Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka pomaranczowaa

Ile przytyłyście w ciąży i czy macie rozstępy SONDA

Polecane posty

Gość gość
16 kg i zadnych rozstepow

Gość gość
21 kg-kilka srebrnych rozstępów na udach. Teraz ważę 5 kg mniej niż przed ciążą,dziecko ma 1,5 roku. =D

Gość gość
12 kg- rozstepy na piersiach, brzuchu, udach.. :/ Zazdroszcze tym, ktore to ominelo:/ I zaznacze, ze cala ciaze smarowalam sie kremami, oliwkami itp.. A przed ciaza, prosilam kolezanke zeby mi swoje rozstepy pokazala, bo nawet nie wiedzialam jak wygladaja!

Gość gość
w pierwszej ciazy przytylam tylko 7 kg, mialam rozstepy, na brzuchu, udach, biodrach w drugiej ciazy teraz przytylam poki co 14 kg i tez mam rozstepy, ale nie przejmuje sie nimi, wybieleja i zmniejsza sie, a modelka nie bylam i nie zamierzam byc. Jakos mezowi nie przeszkadzaja, a na basenie sie nie przejmuje. Nie wiem czym wy sie stresujecie, paintshopem w gazetach czy tv?... Jestem normalna kobieta, nie stac mnie na super kremy i operacje plastyczne, ciesze sie, ze mam dzieci i zdrowo sie rozwijaja.

Gość gość
Przytyłam 9 kg i mam rozstępy na calym brzuchu, biodrach, wzgórku lonowym, na pachwinach i udach. Moja mam z kolei w każdej ciąży przytyła ok. 30 kg i ani,jednego rozstępuu nie ma

Gość gość
przytylam 18 kg, rozstępy tylko lekkie na posladkach, nigdzie wiecej naszczescie

Gość gość
Ok 8,5kg (ale urodzilam w 35tyg). Rozstepow brak ;)

9 kg. rozstępy pojawiły się na piersiach, ale po porodzie. całą ciążę ćwiczyłam, pracowałam i się smarowałam różnymi kremami.

Gość gość
13kg, zero rozstępow, nie uzywalam zadnych kremow, ale tez wczesniej cwiczylam wiec skora jest i byla elastyczna

Gość gość
przytylam 4kg i mam troche rozstepow, ale w okresie dojrzewania tez sie pojawily na udach wiec to raczej geny niz ekstra kilogramy. Moja mama tez po mnie miala na brzuchu

Gość gość
30 kg zero rozstepów,ćwiczeń i smarowania

Gość gość
przytyłam 8 kg na brzuchu i udach zero rozstepów na piersiach też nie miałam dopiero po nawale mleka piersi uuurosły i mam 3 rozstepy ledwo widoczne

Gość gość
22kg - nie mam rozstepow zadnych, waga spadla bardzo szybk rowniez, 3 miesiace po mialam moze 3kg do zrzucenia.

Gość papajanka
40 kg. rozstepy na brzuchu,posladkach,piersiach,nogach-duuuuuuuuuuuuuuuuuuzo rozstepow.

Gość gość
15 kg ...... rozstepy nieewielkie ale mam na brzuchu z 8 :( ale jednak są :( . Spadek wagi w tydzien.

Gość mmmm25
pierwsza ciąża 16 kg dwa rozstępy po wewnętrznej stronie uda(przy małej) teraz jestem w 2ciązy aktualnie 8 miesiąc przytyłam już 15 kg ale żadnego nowego rozstępu nigdzie nie ma

Gość gość
17,5 kg- kilka rozstepow na biodrach - czyli w miejscu gdzie nie przyszlo mi do glowy aby smarowac kremem zapobiegajacym rozstepom..

Gość gość
19 kg, male rozstepy na pupie, biodrach i od wewn strony ud, ale naprawde malo widac, trochę jak sie opalę, bo to jednak blizny

Gość gość
Przytyłam 7kg, nie mam rozstępów nigdzie, niczym się nie smarowałam. Ale Mama i Siostra mówiły, że nie powinnam mieć, bo Babcia nie miała, One też nie - dobre geny. Choć jak dziewczyny tu piszą, że dostały jakiś czas po porodzie, to może jeszcze się pojawią, choć nie czekam na nie ;)

Gość gość
współczuję tym co przytyły 30-40 kg - koszmar!

Gość gość
a w którym miesiącu mogą się rozstępy pojawić? Ja jestem w 5 tym miesiącu, przytyłam ok 6 kg, póki co rozstępów nie widać.

Gość gość
nawet dopiero po porodzie :o całą ciąże możesz być gładka a potem nagle ci wyjdą na cycach czy brzuchu :o nigdy niewiadomo

Gość gość
15 kg-rozstepy na biodrach (rok po porodzie prawie niewidoczne) i ma piersiach masakryczne;(

Gość gość
niestety 20 kg, brzuchol wielki a na szczęście ani jednego rozstępu już teraz brzuch płaski

Gość gość
1 ciąża 22 kg rozstępy na piersiach, całym brzuchu, udach (wielowodzie) 2 ciąża 15 kg brak dodatkowych rozstępów

Gość laundry
ponad 20kg i brak rozstępów.

24 kg rozstępów po ciąży brak ale mam troche z okresu bycia nastolatką ;( sama się dziwię, że jak byłam w ciaży to nic mi nie wyszło nowego

Gość gość
z moich obserwacji wynika, że osoby, które już raz miały wysyp rozstępów ( czy to w okresie dojrzewania, czy to po pierwszej ciąży) nie dostają kolejnych. wydaje mi się, że po prostu skóra która raz została naciągnięta ponad swoje możliwości jest zawsze mniej elastyczna, i po kolejnym przyroście masy ciała jedynie się wypełnia a nie pęka ponownie. No, chyba że to byłby kolosalny przyrost typu 50 kg wzwyż.

Gość gość
17 kg i kilka maleńkich rozstepow na piersiach

Gość gość
od wagi początkowej tylko 2 kg, a od najniższej wagi w ciaży 6,5 kg (zaczęłam tyć dopiero ok 21 tc). Zero rozstępów.