Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta

Polecane posty

Gość gość

Witam, moje drogie chciałam was serdecznie prosić o pomoc w wypełnieniu anonimowej ankiety, posłuży mi ona do napisania pracy magisterskiej . Z góry bardzo serdecznie wam dziękuje za pomoc ;) i liczę na nią ;) Oto link: wwwinterankiety.pl/interankieta/ea812943d3bcd2a4521d03f96b5330edxml

Gość gość
wklej poprawnie link

Gość gość
nie moge bo uznaje mi go za spam.... :/ a trzeba dodać http i kropki

Gość gość
teraz powinno być dobrze :)

Gość gość
do pyt nr. 4 dodaj odp niepracująca

Gość gość
zawsze możesz zaznaczyć że jesteś studentką ;) przecież nikt tego sprawdzać nie bd ;) a badania siep przydadzą ;)

Gość gość
pyt 11 - tendencyjne

Gość gość
pyt 14 - odpowiedzi się wykluczają 2 razy w roku i 1 raz w roku i więcej??? zdecyduj się - albo rok albo dwa

Gość gość
pyt 28 - przecież ludzie nie są głupi - jak mammografia to nie jest to usg

Gość gość
pyt 30 - sądzisz że Twoje ankieterki chodzą do gimnazjum?

Gość gość
popracuj nad ankietą - to nie jest ankieta do pracy mgr. Gimnazjalista ułożyłby taką.

Gość gość
chciałam żebyście jedynie pomogły ale widze że tutaj tylko sama krytyka... ankieta została ułożona z promotorem nie miał żadnych wątpliwości co do ankiety, jeżeli uważacie że ankieta jest na poziomie gimnazjum to serdecznie wam dziękuje za pomoc...

Gość gość
popraw ją i będzie ok. Sądzisz, że to inteligentne odp na pytanie: "Co należy zrobić, jeżeli stwierdzi się zmiany w piersi? " Natychmiast skontaktować się z lekarzem Poczekać na pojawienie się zmiany w drugiej piersi Poradzić się koleżanki Zignorować problem

Gość gość
promotor sam zarzucił odpowiedzi chciałam je zmienić ale twierdził żeby zostawić, a niektóre pytania sam układał. nie mam zamiaru podważać decyzji osoby wyżej wyuczonej ode mnie...

Gość gość
skoro nie potrafisz rozmawiać z promotorem i zaproponować czegoś własnego to kompromituj się dalej

Gość gość
proponowałam, rozmawiałam, zmieniałam nie wychodziło nie chciał i tyle dalej dawał swoje odpowiedzi, no ludzie przecież mu nie wcisne na siłe innych odpowiedzi, których nie chciał... z resztą nie bd sie tłumaczyć bo to jest bez sensu...

Gość gość
ok - ankieta żałosna. Dodaj pole - uwagi

Gość gość
wg żałuje że poprosiłam o pomoc... :|

Gość globmistrz
Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych. Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 8 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 globmistrz@tlen.pl http://analizy-statystyczne.firma4u.pl