Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet jest terrorystą

Polecane posty

Gość gość

coraz częściej zastanawiam sie czy ten związek ma sens,nigdzie nie pracuje mieszka z rodzicami czasami coś dorobi.Ja jestem samodzielna on,ciągle ma do mnie o coś pretensje ,ciągle coś mu nie pasuje .Generalnie uważa ze wszyscy są głupi,są frajerami on jest najmądrzejszy najlepiej ogarnięty przypieprza się do mnie ze to źle robię a to źle myślę zaczynam mieć dosyć .............:(

Gość lubie sluchac Bulata O
uhm, moze za chwile ci wytlumaczy ze zle ze zyjesz, chyba ze ty mu to wytlumaczysz pierwsza

Gość gość
zastanawiam się czy brnąc w to dalej...

Gość gość
Przeciez to Twoj wybor, ze z nim jestes!! Tak swoja droga to wstyd zeby taka kobieta jak Ty samodzielna, pracujaca itd byla z takim dupkiem jak ten facet :) przemysl to :) mysle, ze za malo wymagasz od zycia, zmien to kochana :)

Gość Elisabeth 2Door
wyjscia zawsze sa dwa: walcz albo uciekaj

Gość gość
Dziewczyny to nie jest takie proste łatwo powiedzieć walcz albo uciekaj ...walczę od 2 lat i zaczynam być zmęczona tą ciągłą walką uciekać próbowałam ale serce nie sługa tęsknota i powroty... i koło się zamyka chyba wchodzę na etap totalnego w****ienia ja pracująca własna maleńka firemka ale własna ;)on siedzący u rodziców próbujący mi sugerować ze to ja jestem ta głupsza,gorsza ....

Powiedziałbym że jest Egoistą a nie Terrorystą!! Tego typu zachowania mają Egoiści że stawiają siebie za wzór do naśladowania a innych krytykują. Terrorysta to osoba bez zasad działający bez zastanowienia.

Gość gość
Znajomość bez żadnych pozytywnych perspektyw...

Gość gość
wiesz jarku terror przejawia się tym że odciął mnie od połowy moich kolegów jest zaborczy zazdrosny,posuwa się do straszenia i bicia facetów którzy pojawiają się w moich otoczeniu... dlatego napisałam terrorysta ...

Gość Uncle SAM
jak terrorysci dzialaja bez zastanowienia, to kto dziala z zastanowieniem?

Gość gość
no to ja nie rozumem ... albo jestes bardzo glupia albo bardzo naiwna!!

Najlepszym rozwiązaniem z tego całego związku będzie Zgłoszenie sprawy na Policję. On najzwyczajniej ogranicza ci twoją wolność i cię prześladuje a to jest karalne!! Nie możesz tkwić w taki związku bo będzie jeszcze gorzej. Najlepiej teraz się z nim rozstań zanim staniesz się jego żoną. Potem będzie o wiele trudniej!!

Prawie każdy tak myśli. Bo czy on się zastanowił jeden z drugim jakie konsekwencje mogą przynieść jego postępowanie. N.P podłożenie bomby??!! Czy się taki człowiek zastanowił ilu zginie niewinnych ludzi??!! Skoro drażni go niesprawiedliwość jakiegoś Rządu czy Państwa to niech sam siebie wysadzi puszczając to na necie czy w TV

Gość gość
z tą policją to przeginka po całosci

Gość gość
Babka przesadza jak to zwykle baby. Terrorysta narzuca swoją wolę strachem. A ten twój dziad po prostu jest zgorzkniały, zadufany w sobie i wie najlepiej. Gdzie tu terroryzm?

Gość gość
tak my kobiety przesadzamy "jak to kobiety" wy jesteście zawsze samce alfa tylko jak przyjdzie jak ty go nazwałeś taki "dziad" to się okazuje że jesteście w 90% chłopczykami w sukienkach które chowają się do damskiej torebki ze strachu i takie są fakty. I wiecie co ja go jednak nie zostawię bo jak tak czytam męską część "publicznosci" "idź na policje baby przesadzają" to widzę że może być tylko gorzej...

Gość gość
po ostatniej wypowiedzi widać, że jesteś histeryczką.

Gość gość
skomentuje to tak :hahahahaha :)

Gość śliwka w ciemnej czekoladzie
jedynak?

Gość gość
nie, ma rodzeństwo.....

Gość gość
A z ALqueidy czy z Hamas? A tak na poważnie to musisz musz mus stawiać warunki http://cur.lv/507pp