Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On Facet

Jak ją odzyskać

Polecane posty

Gość dobra duszaa
"skoro zielona to nie masz wcale lepiej jezyk.gif" noo ciężko na tym pracowano :)

Gość gość
przegrywają bo kobieta nigdy już nie wraca no ale może tobie się uda czego mimo wszystko ci życzę ale podejrzewam że będzie to trudne

Gość dobra duszaa
nad tym

Gość On Facet
dobra duszaa nie ma lekko niestety

Gość On Facet
Mam nadzieję, że da mi ostatnia szansę, a ja jej juz nigdy nie zmarnuję. Zdaje sobie sprawę, że długa droga przede mną, ale postaram się.

Gość dobra duszaa
powodzenia :) Ty odzyskuj ja pozdobywam :)(albo popodróżuje ;)

Gość gość
może ci się poszczęści zależy jaki ma charakter twoja dziewczyna jeśli jest silną osobowością nic ci z tego nie wyjdzie ale walcz do końca

Gość On Facet
dobra duszaa to powodzenia życze w zdobywaniu:) Jest silną osobowością, ale mnie kocha i to sprawia, że mam nadzieję.

Gość gość
to że cię kocha i tak ci może nie pomóc bo zawiodłeś ją milion razy:)

Gość gość
Jak to dlaczego nie udaje się takim mężczyznom odzyskać? A słyszałeś kiedykolwiek słowo "zaufanie"? Jak się je straci chociaż raz, to prawie niemożliwe jest je odzyskać, a Ty je naruszyłeś wiele razy. Musiałaby być niespełna rozumu, żeby do Ciebie wrócić i żyć potem w ciągłym strachu, jaki znowu Jej numer wywiniesz. A wywiniesz, bo to nieprawda, że takie osoby jak Ty się zmieniają. Tylko się wybielasz tutaj na forum.

Gość gość
bardzo mądrze napisał gość z 3.06 trzeba być niespełna rozumu żeby do kogoś takiego wrócić

Gość dobra duszaa
to powodzenia życze w zdobywaniuusmiech.gif dzięki :) chociaż jak znam życie, to raczej będę się trwale stąd ewakuował :)

Gość gość
"gość Jak to dlaczego nie udaje się takim mężczyznom odzyskać? A słyszałeś kiedykolwiek słowo "zaufanie"? Jak się je straci chociaż raz, to prawie niemożliwe jest je odzyskać, a Ty je naruszyłeś wiele razy. Musiałaby być niespełna rozumu, żeby do Ciebie wrócić i żyć potem w ciągłym strachu, jaki znowu Jej numer wywiniesz. A wywiniesz, bo to nieprawda, że takie osoby jak Ty się zmieniają. Tylko się wybielasz tutaj na forum". Dziękuję. Ja nie wybaczam nawet przykrej odzywki, a co dopiero zniknięcie bez słowa, gdy ludzie się ze sobą spotykali, dlatego sobie czegoś takiego nawet nie wyobrażam.

Gość gość
trzeba było nie zawieść tyle razy to byś nie pytał o trzeciej nad ranem " jak ją odzyskać"

Gość gość
oj już przestańcie z tym ZAWSZE i NIGDY. jak zwykle przesadzacie. wszystko zależy od niej, może wybrać jakąkolwiek opcję i nie przekona się dopóki nie spróbuje.

Gość gość
Ja dałam szansę takiemu co to się zarzekał że już nie zrani i wiesz co? Zranił ! Wy się juz po prostu nie zmieniacie

Gość gość
prości faceci tak mają

Gość gość
Niekoniecznie prości faceci wykształceni też tak mają.

Gość gość
Autorze a na ile sie zawsze rozstawaliscie skoro bylo to az "milion" razy??? Byly to krotkie rozstania czy paro miesieczne?

Gość On Facet
zapomniałem zaznaczyc, że sprawa alimentów jest unormowana. Ja nie płacę alimentów a matka dziecka sie o nie nie upomina, takze luz z kasą.

Oczywiście to powyżej, to nie ja, dlatego załozyłem konto żeby nikt sie nie mógł pode mnie podszywać. PŁACĘ alimenty, jesli chodzi o dziecko i moja była partnerkę to wszystko jest jak najbardziej w porządku. Rozstawalismy sie różnie czasem na dwa tygodnie, czasem na miesiąc.

Gość gość
a ile razy sie mniej wiecej rozstawaliscie i w jakim wieku jestescie>?

Pare razy sie rozstawalismy, teraz to już nie ma znaczenia.. Chcę zacząc wszystko od nowa, inaczej niż wcześniej.

Gość gość
szcegln wrządku jesteś w sosunku do byłej partnerki i swojego dziecka. Ale skoro płacisz alimenty (jak się domyślam kosmicznie ogromną kwotę) to jesteś wporządku🖐️

Tak, jestem w porządku do byłej partnerki, bo rozstaliśmy sie w zgodzie, była to wspólna decyzja i nikt do nikogo nie ma żalu ani pretensji

Chciałbym wiedzieć ile masz lat i od kiedy się zmieniasz, jak dawno temu się tak niby definitywnie rozstaliście?

Gość gość
Lepiej sobie przemysl pare razy za nim znowu wejdziesz w jej życie bo jesli ona da ci szansę a Ty ja zmarnujesz to możesz spieprzyć dziewczynie psyche

Gość gość
Mi natomiast szkoda kobiet które pozwalają takim mężczyznom na kilkakrotne "wejście" w swoje życie, jeśli facet raz zawiódł powinno się go skreślić bo raczej z reguły zawiedzie też drugi raz.

Gość gość
Bo kobiety zawsze myślą, że to ten ostatni raz, że sie zmienił, że już nie zrani. chociaż czasem sie zdarza że jednak jest dobrze

Gość gość
Można dać drugi raz szansę ale wielokrotne dawanie szansy komuś kto cały czas źle się zachowuje tego już nie rozumiem.