Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niespokojny sen 9 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

witajcie mamy poradźcie coś czy mogę coś zrobić, czy poporstu moje dziecko tak już ma!!! córka , skonczyła 9 mies. od 7 miesiąca nie pije w ogóle MM, ani piersi ładnie je codziennie kolacje zarówno w ciagu całego dnia jak i wieczorem to fajne pogodne i b. grzeczne dziecko, natomiast noce z nią są jak z demonem pierwsze 3 godziny tj. od 19-20 do 23 śpi ładnie od północy zaczyna się moja męka bo Ona budzi się co 30 minut a nawet częscie , kreci sie i wierci , wypluwa smoka i płacze nagle histerycznie i przerazliwie zeby dac jej go znów, chce ciagle pić wode lub herbatkę dosłownie rzuca sie po łózeczku i obkręca o 360 stopni mam już dość od 14 nocy nie spałam dłużej niż łącznie 4 godziny pracuje zawodowo , sama wychowuje córkę , a w dzien podczas pracy zajmuje sie nią babcia. nie daję rady. co gorszą po całej tej szalonej nocy ona budzi sie o 4 rano i chce sie bawić. jest wesoła i słodka. a ja mam do pracy na 7.00 , wiec siłą rzeczy codziennie wstawanie o 4 mnie dołuje. nie ma mowy o weekendach czy urlopie aby było inaczej. zawsze 4-5 na nogach + nieprzespana noc

Gość gość
dodam, że dziecko śpi w ciągu dnia czasami 30 min do max 2 godzin nie ma opcji zeby nie poszła spać , sama jest tak wykonczona zabawa ze zasypia chociazby na siedzaco z resztą próbowałam już tego aby spała jak najmniej i jak najkrocej nic to nie dało!!!

Gość gość
oooo ja także próbowałam wielu rzeczy brałam do swego łożka mysląc ze przytulona moze bedzie spała lepiej nie!!! dostosowuje temperature w pokoju do niej aby nie było za ciepło, sucho, ani tez za zimno miałam takze noce gdzie budziła sie o 1 rano i nie mogła zasnac do 4 wtedy już złość i frustracja ogarnia mnie całkowicie w pracy chwilami ledwo utrzymuję oczy aby nie zasnąc, zaczełam mało jeść, zle wyglądam, i czuje sie odbija sie to na moim zdrowiu

Gość gość
ja autorka ! moja córka ma juz 5 zębów , wszystkie wyszły jej bez "ECHA " żadnej gorączki, biegunki ani marudzenia.

Gość gość
a o co chodzi z tą wodą ???????? jakie przelewanie ?

Gość nie wiem nie mam pojecia
gdy dziecko spi bierzesz dwie szklanki (w jednej 1/3 wody) stajesz za glowka brzdaca i przelewasz 3 razy do szklanki po 3 razy.Moj synek tez pierwsze 4 zabki - zlote dziecko,a puzniej tak jak piszesz MASAKRA!Bobodent i reszta zeli nie pomagala.Lekarz pozwolil nam na silniejsza (kupisz na allegro) ,,orajel"