Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w lidlu mozna kupic cos co ma dobra jakosc i nie jest syfem zdarza sie wam

Polecane posty

Gość gość

serio pytam

Gość gość
Moim zdaniem to jest bardzo dobra niemiecka jakość. Dziwne pytanie, jak dla mnie. A już najbardziej rewelacyjny jest płyn do płukania Doussy. Najlepszy z najlepszych, jakość jak chociażby Lenor, ale ile tańszy. W ogóle chemia w Lidlu jest bardzo dobra.

wlasnie wrocilam z lidla, jak dla mnie sklep ok, z przyzwoita jakoscia, natomiast ja osobiscie trzymam sie z dala od biedronki

Gość gość
wszystko tam jest ok napewno lepsze od Biedry

Gość gość
raz byłem w lidlu bo byla promocja myslałem że te baby oczy mi wydłubią za patrzenie na towar który one przebieraja. Ludzie za 10 zł różnicy w cenie są w stanie zabić

Gość gość
chemia ok ey w lidlu ale jedzenie to tez chemia:)bo tam nic zdrowego nie m a do jedzenia w biedronce przynajmniej jakosc okey jedzenia i polskie produkty super zdrowe sery biale i maslo

Gość gość
co ty gadasz w Lidlu sa super kielbasy Pikok i pasztetciki tez , nabiał też spoko, warzywa i owoce sto razy lepsze nic w Biedronie

Gość VBambinoxxx
W Lidlu ąa produkty żywnościowe, takie jak w innych sklepach. A te co są niemieckie i tylko dla Lidla, są kiepskiej jakości. tania tandeta. Żarcie niemieckie i te niemieckie z gazetek zwane włoskim, greckim chińskim itd (ale to niemieckie) jest trujące. Unikajcie niemieckiego jedzenia z Lidla. NIemcy mają bardzo skażoną żywność. Po pierwsze wszystko jest na pestycydach, hormonach, antybiotykach i GMO. Po drugie jak w żadnym innym kraju, bardzo często jedzenie jest skażone bakteriami i grzybami. Ostatnio na topie jest niemiecka Listerioza. Do tego ich jedzenie jest nafaszerowane chemią. Przykład z ostatniej promocji: Syropy do kawy - waniliowy, orzechowy itd. Syropy zawierają karmel siarczynowo amoniakalny, który jest bardzo szkodliwy dla zdrowia. Tych co mają wrzody i refluks, może po takim syropie boleć brzuch. Kiedyś ten karmel był w coca coli. Jednak Cola została zmuszona do zmiany składu w USA i jest tam zakaz używania karmelu siarczynowo amoniakalnego. W Polsce żadne zakazy nie obowiązują i w żarcie ładują nam masę trucizny. dodam, że te syropy są niesmaczne i psują tylko smak kawy. Syrop waniliowy, ma dużo kwasu cytrynowego i chyba zero wanilii. Posmak kawy jest, jakby ktoś dolał soku wiśniowego, a nie waniliowy.

Gość gość
prawda jest taka,ze jakosc zywnosc***ozostawia wiele do zyczenia i w biedr i lidlu ale ludziom to wystarcza,cena nie jest najwazniejsza nie warto kupowac jedzenia w dyskontach

Gość VBambinoxxx
Dodam jeszcze, że dokładnie te same produkty w Lidlu w Niemczech są o 25% tańsze.

Gość gość
Chemia i ubrania są dobrej jakości, o jedzeniu nie mam zdania, bo kupuję gdzie indziej.

Gość gość
nie takie same, te same. Jak jestem w Niemczech i kupuje taki sam produkt jak w Pl to wyczuwam znaczna roznice w jakosc**produktu

Gość gość
dokldnie