Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myslalam ze w Warsaw Shore sa sami faceci a tam podobno sa 4 laski

Polecane posty

Gość gość

ale faza co? byłam pewna ,że jest 8 osób - 4 facetów i 4 facetów przberanych za laski, ta Eliza jest podobna do mojego kolegi Michała, nawet myślałam,że to on tam gra, tylko te włosy se doczepił takie blond bo to brunet i nienaturalnie to wygląda potem się skapnełam,że to może są kobiety

Gość gość
hahahah ale prace dostali :D sprzątanie i przepychanie klozetów :D a brytyjskich wersjach pracowali jako striptizerzy, hostessy, opalanie ludzi, reklamowanie, sprzedawanie a tu takie coś :D

Gość gość
albo w cardiff pracowali jako modele, piosenkarki, dj'e itp a tu kariera: sprzątanie :classic_cool: przyznać muszę,że szef- Piotr i szefowa (nie pamiętam imienia) są ładni ;)

Gość CKM_Play Boy
uhm 2 biale i dwie czarne biala sie podpierasz a czarna palujesz, jak w kazdym dobrym gangsterskim filmie

Gość cierpiętny tucznik
hahaha widze ten program, mozna sie dowartosciowac :) a juz sie balam, ze beda tam pieknosci jak Natalia Siwiec, Doda i inne piekne modelki i gwiazdy a tu jakies parodie :)

Gość gość
Według oficjalnych informacji ze strony TVN, ten program ogląda 7 osób.

Gość ey35treggre
25.11.13 [zgłoś do usunięcia] cierpiętny tucznik Natalia Siwiec to piękność?? :-D

Gość ey35treggre
no ale fakt, przy tych dziewczynach NS to bogini :-P niby nie ocenia się ludzi po wyglądzie ale jednak coś w tym jest , że za brakiem gustu i klasy oraz tandetnym makijażem idzie brak intelektu

Gość gość
Koleżanka opowiadając mi o tym czymś, stwierdziła że trudne sprawy przy tym to kandydat do oskara? Prawda to? ;P

Gość cierpiętny tucznik
w moim przekonaniu jest, ponieważ jest zgrabna, ma ładne włosy, gęste, super uczesane zawsze, ładną cerę - mimo iż widać,że nie jest to naturalny kolor to pasuje jej i wygląda zdrowo, no wygląda inaczej niż te dziewczyny, one mają cienkie włosy, nie pasujące do karnacji ( jedna blondyna wygląda w miare naturalnie) w makijażu chodzi o to by się upięknić a nie wyglądać jak klown albo mim