Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaona36

4 facetów a i tak żaden mi nie pasuje

Polecane posty

Gość onaonaona36

1. 39-letni kawaler , tirowiec ( brak dzieci) 2. 54-letni mieszkający w Stanach 3. 30-letni kawaler ,własna firma ( dzieci brak) 4. 37-letni kawaler, pracuje w Anglii (dzieci brak ) Ja 36 lat po przejściach z dzieckiem i więcej dzieci nie chce , bezrobotna od 3 mies. Tirowca darze uczuciem ale go nie ma 3 tyg. na dodatek pije więc odpada i z każdym coś nie tak . Nie potrafię wybrać :( Szukać nowego :( ??? Każdy z nich zaprasza mnie na Sylwestra , nawet nie kogo wybrać ... Niby są faceci ale i tak czuję się samotna :(

Gość gość
podaj wszystkich daty urodzenia is woja pwoiem ci z kim najbardziej pasujesz i co z nimi cie czeka

Gość onaonaona36
nie wierze w żadne przepowiednie

Gość biale szalenstwo
jakby pasowali to by byli, prawda? a tak to coz, rob jak uwazasz

odpowiedź jest prosta: ŻADEN Z NICH! Gdyby to był którykolwiek z tych panów, nie miałabyś wątpliwości.

Gość gość
nr 3 brzmi ciekawie własna firma młody zastanów się :)

Gość onaonaona36
nr3 nie ma dzieci a ja już nie chce więcej dzieci rodzić. A poza tym reszta z nim ok, chociaż rodzinka z wyższych sfer :( takie państwo ... chyba faktycznie powinnam się na nich ni skupiać bo na stały związek to żaden z nich ...

olej ich. skup się na sobie, na swoich pasjach, zainteresowaniach i na dziecku. jak przyjdzie miłość, nie będziesz mieć żadnych wątpliwości. Tak koniecznie potrzebujesz chłopa?

Gość gość
zastanawia mnie czy taki młody 30 latek, bez zobowiązań i z firmą będzie chciał starszą kobietę w dodatku z dzieckiem ;)

Gość onaonaona36
miło byłoby gdyby ktoś był przy moim boku, na siłe faceta ni szukam inie chce byle był bo gdybym tak myślała to na pewno juz któregoś bym wybrała... chce teraz wybrać dobrze żeby był do starości . a Tymczasem mam niepokoje i nie wiem czy kierować się sercem czy rozumem :( Sercem już kiedyś wybrałam i to był mój błąd :(

Gość onaonaona36
moje dziecko nie jest kłopotliwe, ponieważ ma już 17 lat (córka) , większość rzeczy robi sama, a większość czasu spędza w szkole albo ze znajomymi

Gość gość
no to numerek 3 masz już z głowy :P bogaty 30 latek bardziej pasuje do prężnej 17stki niż do 36

Gość onaonaona36
to z tym dzieckiem to PODSZYW ( widać niektórym się nudzi ) moje dzieci ma mniej lat

Gość onaonaona36
on taki nie jest, lubi moją córkę, ale nic poza tym, mógłby być jej ojczymem nie chłopakiem

Gość onaonaona36
jak już musisz wiedzieć, to moje dzieci mają 5 i 9 lat

Gość onaonaona36
no nr 3 trochę mnie wiekiem przeraża ;) chociaż on wygląda poważnie a ja za to na swój wiek nie wyglądam...

Gość onaonaona36
jakis podszyw się wpierdala :D

Gość gość
tirowiec lub ten 37 latek z anglii 54 latek za stary a 30 latek za mlody poza tym , heh, twoja corka ma juz 17 lat, wiec 30 latek moze kusic i vice versa

Gość onaonaona36
wiele osób mówi mi,że jestem podobna do Natalii Siwiec albo Emily Ratajkowski, a w supermarketach czasem proszą mnie o dowód gdy kupuję alkohol ;)

Gość UCZUCIA PRZEDE WSZYSTKIM
skoro tirowca darzysz uczuciem to idz za glosem serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość onaonaona36
no tak tylko,że 54 latek jest w Stanach, zresztą moja matka ma 56 lat, więc zbyt duża bliskość wieku, gdyby się poznali, a pewnie by do tego doszło mogliby sobie przypaść do gustu, no chyba,że zaprosi mnie do Stanów to wtedy jestem na tak

Gość onaonaona36
przeklinam Cię podszywie. Czeka Cię nieszczęście w tym tygodniu :)

Gość gość
ale jesteś wredna :D :O pewnie dlatego nie masz szczęścia w miłości :) zło do ciebie wróci i w sylwestra bedziesz plakac w poduszke

Gość onaonaona36
cierp ciało czegoś chciało :)

Gość onaonaona36 PRAWDZIWA
ok widzę że tu jest oddzielna dyskusja. Zobaczę co czas przyniesie ;) pozdrawiam , paaaaaaa

Gość gość
jakiś zazdrosny podszyw to był . na bank brzydka stara samotna ropucha :D :D :D powodzenia

Gość gość
nie oszukuj się, sama piękna pewnie nie jesteś skoroś sama, albo wady charakteru masz

Gość gość
przecież autorka ma sporo adoratorów i nie bierze widać byle kogo. Gdyby była pasztetem to brałaby pierwszego lepszego zgorzkniała ropucho :D

Gość gość
1. 39-letni kawaler , tirowiec ( brak dzieci) 2. 54-letni mieszkający w Stanach, ZA STARY 3. 30-letni kawaler ,własna firma ( dzieci brak), ZA MLODY, NA PEWNO I TAK CIE ZOSTAWI DLA MLODSZEJ 4. 37-letni kawaler, pracuje w Anglii (dzieci brak )- ZA DUZA ODLEGLOSC - WIĘC wydaje mi się, że chyba najlepiej ten pierwszy. a że pije? wiekszosc facetow lubi sobie wypić, grunt, że nie pije jak idzie do pracy, pracuje i przynosi kasę ;) a że nie ma go 3 tyg, no cóż, przynajmniej sie soba nie znudzicie.