Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delfinek1234

Czego chce ode mnie była dziewczyna

Polecane posty

Gość Delfinek1234

Witam, przedstawie sytuacje. W kwietniu zakonczyl się mój związek z kobieta z która byłem przez ponad 5 lat. Jak na mezczyzne przezylem to średnio... ale otrzasnolem się i teraz od kilku miesięcy radze sobie b. dobrze. Nie miałem kontaktu ze swoja była od momemtu rozstania przez ok. pol roku... I jakos tak wyszlo ze ktoregos dnia napsialem jej co u niej... brak odzewu. Wiec całkowicie zapomniałem o sprawie... az tu pewnego dnia odezwalas się... później sama zadzwonila, chciała się spotkać porozmawiać... zgodziłem się... spotkanie przebieglo spokojnie, porozmawialiśmy jak kiedyś gdy byliśmy razem... Po spotkaniu nie odzywałem się do niej bo nie wiedziałem co mam o tym myslec... i od jakiegoś miesiąca, pisze do mnie esemesy, dzwoni co robie, czy się spotkamy, spotkaliśmy się już kilka krotnie... I nie wiem czego ona odemnie chce... ?? Na spotkaniach patrzy mi bardzo długo, prosto w oczy... chce umawiać się na kolejne "spotkania" Chodz po pierwszym spotkaniu napisała mi się cieszy się ze spotkania ze mna, odpisałem jej ze : "Wiesz co, możesz myslec co chcesz ale mi nadal na tobie zależy".I po tym co jej napisałem sama się odezwala i chciała wyskoczyć gdzies na kawe. Cieszy się bardzo ze mnie widzi za każdym razem, mowi ze czuje się przy mnie swobodnie, czuje się jak kiedyś. Jak mam rozumieć jej zachowanie? Czego oczekuje, jak mam się zachować?

Gość gość
A nie prościej było by się jej o to zapytać? W końcu znacie się dość dobrze. Domysłów tu można siać do groma.

Gość gość
rety, nie możesz zdać się na odczytywanie komunikacji niewerbalnej stanowiącej 80% naszej ogólnej wymiany informacji? czy to w tych czasach jest już zbyt trudne dla nas, że ciągle potrzebujemy słów, i tylko słów...?? a tak sobie narzekam. z twojego obrazka wniosek wysuwa się jasny tylko sam sobie ten obraz zakłócasz rozkminami, rozkminami i jak zapewne przypuszczam rozkminami... chcesz o tym pogadać i przerobić jej mowę ciała? :)

Gość Delfinek1234
:D nieee zapytam, bo jest mi głuio. A zadałem wam to pytanie, bo nie jestem kobieta i nie wiem czego ona chce. Jakby było mnie stać na zadanie jej tego pytania, to pewnie bym tu nie pisal :D wiec jestem tutaj, ponieważ chciałbym się dowiedzieć okiem kobiety o co jej chodzi :D a nie tłumaczenia co i jak, Proszę czytac ze zrozumieniem xD, zadałem inne pytania, a oczekuje odpowiedzi na pytanie :D

Gość gość
chce się bzykać bo niema z kim

Gość Delfinek1234
:D Gość, w pierwszej chwili tez miałem taka myśl :P

Gość gość
Jak mam rozumieć jej zachowanie? czego ode mnie oczekuje?