Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy macie wrazenie ze duzo osob pracujacych w urzedach

Polecane posty

Gość gość

Ma cos z glowa?

Gość recepta na sukces
w jakich konkretnie?

Gość gość
Brak im empatii , zachwuja sie jak straznicy wiezinni.

Gość gość K
Ja się dziwie, że jeszcze tam ktoś chce pracować. Od durnych przepisów można faktycznie oszaleć. Do tego ciągłe zmiany systemów, sygnaturyzacji, dodatkowe bzdurne zadania, które opóźniają wyniki, bez efektywna ''cyfryzacja'' hehh i inne pierdoły za tak śmieszne i marne pensyjki. Dobrze, że uwolniłam się od tego 'bagna'.

Gość gość
Ale czesc jest na pewno dumna z tego ze tam pracuje

Gość gość
Niekoniecznie. Niektórzy są fajni :) Fakt, niska, ale stała praca, trzynastki, urlopy, macierzyńskie bez problemu. Jedynie uzeranie sie z petentami może doprowadzic do nerwicy.

Gość gość K
Tak, ale są to zazwyczaj wioskowe panny, 'słoiczki', które się nasłuchały bajek, jak to dobrze robić w urzędzie i nigdy nie miały z tym do czynienia. Nie zwolnią się, bo rodzinka na wiosce by tego nie pojęła i nie mieli by się czym chwalić. Kiedyś to wszystko wyglądało inaczej, a teraz ... szkoda gadać.

Gość gość
niska pensja w sensie poza tym minusem jest to, że aby sie tam dostac tzn. do budzetówki trzeba miec znajomosci, moze jeden przypadek na 100 to osoba z "ulicy". gdyby porównac nazwiska, stopień pokrewieństwa, stosunki kolezensko-przyjacielskie wyjdzie 90% urzedników.

Gość gość
Mnie zawsze zoladek boli ze strachu jak mam isc do urzedu. Jal u dziecka przed dentysta

Gość gość
ja pracuję w jednym z takich urzędów i nie narzekam, chyba, że na upierdliwych petentów a na pensję absolutnie, jest dość wysoka do tego ine profity, trzynastki, paczki na święta, dofinansowanie wczasów, jest ok.

Gość gość K
Na obsłudze klienta nie jest lekko, szczególnie jak się trafią osoby, do których nic nie dociera lub jacyś 'fani', którzy potem prześladują.