Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna róża31

smutne to

Polecane posty

Gość smutna róża31

mój facet zostawił mnie 7 miesięcy temu, bo ma inną. A od 6 miesięcy chce się spotkać ze mną. Nie rozmawia ze mną, proponuje spotkania jak jest we wrocławiu. ale nie spotkałam się. Pytał czy mam ochotę na niego!!!!!!A jest z tamtąi.powiedział ze myli o seksie ze mną, że jej nie kocha. Ja kochałam go mocno, zniszczył nas.Co robić?

Powiem ci tak najzwyczajniej daj sobie z nim spokój!! Pomyśl sam jest z tamtą a sex chce uprawiać z tobą. Dobrze byś się czuła w takim układzie??!! Lub gdybyś była na miejscu tamtej dziewczyny. Jej pewnie mówi że ją kocha a z tobą chce sypiać.

Gość gość
Nie daj! Nie pozwol mu juz na nic.

Gość smutna róża31
dziękuję za wsparcie. Jestem zdruzgotana, dzięki za uwagi. Też sobie myślę, gdyby mój chłopak poszedł na seks do byłej to byłoby dziwne i nawet powód do rozstania

Gość smutna róża31
nie pozwalam, zajmuje się sobą i nie ma mnie jak on chce się spotkać, ale boli mnie próba jego kontaktu

No właśnie było by to bardzo nieprzyzwoite zachowanie z jego strony! Zasługujesz z pewnością na kogoś lepszego. Kogoś kto tylko ciebie będzie kochał!! Jemu najzwyczajniej odpowiada gra z 2 fronty.

Gość gość
umow sie z nim w jakims miejscu i najmij jakis dwoch miskow , zeby mu porzadnie obili ryja , bo na tyle zasluguje . odpal gnoja i zacznij zyc

Właśnie powinnaś zająć się sobą. Ładnie się ubrać zrobić makijaż. Pokazać mu je jesteś jeszcze na topie!! Niech wie co stracił!!

Gościu to bardzo głupi pomysł nie w stylu wartościowej kobiety. Posuwając cię do czegoś takiego udowodniła by że jest nie lepsza od niego. Większą krzywdę mu zrobi pokazując że jeszcze jest na tobie że jest Atrakcyjną kobietą ma swoją klasę i swój styl!!

Gość gość
racja jarek, ale i tak ktos powienien obic mu ryja dla zasady

Gość smutna róża31
źle się czuję nie robiąc nic, ale wiem że nic nie wskóram. Że się skończyłam dla niego. Tak mnie zranił że nie umiem żyć z nim i bez niego. Masz rację umaluję się, dokleiłam rzęsy, ubiorę się lepiej. Tak jak zawsze

Gość smutna róża31
Myślicie że tamta będzie go miała, że będzie dla niej? skoro już planował zdradę ze mną?A to początek ich związku, to co będzie dalej?

No i to najbardziej go zdołuje. Musisz mu pokazać że nie ma szans że On nie istnieje dla ciebie. Właśnie pokaż mu swoją klasę!! Odmień rolę. To on powinien żałować tego rozstanie nie ty!! Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie tej sprawy!!

Jestem pewien że z czasem wszystko wyjdzie na jaw. Jeśli chciał ją zdradzić z tobą To pewnie ją zdradzi z inną. Trudno mi powiedzieć czy powinnaś jej o tym zamiarze powiedzieć. Z jednej strony przydało by się by znowu jakiejś innej nie zranił takim postępowaniem. Ale z drugiej strony to z czasem gościu sam się doigra i poniesie konsekwencję za swoje czyny.

Gość gość
Jarek, mądrze piszesz! Od siebie dodam tylko tyle (albo aż, bo ja taka "odwetowa kobita" jestem) że umówiłabym się na spotkanie i wtajemniczyła w ten plan jego drugą dziewczynę. Po co i ona my cierpieć? Zanim d**ek się dowie że jest dupkiem, można to ukrócić nie? Pozdrawiam :-)

Gość gość
a na koniec obic mu ryja ( tak to ja gosc zwolennik obicia ryja )

Jeśli mu odpowiada układ to jedną to z drugą czy tak zwane 3kąty. To niech sobie takich układów szuka. Z pewnością znajdzie gdzieś n necie takie układy!!