Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoze mi ktossssssssssss

Polecane posty

Gość gość

Siemka , moze mi ktos pomoc. Tylko bez wrednych komentarzy i obrazania tylko prosze o rade i pomoc. 7tyg temu urodzilam sliczna coreczke wazyla 3.300 tak sie ciesze ze ja mam :) to moje pierwsze dziecko :) jestem mloda mam dopiero 19 lat ,wiec jedno dziecko to dla mnie duzo , mam jeszcze nauke i musze pogodzic Amelke i szkole .. A wiec wspolrzylam z chlopakiem 4 tygodnie po porodzie ale z prezerwatywa.. Bo krwawilam tak do 3 tygodnia potem tylko takie oczyszczanie noi, po kilku dniach zaczelam krwawic jasno czerwona krwia.. Boje sie nie wieem co to jest juz 7 tydzien a ja nadal krwawie ? Niektorzy mowia ze to miesiaczka , ale tyle tygodni.. Czy jest mozliwosc ,ze zaszlam w ciaze ? Kochalismy sie z zabespieczeniem i nie doszlo do finalu w mojej pochwie.. Juz sie balam ,ze moze to ciaza i tak krwawie, albo naruszyl mi tam cos? Ale szwy mialam zdjete, i te co mialy odpasc odpadly .. Wiec nie wiem czy to moze zwykle oczzyszczanie ?? Nie moge isc do lekarza bo wlasnie jestem za granica u rodziny wracam dopiero za 2 tygonie , a do tego czasu chyba zwariuuje pomocy !

Gość gość
Mysle ze nie mozesz byc w ciazy , moim zdaniiem oczyszczasz sie :) bez paniki !