Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claudiette

JAK BYC SMIELSZA W ŁOZKU

Polecane posty

Gość claudiette

Ogolnie jestem bardzo odwazna dziewczyna a do tego atrakcyjna, lecz mam pewien problem, a mianowicie jestem dosc niesmiala w lozku z chlopakiem, z ktorym sie spotykam. Byc moze to dlatego, ze On jest bardzo smialy, gdy ma na mnie ochote wrecz rzuca mnie na lozko i zaczynamy sie kochac. On bardzo szybko zmienia pozycje, ja krepuje sie sama cos zaproponowac, choc mam wiele roznych fantazji. Lubie ostrzejszy seks, ale nie moge sie odwazyc, zeby cos samej zaproponowac. Ostatnio gdy to robilismy a On zapytal mnie w trakcie o czym teraz mysle wstydzilam sie mu odpowiedziec cos fajnego, powiedzialam tylko, ze nie wiem. Krepuje mnie takze czasami dotykanie go tam gdzie mam ochote, bo boje sie, ze mu sie nie bedzie podobalo. Jakas powazna rozmowa odpada, bo nie jestesmy jeszcze w zwiazku. Moze podpowiecie mi jak stac sie odwazniejsza w lozku. Nie wiem czym ta moja niesmialosc jest spowodowana, bo zdarzylo nam sie uprawiac seks w miejscu publicznym i czulam sie dobrze. Moze ktos tez ma taki problem ?? Czekam na odpowiedzi

Gość claudiette
Gdy obydwoje mamy. ;) Nie jestesmy jeszcze w powaznym zwiazku choc spotykamy sie od dluzszego czasu.

Gość gość
to już nawet nie seks układ a seks bez zobowiązań

Gość claudiette
Hmm... nie jest to nawet zwiazek niepowazny. Po Moim ostatnim zwiazku nie mam ochoty w nic powaznego sie pakowac. Nie jestesmy razem, ale spotykamy sie. Przeciez to, ze ze soba spimy, bo obydwoje mamy na to ochote nie czyni mnie dz*wka, wiec darujcie sobie takie odpowiedzi :)

Gość claudiette
Przeciez nie tylko mezczyzni maja ochote na seks ;)

Gość gość
puszczasz się bez związku tego nie da się inaczej nazwać.

Gość gość
A co będzie, jeśli zajdziesz w ciążę? Zadne metody antykocepcji nie są pewne w 100%. I co wtedy? Jak zachowa się twój seks-partner? Pomyślałaś o tym?

Gość claudiette
Spotykamy sie juz ponad rok. On chcialby stworzyc ze mna zwiazek, ale ja nie potrafie znow sie zakochac, po moim ostatnim partnerze, z ktorym bylam 2lata. A z tym moim 'partnerem' zaczelam sie spotykac pol roku po rozstania z poprzednim. Nie zastanawialam sie nad tym co bedzie jesli zajde w ciaze. Chlopak z ktorym sie spotykam jest cudowny i mysle, ze moglabym z Nim byc, ale potrzebuje jeszcze czasu, aby zaufac

Gość gość
claudiette-a robilas mu juz loda lizalas wozek ,sproboj mu o*******c idobrze pomasowac,przelom sie to bedzie dobrze

Gość gość
Chce zwiazku a jednoczesnie rzuca sie na Ciebie ? Jesteś naiwna dziewczyno .

Gość gość
Skoro rzuca sie na Ciebie to on zwiazku nie szuka... inaczej by nie sypiałx z Toba jakbys sie nie zgodziła na zwiazek .

Gość gość
może problemem jest właśnie ten brak związku, bo podświadomie boisz się co on sobie o tobie pomyśli... pamiętaj, że istnieje bardzo krzywdzący stereotyp, że to kobieta jest puszczalska a facet zdobywcą...

Gość BSA zutylizuj się
"Nie zastanawialam sie nad tym co bedzie jesli zajde w ciaze. " np. taka bezmyślna krowa na łące najpierw robi placka, a potem w niego może wdepnąć ale to tylko krowa, a my jesteśmy ludźmi :)

Gość gość
upij sie i wloz ogorka do pozidyyy wtedy zobaczy ze jestes zayeabiscie śmiałą coorvoa

Gość gość
posmaruj mu penisa musztardą rosyjską