
michałki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tru tru
ja też wole michałki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Michałki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kasztanki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a ja pracuje w wawelu i uwierzcie mi nic nie jest dobre...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tru tru
dlaczego?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
malaga albo sliwki w czekoladzie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
odpowiedz prosze-pisze do tej co w wawelu robi-czemu nie jest dobre?ja pracuje w tymbarku i wiekszosc tez nie jest dobra:(uchyl rabka tajemnicy to i ja uchyle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
bo ten wyzysk w tej pracy wszystko mi obrzydza :( ale proces produkcji też zostawia wiele do życzenia :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
przywożą produkty z magazynu po terminie, odwijamy a oni mielą i od nowa robią te same produkty ...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tru tru
orzeszk***a spadaj z tym ! Wszędzie to wklejasz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Raczki z robalami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no to wszedzie to samo:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tru tru
tak chyba teraz wszędzie jest :o przy produkcji lodów Grycana podobno jest jeszcze gorzej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no to wszedzie to samo:(hm soki po terminie to sie wylewa niby w kanal,ale np jak zla butla z produkcji pojdzie i sie wylewa z powrotem zeby od nowa nalali(to nie zawsze jest na biezaco)nieraz sie jakis zepsuty sok trafi i sie wlewa niechcacy,ale to wszystko i tak znowu sie pasteryzuje i jest przecedzane,soki z serca natury,haha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
bo te soki sie sklada w takich skrzyniach i potem nieraz po dlugim czasie sa wylewane,a jak byla np butla dziurawa i sok sie zepsuc zdazyl i sie wleje zeby szlo od nowa w butle,zdarza sie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wszystko jest parszywe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tak samo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kasztanki albo michaszki z mieszka. Są dużo lepsze niż michałki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×