Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego baby tak robia

Dlaczego Kobiety BABY tak postepuja jaki cel maja

Polecane posty

Coraz wiecej widze ,slysze czytam ze szczegolnie Baby lubia kompromitowac inna kobiete,nasmiewac sie z niej stawiac ja w zlym swietle,zeby siebie przed Kims wybielic ,jaka to ona fajna ,a tamta gorsza bo to tamto...ale nie zdaja sobie sprawy dlaczego ta osoba postepuje jak postepuje,sa zbyt glupie prozne zeby zrozumiec..To ze ona teraz nie ma problemow z czyms innym,nie znaczy ze zawsze tak bedzie.... a teraz nabija ,kompromituje,nasmiewa sie z innej..nie rozumiejac jej tak naprawde..MAM alergie na takich proznych ludzi.takie babska wredne ... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ albo na fecebooku specjalnie wystawiaja kobiety ktore np wygladaja troche dziwnie DLA MNIE TO JEST PRZYKRE po prostu ze kobieta sie tak oszpeca.to ale coz moze tak czuje ma ochotenp:tleniona blondynka+solarium+tipsy+dlugie wlosy+przyczepione rzesy A Inne Baby specjalnie sie nabijaja z nich kompromituja je ...nie rozumiejac tak naprawde dlaczego ta zdiewczyna tak robi jak robi...a same nie wiedza co ich spotka za Jakis czas:jakas choroba,choroba skory jakies nieszczescie i co wtedy???A TERAZ cwane nabijaja sie z tamtych..bo teraz nie ma problemow ze skora,jest mloda,zgrabna...

Gość gość
Ty sie lecz czubie.W nocy,pod niemal identycznym tytulem obrabiales d**e rzekomej znajomej.Do psychiatry szoruj'

?

Gość gość
bo sa manipulatorki aktorki