Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marihuana jest dla Was szansą na lepsze życie

Polecane posty

Gość gość
W krótkim czasie po przyjęciu THC oddziałuje na ośrodkowy układ nerwowy powodując umiarkowane zaburzenia percepcji, euforię oraz poczucie głębokiego relaksu. Pobudzenie receptorów CB1 obecnych w strukturach związanych z kontrolą pobierania pokarmu oraz w jądrze półleżącym przegrody powoduje zwiększenie łaknienia i motywacji do jedzenia, wywołując tzw. gastrofazę. Podczas palenia marihuany może wystąpić zjawisko synestezji.Synestezja polega na wzajemnym przenikaniu się wrażeń zmysłowych, dźwięk przybiera kształty, kolor zyskuje zapach itd. Efekty doświadczane po spożyciu marihuany są indywidualne i zależne od ilości, rodzaju oraz jakości surowca, sposobu przyjmowania, a także genów, organizmu czy ogólnej sytuacji. Najczęstsze z nich, to: polepszenie nastroju, euforia tymczasowe upośledzenie pamięci krótkotrwałej, pobudzenie wyobraźni "otwarcie zmysłów", wzmocnienie percepcji, wzmożona wrażliwość na bodźce osłabienie koncentracji zaburzenia w percepcji czasu zwiększone łaknienie (slang gastrofaz

Gość gość
gość Na odwyk tego ćpuna! Marihuana nie uzależnia

Gość gość
slonko_kafe uzależnia. Powiedz cpunowi maryhy by nie palił przez tydzien. nie wytrzyma Ja nie palilem 11 miesiecy

Gość gość
slonko_kafe To ty. Ja mówię o uzależnionych od maryhy Pale 14 lat z przerwami

Gość gość
slonko_kafe 14 lat? Człowieku, jesteś już bezpłodny Co za bzdury zapłodnilem swoja partnerke. Jakich masz rosłych jamajczyków i zdrowych a pali ich 90 %

Gość gość
slonko_kafe Nooo dobraaaa, ty jesteś w miarę normalny, ja spadam, trzymaj się, bro! Pappapa 3maj się