Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aila115

Rozjaśnianie włosów

Polecane posty

Gość aila115

Miesiąc temu malowałam włosy farbą z joanny palona kawa teraz chciałabym je rozjaśnić na jany blond przy pomocy rozjaśniacza do włosów z joanny czy mi się to uda?

Gość blondyneczka 1122
Nie sądzę, że jakaś fryzjerka się podejmie, szkoda włosow

Gość gość
Samodzielnie? Będziesz żałować ! Jak położysz rozjaśniacz na całą głowę to ci mocniej rozjaśni u nasady, bo przy głowie mocniej grzeje. Brąz farbowany ma to do siebie że rozjaśnia się na "kaczy kolor". Po za tym Joanna przeważnie rozjaśnia właśnie na żółto i strasznie pali włosy.

Gość gość
Nie mas szans zrobić to na raz. Moj przypadek byl prawie identyczny. Najlepiej idź do fryzjera (zaplacilam 150 zl i nie żałuje ) miałam czarne ale już wyplowiale włosy a teraz jasnorude . ;) po rozjasniaczu wlosy miałam platynowe przy odrostach i bezowo rude dalej. Fryzjerka nałożyła na to farbe i teraz mam ładny kolorek :) Jeżeli jednak chcesz robic to sama to wiedz ze dojście do blondu troche zajmie .Nastaw sie też na zniszczenia :( (ja naszczescie dla mnie bardzo obcielam włosy, wiec jest ok ) kup sobie rozjasniacz i farbę w stylu jasny brąz .Wiadomo po rozjasnieniu nakładasz ta farbę potem wstrzymaj sie z tydzień co najmniej i znowu rozjasniaj tym razem ufarbuj na średni blond potem powtarzasz cały proces(tylko rob przerwy ) az dojdzie do blondu jasnego. Tylko lojalnie uprzedzam ze włosy straasznie sie niszczą ...

Gość gość
sama absolut nie wyjdzie taka kasznka ze tylko zgolic na zero zostanie

Gość gość
Nie uda ci sie:-) Rozjasniam wlosy od 15 lat:-)