Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokkerka

beznadzieja

Polecane posty

Gość brokkerka

Zostawił mnie patafil mówiąc że to jeszcze nie nasz czas. Rozwiodłam sie dla niego i od 2 lat jestem sama i czekam. I co? Dowiedziałam sie że od 6 mcy ma dziunię z miasta odległego od nas o jakieś 90km. Kurcze, o co chodzi? Jestem za głupia i pojąc nie mogę. Mam 37 lat a on 46 i tez po rozwodzie. Ma mnie w d***e. Mam czekac az sie wyszumi i bede mu pampersy zmieniać? Dodam że jestem z tych I liga a on tak niekoniecznie. Ale ja go kocham. Radźcie coś.

Gość kelner z Rewala
tak to czasami bywa btw - nie buduj zycia na facecie to ci sie nigdy nie rozwali

Gość panandtilt
Jak jestes pierwsza liga to mierz wysoko a nie schylaj sie po zyciowe odpady z dluga metryka

Gość Eluana
widze, ze porzucasz mnie dla starszej pani:P

Gość gość
prosta piłka - zostaw gada

Gość gość
zrzuć go ze schodów...

Gość gość
Masz 37 lat Na co ci stary dziad 46 letni ? Daj spokój , znaj sobie kogoś w twoim wieku albo młodszego co o ciebie zadba :) Pampersy bys mu musiała zmieniać niedługo to fakt

Gość Blur Witch
"2013-11-25 12:13:05 [zgłoś do usunięcia] gość zrzuć go ze schodów... 2013-11-25 12:17:13 [zgłoś do usunięcia] dark_ side ruchomych" Jadących w górę. Żebyś mogła robić to tak długo, aż ci się znudzi :classic_cool: