Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jęczące dziecko przy mężu

Polecane posty

Gość gość

przy męzu jęk kwęk, płacz. przy mnie cisza. zero pretensji. na mnie nie reaguje(jak wracam z miasta), a na ojca ryk. pewnie woli jego. ale ja mam spokój dzięki temu. jak zasypia ze mną, spokój. jak z ojcem(gdy ten jest w domu) ojciec na metr nie odejdzie. więc o co chodzi

Gość mango to ja autorka
Moj maz pracuje w delegacji wiec jak przyjedzie na weekend to corka krok w krok za nim chodzi. Spac tez tylko z nim chce. Ja sie z teo ciesze bo mam wolne w weekend:-)

Gość gość
a może twoj mąż molestuje dziecko nie pomyslałaś o tym?

Gość gość
płacze i jęczy. wieczna pretensja. jakby ciągle chciało być z ojcem, kocha go i nie chce go puscic na krok. dlaczego przy mnie jest taki grzeczny???

Gość gość
nie zrozumiałaś chyba- dziecko wie ze przy męzu moze zrobic wszystko co chce, jak jęcząca gimnazjlistka. ze mną jest bezpretensjonalny.

Gość gość
prosze o mądre rady, te ktore dostalam są durne.

Gość gość
Moj tez tak ma. Jak ja powiem, ze koniec bajki, zeby szedl spac czy cos to bez gadania, bo wie ze zdania nie zmienie chocby i noc ryczal. A maz jest miekki, nie wie/nie umie byc konsekwentny, czesto ustepuje na jego placz. Ucze tego mego meza by byl twardy, przede wszystkim by byl slowny, jak cos mowi (np ze bedzie kara) to zeby sie z tego wywiazywal, bo poki co to syn mu wlazi na glowe, zero posluchu.