Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gilli gilli

MOJ facet NIE cierpi PREZERWATYW

Polecane posty

Gość Gilli gilli

jw niestety a czasem mismy ich uzywac, nie potrafi czesto w nich dojsc :/ co radzcie?

Gość psychiatra gminny
a moja zona nie cierpi seksu ... musze wiec bzykac kolezanki z pracy

Gość gość
zrób mu gili gili to dojdzie

Gość Gilli gilli
z dochodzeniem ogolnie nie ma problemow nie musze nic mu robic no chyba ze mu zacisnie prezerw i cala krew ujdzie z powrotem

Gość gość
Rozmawialiście o tym na spokojnie? Jeśli tak, co wynikło z tej rozmowy? Czy to, że Twój facet nie potrafi w nich dojść to jedyny problem? Ja myślę, że to wszystko siedzi w psychice. Facet wbił sobie do głowy, że gumki mu przeszkadzają i teraz cały czas tak myśli :/ Chyba jedyne, co teraz możecie zrobić to jak najwięcej "ćwiczyć", czyli uprawiać seks z prezerwatywą żeby Twój facet przekonał się, że nie taki diabeł straszny, jak go malują :). A jeśli to nie pomoże to cóż: seksuolog. Powodzenia :)

Gość Gilli gilli
nie wiem na razie szukamy razem jakichs szerszych bo standardowe obciskaja go na dole :/ dzieki za rady!

Gość gość
Ech, mam ten sam problem z moim :/ Była rozmowa i to nie jedna. Nie i koniec - bo on nie czuje przyjemności. A mnie najbardziej odpowiada taka forma antykoncepcji. I co tu robić? :(

Gość gość
obdarzony konkretnie oferuje sie z usługami, jakby ktos nie skumał^^ lata po wszystkich topikach z parametrami fiuta i usiłuje wyłowic cokolwiek. :classic_cool: 😴

Gość Gilli gilli
no wlasnie i co tu robic????

Gość tygryskowaa
zostaw go. przeciez balonik to podstawa. jeszcze Ci jakiegos syfa od szlaufa z dyskoteki przyniesie i zarazi jak mu dasz bez gumy :o