Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Problem18

Dziwny problem Pytanie do Pań

Polecane posty

Gość dzika nimfomankaaaa
Umów się ze mną, dla mnie będziesz idealny

Gość gość
Osobiście uważam, ze nic się nie da zrobić. Po prostu anatomicznie do siebie nie pasujecie. Rozstańcie się bez złości. Lepiej teraz niż za rok czy jeszcze później. Ona będzie i tak unikała seksu jak ognia. No bo kto lubi robić coś co sprawia ból? A wierzę, że znajdziesz dziewczynę, która będzie tobą zachwycona.

Gość gość
Powinieneś pogodzić się z tym, że nic z tego nie będzie. Mój chłopak ma 14.5-15 cm i często myślę jak fajnie byłoby go trochę powiększyć :) ale nawet z takim są pozycje kiedy mam wrażenie, że mnie "rozsadza". Więc 18 może byłoby ok, ale 24, no sorry, jakoś nie wyobrażam sobie :/ Na pewno znajdziesz taką kobietę, której Twoja imponująca wielkość będzie odpowiadała. Tylko nie zrażaj się, możesz po prostu spotkać się jeszcze z kilkoma niepowodzeniami.

No do dół. Zawsze myślałem, że fajnie, że mam dużego. Że jak znajdę już swoja druga połowę to będzie zachwycona, że sex bedzie świetny, że dam jej co tylko zechce. A tu taki dół. Dzikia Nimfomanka - bez takich propozycji proszę.

Gość dzika nimfomankaaaa
Jak sobie chcesz. Nie wiesz co tracisz 😴

gość A teraz mi jeszcze tak do głowy przyszło... Kościół katolicki nie uznaje współżycia przed ślubem. A co jeśli takie pary jak Autor i Dziewczyna powyżej wzięłyby ślub? Rozwód z powodów anatomicznych?! Sama jestem katoliczką i uznaję tylko seks z miłości, mam 23 lata i tylko jednego faceta, ale uważam, że jednak chyba dobrze jest sprawdzić... xxx masz racje ale kosciol zaklada seks tylko w celach prokreacyjnych nie dla przyjemnosci wiec to nie problem wg nich, a ten jeden raz jakos by podolali:-P

Gość gość
Nie ty pierwszy i nie ostatni jesteś w takiej sytuacji. Nie wiem czemu panuje taki mit że im większy penis tym lepiej... Jak pisałam wcześniej każdy jest inny i po to jest ta różnorodność żeby się odpowiednio dobrać.

Może, nie wiem. Ale jak dla mnie sex jest wyrazem miłości. Miłość i pożądanie muszą iść razem inaczej nie ma różnicy miedzy seksem bez miłości a masturbacją - może dookoła masturbacji jest mniej zachodu, to tylko dwadzieścia minut z życia i chusteczka - bez komplikacji i chorób. A ja ją kocham i nie wiem co zrobić nigdy nie myślałem że TO może być problemem. A analnie? Właśnie czytam artykuł, że tam przecież nie ma dna wiec długość się nie liczy i to też przyjemne dla kobiety. Prawda?

Gość gość
Hmm analnie...no to pomyśl sobie że wkładasz sobie w o***t coś długości i grubości twojego penisa. Myślisz, że będzie ci miło?

Gość gość
No ale starania to zwykle nie jest jeden raz, więc nawet prokreacja mogłaby się nie udać.

Gość gość
Nie no, analnie to już na pewno nie. W ogóle podziwiam kobiety, którym sprawia to przyjemność. Próbowałam, nie polecam. A już na pewno nie takim sprzętem.

Gość gość
Do zapłodnienia często potrzebne jest też podciśnienie z jakim ejakulat wytryska z penisa, więc palce mogłyby nie podziałać. Jednym słowem, tutaj Kościół nie ma do końca racji.

Gość elBanjo
Haha ale palnąłeś. Chyba nie masz pojęcia co to jest PODCIŚNIENIE :P

Czyli co. Nawet jak mi z nia nie wyjdzie problem pozostaje. Bede musial szukać kobiety ktora mnie zmieści... co robić?

Gość dzika nimfomankaaaa
Ja bym była takim facetem zachwycona, ale wzgardziłeś :P

Gość gość
gość Do zapłodnienia często potrzebne jest też podciśnienie z jakim ejakulat wytryska z penisa, więc palce mogłyby nie podziałać. Jednym słowem, tutaj Kościół nie ma do końca racji. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX By sperma trysnęła=orgazm, to musi być stercze zdrowe i produkować optymalną ilość zawiesiny dla plemników. Dopiero ciśnienie ejakulatu podczas podniecenia i stymulacji żołądzi ur******a mm odpowiedzialne za wytrysk, kumasz? Podcisieniem można dokonać aborcji w początkowej fazie zagnieżdżenia zygoty w macicy. No możnaby wyssać Ci z penisa jakiś jeden plemnik. Jak nie będziesz mógł baby zapłodnić, to pamiętaj o tej metodzie pn. "podciśnienie" No, podciśnieniem możnaby też wyssać Ci z Twojej głowy głupotę.

Gość gość
@ Problem18 sam sobie odp na pytanie. tak jak napisałeś musisz szukać kobiety która cię zmieści.

Gość gość
Szczerze to uważam, ze nie powinniście być razem i rozstać się jak najszybciej. Dlaczego? Otoż po 1: rozstaniecie się w miłej atmosferze ze świadomością tego, że nie było zdrad itd. Po 2 lepiej rozstać się teraz niz za jakiś czas i cały czas próbować bo "a może cię jednak nie będzie boleć". Ty będziesz coraz bardziej sfrustrowany, niezadowolony, ona też nie będzia zaspokajała swoich potrzeb, będzie się zmuszała, a takie rzeczy niszczą nawet najpiękniejsze uczucie. To nie lepiej rozstać się teraz i wspominać fajne chwile a nie tylko kolejne nieudane próby seksu? Hm?

Spróbujcie jeszcze raz. Dużo żelu i ...nie wchodź do końca. Przy takim rozmiarze większym problemem jest fakt ze "dobijasz" do końca pochwy niż obwód. Powoli i do połowy :)

Gość gość
autorze... rozstancie sie. po prostu. takie rzeczy sie zdarzaja. znam cos podobnego z autopsji, choc nie byl to jedyny powod zdaje sie. (rozstalismy sie w przyjazni) jak ktos napisał, lepiej teraz, gdy wszystko jest jeszcze nieobciązone złoscią, frustracją itp, niz niz potem, gdy to wszystko juz bedzie... tego kwiata jest pol swiata, młody jestes, wszystko przed tobą. :) notabene, temat do polecenia wielbicielkom sprzetów wielkosci hydrantów, bywa tu ich sporo i gnebia przecietnych swoimi oczekiwaniami z ksiezyca, jeszcze wrzucajac ze "to normalne przeciez" :O

Dzieki wszytskim za porady. Może rzeczywiście zanim zgorzejemy. Taa zastanawiam sie jak by wygladała ranka następna. "Mam na imię * i wielkeigo penisa mam nadzieje ze mnie zmiescisz." z takim tekstem nie znajde porządnej kobiety :(

No to jaką lubisz muzykę? Jedzenie? Filmy? Penis to nie wszystko. Nie wiem, może mam jeszcze spaczone podejście do życia.

Gość gość
Nie martw się. Ja jestem naprawdę drobna kobieta i ciasna.Bylam z mężczyzna,który miał 15cm,nie bylo żadnego luzu,dochodzil bez problemu,za pierwszym razem z powodu podniecenia po 2 min.Obecny partner ma 22cm i sie mieśc****ewne pozycje Np.od tylu bardzo ostrożnie,ale da się.Bądź cierpliwy,próbujcie

Gość gość
To zalezy gdzie masz zamiar poszukac. jezeli tutaj, to takie cos nie zrobiloby najmniejszego wrazenia - lata tu ostatnio jeden taki chyba 26x17, a i wielbicielek takowych tez znajdzie sie tu od groma, dowod - wszelkie tematy o małych fiutach. :D A jezeli gdzie indziej... od siebie moge dodac, ze zacznij jak zwykle, czyli normalnie, ale staraj sie 'mimochodem' w miare czasu zejsc na ten temat - wielkiego gabarytu, bo to on jest dla ciebie krytyczny. Nie nachalnie oczywista, ale... czasami. Jak trzeba, uzyj poczucia humoru. I czytaj reakcję. Oszczedzi ci to sporo czasu i frustracji, a przeciez o to chodzi. Gadac mozna o wszystkim, o farmazonach tez, ale nie ma co za długo, bo potem mozna sie zdziwic. I na nich skonczyc co gorsza.

No to jak kogoś to jeszcze obchodzi to zerwaliśmy Jest jeszcze przed zachodem słonca a ja siedze pijany u kumpla bo tak do starych nie wrócę. Postanowiłem w debacie z kumplem ze powinnienem rżnąć na potęgę. Wiec zapraszam Warszwa która chętna - uwaga nie bede zwracał uwagi na marudzenie ze za duzy.