Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzę sobie na dzieci

Polecane posty

Gość gość

Urodzone w moim mieście w ostatnich 3 tyg.Oto imiona Julia Armin Fabian Gracjan Nadia Roksana Nataniel

Gość gość
ostatnio w Cieszynie była Nadzieja:P

Gość gość
Ciąg dalszy: Maksymilian Maja Laura Adrian Karolina Iga Gracjan

Gość GośćAutorka
Ludzie niektórzy już tak kombinują że głowa mała.

Gość gość
i co ... ludzie skończcie już z tymi imionami zajmijcie się swoi życiem, g***o Wam do tego kto jak sobie dziecko nazywa, co za głupie baby na prawdę ręce opadają.

Gość gość
gosciu powyzej- jak ci sie nie podoba to nie czytaj. Jak ktos zastanawia sie jakie imie wybrac to mu te tematy nie przeszkadzaja.

Gość Olafinka
A u nas do znudzenia Franciszek,Kacper, Julka i Zosia

Gość GośćAutorka
Dokładnie.Ja nie miałam nic złego na myśli pisząc ten temat.

Gość gość
trudno po temacie postu wywnioskować że ktoś tu chce obrażać matki i ich dzieci - imię to się wybiera z mężem a nie z dewotami z kafeterii ale widzę autor na ich poziomie - powodzenia żal tylko dziecka

Gość gość
Osobiście swoje dziecko nazwałam Bernard i Mariola. Przynajmniej nie będą mieszać się w przedszkolu z pospólstwem, które na jedno hasło "Julia" czy "Armin", będą odwracać głowę hurtem, po dziesięć osób.

Gość gość
A ty te imiona to zgadujesz jak tak patrzysz na te dzieci? Nie bardzo rozumiem. Bo chyba na czole nie maja wypisane.

Gość gość
mi sie dla chlopców podoba sporo imion: Franek(nie Franciszek :)), Antoni, Filip, Kacper- mojemu z tych tylko pierwsze:) a dla dziewczynek nic mi nie pasuje:( nie wiem co z córą zrobie..

Gość gość
myślę, że zerknęła do gazety lokalnej - tam często są dzieci wypisane imiennie. sprytne, co? ;)

Gość gość
Apolonia, Barbara, Helena, Anastazja... ja miałam dużo dla dziewczynek, wszystko z rodziny wstecz, pomyśl o imionach babć, prababć i praprababć - to stare piekne polskie imiona :)

Gość gość
albo na lokalnych stronach. U nas są fotki noworodków z imionami plus czesto imiona rodziców. Moja córka też ma taką gazetę z fotką z położniczego na pamiątkę:-)

Gość gość
Wiktoria Antonina Michalina Marianna Laura Julianna Toteż stare piękne imiona

Gość gość
Kazimiera Genowefa Stanisława Emilia Natalia Zofia

Gość GośćAutorka
Tak na stronie gazety. Są nie tylko imiona dzieci ale i ich nazwiska plus imiona rodziców.Nie trzeba szukać są jako główny temat.

Gość gość
Mojej koleżanki dzieci Fabian i marietta Chce sie wyróżnić ale żeby imionami dzieci to trochę chore Takie imiona juz nie sa niczym oryginalnym , raczej wtapiają sie w tło

Gość gość
To nie patrzysz na dzieci tylko na gazete :/ poraz kolejny temat imion rozpoczety przez kogos kto nie potrafi wyrazic wlasnych mysli.

Gość gość
tak rozumujac to autor patrzy na papier :P opanuj sie umoralniaczu!

Gość gość
Tytul brzmi" patrze sobie na dzieci" a potem lista imion... Brak logiki nie moralnosci ;)

Gość gość
Zglebiajac mysl,to nie patrzy na papier tylko na nadruk ktory widnieje na tym papierze hehe :P

Gość nie podobają mi sie imiona żeń
moja prababcia miała Wiktoria, Dziadek Julian( Julianna), ale teraz te imiona są dosyć powszechne. W miarę ujdą Natalia i Paulina ale nawet o nich nie mysle bo mi sie zaraz odwidzi. Mam siostre Natalie i tez nie wiem na ile jej sprawiac tą radość:) ale ogólnie ładne imie:) Kiedyś podobało mi sie mnóstwo imion zwłaszcza dla dziewczynek, wszystkie julki, agnieszki, dorotki a teraz nic...

Gość gość
Patrze sobie na dzieci... Urodzone w moim mieście w ostatnich 3 tyg. Oto imiona - i tu lista imion, co trzeba miec w glowie zeby sie zajmowac takimi p*****lami. rozumiesz co napisala, to sie podziel wpisem, a jezeli nie rozumiesz to po co w ogole komentowac?