Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weriwolf

dwa miesiące przed ślubem zostawiła mnie dla innego

Polecane posty

Gość weriwolf

Byliśmy 7 lat ze soba a ona 2 miesiące przed naszym ślubem zostawia mnie dla innego . Ba w oczy kłamie że nikogo nie ma a ja dostkonale o tym wiem . to 7 lat musiała czekać by tak postapić no niewiem . tak wy kochacie kobiety ????

Gość gość
a wy co? mnie zostawil na pol roku przed slubem tak kochacie wy faceci na dodatek odchodzicie bez slowa po wspolnie spedzonych cudownie latach

Gość weriwolf
przecież normalny człowiek może wylądować w psychiatryku po takich akcjach !!!!

Gość gość
I tyle ten ślub znaczy :)

Gość gość
rozumiem co czujesz niestety to bardzo boli tym bardziej ze chcialo sie z kims spedzic reszte zycia

Gość weriwolf
na to wychodzi . psychika mi totalnie usiadła . kochająca dziewczyna stała się zimną su.....

Gość gość
a kochajacy facet zwyklym h...

Gość gość
chyba lepiej ze zostawila niz wziela slub, zdradzala i zyla w klamstwie no ale moze ty wolisz, jak sie ciebie oszukuje

Gość weriwolf
staram się robic dobrą minę do złej gry . ale nie daje rady

Gość fotel
i znowu to magiczne 7 lat.

Gość gość
to nie chodzi o to ale po co zgadzala sie naslub organizowala przeciez mogla sie wczesniej wycofac a nie robic z czlowieka debila chyba nawet z samego szacunku po tylu latacha mogla sie zastanowic wczesniej nad tym czy chce tego slubu

Gość weriwolf
to samo jej mówiłem ale jej wzrok był przykuty do ściany lub telewizora ....... zero szacunku .

Gość Pilkarka
U mnie krocej.Po dwoch latach sie rozmyslil.Bolalo jak cholera.Ale pocieszam sie,ze lepiej wczesniej niz po slubie.

Gość fotel
wcześniej nie miała fagasa pod którego mogła by się podczepić.kobieta jak małpa ,nie puści jednej gałęzi ,puki drugiej nie złapie.

Gość Pilkarka
Nie mow,moj tez kiedy mi mowil,ze cos sie wypalilo,ze nie dojrzal do zwiazku patrzyl w tv albo w sciane.Abo odwracal sie ode mnie i do mnie mowil.

Gość weriwolf
ale po takich akcjach też traktowano was jak powietrze , jak przedmioty ?????????????

Gość weriwolf
tak tylko ja jestem chłopak a zrobiła mi to ONA . człowiek tak nie postępuje

Gość weriwolf
w moim przypadku sądzę że powodem takiego zachowaniem była niedojrzałość i brak ciepła rodzinnego .

Gość gość
boli i bedzie bolec ale lepiej teraz niz po slubie, a ty dasz rade, czy twoim priorytetem jest aby brac slub? ja kiedys tez mysalam ze bede szczesliwa ze swoim bylym a okazalo sie ze tylko sie bawil moim uczuciem chce go bardzo kochalam a on pod byle pretekstem bez zerwal zareczyny przez telefon. zadbaj o siebie, wroc do swich starych lub nowych zainteresowan, do hobby do sportu a o niej zapomij nie byla ciebie warta, zobaczysz ona swojego szczescia nie zbuduje na twoim nieszczesciu

Gość Pilkarka
Od zerwania nie widzielismy sie.Zero kontaktu.Idobrze,bo calkiem bym sie zalamala.A tak po wielu miesiacach dochodze do siebie.Ale ciezko bylo.

Gość gość
mysle ze to niedojrzalosc do powaznego zwiazku, branie odpowiedzialonsci za druga osobe

Gość gość
a moj nawet mi tego nie powiedzial ze to koniec wyszedl i juz nie wrocil

Gość weriwolf
wszyscy na około mówią żę do pół roku zacznie pisać do mnie . bo mieli takie przypadki ,mam nadzieję by potem jej napisać coś co ją zaboli ..

Gość Pilkarka
Na pewno ona sie odezwie.To tez przerabialam pojego pierwszym odejsciu.Nie wchodz w zadne gierki.Po co?

Gość weriwolf
na razie mam depresję , nerwicę zero szacunku . po 7 latach takie coś . tyle tat poszło na jakąś dziecinną idiotkę

Gość gość
jak po 1 odejsciu a zeszliscie sie

Gość weriwolf
chciałbym by ona też poczuła się jak przedmiot . to jest nie do opisania . a długo dochodziłyście do siebie ????

Gość gość
ja jestem po rozstaniu 2,5 miesiaca i jest dramat deprecha i psychoterapia zalamka totalna i po lekach sie poprawia

Gość Pilkarka
Tak,raz mnie zostawil.Po miesiacu wrocil,bo dojrzal jak twierdzil,a po kolejnym roku znow sie rozmyslil.Ale bylo minelo.A ty Autorze ez swiety nie jestes,chcesz sie bawic" w jakies gierki,zeby ona cierpiala.Po co ci to?Nie chce to nic nie poradzisz.Zachowaj sie jak dorosly.