Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio po upojnej nocy z partnerem miałam wrażenie ze jestem w ciąży. nie doszło do pełnego stosunku, jednak pojawił sie preejakulat ktory potem on przeniosl na palcach do mojej pochwy. nie było go duzo. zdarzylo sie to dzien po zakonczeniu miesiaczki. podczas całego miesiaca w wyczekiwaniu na nastepny okres zrobiłam 4 testy, wszystkie negatywne, z tego jeden przed miesiaczka. krwawienie pojawiło się jak zawsze w spodziewanym dniu, jednak obawiam sie ze moge byc w ciazy, czesto mi niedobrze,mam zmiany nastroju. czy sa jakies szanse zebym jednak byla w ciazy?

Gość gość
przestań się nakręcać bo popadniesz w chorobę tak jak ja

Gość gość
yhh, chyba masz racje ..

Gość gość
jakie masz to krwawienie?

Gość gość
normalne, takie jak kazda miesiaczka była ( trwało 6 dni ). do tego bol podbrzusza, i piersi ktore znikły po zakonczeniu krwawienia.

Gość gość
spoko nie jesteś :)

Gość gość
ile ty masz lat? 13? :o

Gość gość
19. Jednak podejrzewam ze coś muszę mieć nie tak z podłożem psychicznym, bo to nie pierwsza sytuacja gdy tak panikuje.

Gość gość
nawet nie wiesz jak Cię rozumiem

Gość gość
znajac zycie i tak zrobie nastepne 328782 testy martwiac sie czy wynik jest prawidłowy...

Gość gość
posłuchaj, ja popadłam w paranoje, przestałam współżyć , nie robię tego od 4 miesięcy, 4 miesiące temu miałam stosunek przerywany w dni niepłodne. Od tamtego czasu miałam 4 normalne okresy, właśnie teraz trwa 4 (3 dzień) wcześniej zrobiłam 13! testów ciążowych, każdy negatywny. A ja dalej myślę ze jestem w ciąży, wymyślam wszystko, żyłki na cyckach, zawsze chyba miałam ogólnie mam wszędzie bardzo widoczne żyły, jakieś linie na brzuchu, o r****ch dziecka nie wspomnę. A moje okresy są takie jak zawsze, są nawet duże kawałki endometrium wiec niby jak mogę być w ciąży??

Gość gość
pewnie ze nie ! ale jezeli nie jestes pewna idz na badanie krwi albo do ginekologa : ) ja chyba właśnie tak zrobie : )

Gość gość
ale majac 4 okres, uwierz mi. nie da sie. gdybys dostala okres podczas ciazy poroniłabyś. a skoro 4 raz masz pełne krwawienia nie ma sie czego bac : ) bron boze nie czytaj nic w internecie bo to tylko bardziej wkreca. dla uspokojenia idz do lekarza, ale moge ci juz powiedziec ze na 100% w ciazy nie jestes : ) ... szkoda ze sama sobie nie umiem tego wmowic i.i

Gość Czarnulka4563
Dziewczyny mam tak samo jak wy. Wmawiam sobie i bardzo sie tego boje. Wszystko sobie wmawiam tak jak koleżanka wyżej zyłki na piersiach mam twardy brzuch i bardzo mnie boli a okres przyszedł mi w terminie (liczyłam ze albo 9 albo 14 bo mam nieregularne i przyszedł w tym drugim terminie) ale nadal sie boje i zapewne zrobię jeszcze nie jeden test.