Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On Facet

Jak ją odzyskać

Polecane posty

Gość On Facet

Na wstępie zaznaczę, że jestem facetem.. Nie umiem zasnąć, dręczy mnie wiele spraw i postanowiłem wkroczyć na damskie terytorium, bo może wy mi doradzicie. Jest w moim życiu kobieta mojego życia, kobieta, którą kocham, ale ona wymazała mnie ze swojego życia. Wiem, że wiele razy ją zawiodłem, rozstawaliśmy się milion razy, nieraz ją okłamałem, a ona tyle razy dawała mi szansę. Teraz gdy postanowiłem wywrócić moje życie do góry nogami, ona twierdzi, że już mi nie ufa i nie potrafi być ze mną mimo iż mnie kocha. Proszę was, doradzcie mi co mogę zrobić aby wrócła do mnie i uwierzyła mi ostatni raz, że tylko z nią chcę ułożyć sobie życie, że poważnie myślę o wspólnej przyszłość i mimo wszystkich przeciwności losu damy radę.

Gość gość
Jak zobaczyłam Twój temat, myślałam, że Ci doradzę, ale jak przeczytałam Twój wpis, to aż powiało grozą. Doradzić mogę tylko tej dzieczynie, aby uciekała od Ciebie jak najdalej, skoro ją tyle razy zostawiałeś i okłamywałeś. Nie opowiadaj, że ktoś, czyich uczuć nawet nie szanujesz i kogo raniłeś tyle razy bez zmrużenia okiem, jest jakąkolwiek Twoją milością, bo to bzdura. Ty nie wiesz, co to miłość.

Gość gość
no jak kobieta szycia ;) to szyciowa sprawa

Gość gość
"mimo wszystkich przeciwności losu damy radę." macie ubeków czy handlarzy heroiną na karku ? ;)

Gość On Facet
Wiem, że wiele błędów popełniłem i sam, nie potrafię teraz logicznie odpowiedzieć dlaczego tak było, skoro ona jest kobietą z którą chce spędzić resztę mojego życia. Jedynie mogę zrzucić winę na moja niedojrzałość- nie wiem czy to w ogóle jakieś wytłumaczenie.. ale zmieniłem się, czy naprawdę za późno?

Gość On Facet
gość "mimo wszystkich przeciwności losu damy radę." macie ubeków czy handlarzy heroiną na karku ? Mam dziecko..

Gość gość
Jesli ja kochasz, to ja zostaw. Jak zaczniesz sie narzucac, to ona bedzie sie oddalac. Pamietaj, ze jesli milosc zwyciezy to ona wroci do ciebie. Bedziecie miec gromadke dzieci i a ty bedziesz krolewiczem z polowa ksiezniczki.

Gość gość
No tak, alimenty i kasa - ciekawe.

Gość gość
raczej już za późno jeśli ją tyle razy zawiodłeś chyba że twoja dziewczyna lubi być tak traktowana to wtedy masz u niej szanse u normalnej kobiety miałbyś szanse zerowe

Gość dobra duszaa
"czy naprawdę za późno?"masz glejaka wielopostaciowego ? jak nie,to może nie za późno ;) świeta Tereso dobrze że ja nie chce nikogo odzyskiwać ..:)

Gość On Facet
Jeśli teraz ją zostawię, to już nigdy jej nie zobaczę

Gość On Facet
No tak alimenty, ale z tym sobie dobrze radziła, tzn z ta świadomościom.

Gość dobra duszaa
"Jeśli teraz ją zostawię, to już nigdy jej nie zobaczę" a to feler ,no to nie zostawiaj :)

Gość On Facet
dobra duszaa to ciesz sie, że nie chcesz nikogo odzyskac i że jesteś szczęsliwa/y- zazdroszczę...

Gość gość
To dobrze że jej nigdy więcej nie zobaczysz, zostaw ją to najlepsze co możesz dla niej zrobić.

Gość gość
dobra duszo nikogo to nie obchodzi czy chcesz kogoś odzyskiwać

Gość dobra duszaa
no ja muszę pozdobywać też nie fajnie , jak się ma kogoś na karku ;) ale dobra dusza to dobre quality ;)

Gość On Facet
Jak sie kogos zdobywa to ma sie przynajmniej czysta kartę

Gość gość
Ty już nie masz czystej karty więc wypada zapomnieć o tej kobiecie.

Gość On Facet
Na szczęście sa jeszcze ludzie, którzy pomimo już nieczystej karty sobie wybaczają

Gość gość
Jesli tak bardzo ją kochasz, to walcz o nią. Denerwuja mnie teksty typu : kochasz ją to ja zostaw, jak miłośc wygra to będziecie razem- NIE- jesli ja kochasz to walcz o nią dopóki możesz, bez walki nie ma nic

Gość On Facet
Dzieki za wypowiedż, tak własnie zrobię

Gość gość
może sobie walczyć do upadłego ale jeśli zawiódł ją tak wiele razy to żadna kobieta która chce normalności nie wróci do kogoś takiego

Gość dobra duszaa
Dobrze że ja mam czystą kartę ,choć jak tak dalej pójdzie to przydała by się zielona ;)

Gość gość
Z obserwacji wiem, że jest to mozliwe. Znajoma dała szanse facetowi, który jakby nie było wiele razy ja zawiódł i co? i sa szczęsliwi, juz po slubie. Dlatego wychodze z założenia, że czasem warto dac szansę.

Gość gość
ja niestety będę stała przy tym że nie warto komuś takiemu dawać szansy bo i tak znowu zawiedzie ale to moja opinia

Gość On Facet
dobra duszaa skoro zielona to nie masz wcale lepiej :P

Gość On Facet
Dziękuję również za te negatywne opinie

Gość gość
mężczyźni którzy walczą po tym jak kogoś zawiedli milion razy i tak przeważnie przegrywają tą walkę

Gość On Facet
czemu przegrywają?