Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weraaaa3

CHCE MU ZROBIC LODA

Polecane posty

Gość weraaaa3

pomózcie , co mam zrobic? chce zrobic loda mojej przyjaciółki męzowi. Nie wiem jak mam sie jej pozbyc, zawsze przychodzi z nim do mnie, a jak ja ide do nich to albo jest sama , albo znowu razem. On nie wie, ze ja chce to zrobic, chce go dorwac w domu , albo gdziekolwiek i dorwac sie mu do majtek. Myślałam zeby tam pojsc i jak on np pojdzie do łazienki to wyskoczyc w tym czasie z majtek. Ale on zawsze jest z nia..... pomózcie...

Gość pe29
czemu jemu akurat? jakiegos fajnego ma? umow sie z kolezanka na miescie, jak wyjdzie to odwiedz go, zaraz potem wysmij jej mesa ze sie soznisz 20 min bo korki ona poczeka a ty go obsluzysz. proste :)

Gość gość
ja zrobiłam na plaży za parawanem było bosko

Gość gość
To taka z ciebie przyjaciółka? Znajdź sobie wolnego faceta, chętnych nie brakuje.

Gość weraaaa3
ten za parawanem to był maz/facet Twojej przyjaciółki ? chodzi mi o niego, bo jest JEJ męzem. kiedys jej sie w ogole nie podobał, ale jak sie dowiedziala, ze mi sie podoba to soe odrazu za niego wzieła, potem mi opowiadała co z nim wyprawia,ale wiem ze nie robi mu loda. / zawsze wymyslam kran, kible, ch*j wie co, a ona zawsze przyjedzie z nia!!!!!!

Gość gość
zadzwon i powiedz ze musisz mu cos powiedziec.... i ma byc sam przezciez nie sa razem 24 ha

Gość weraaaa3
taka ze mnie włąsnie przyjaciólka, ona mi go podebrała. poza tym ona dała kiedys mojemu facetowi, ale wybaczyłam jej , bo i tak mi nie zalezało na nim. na jej mezu mi zalezy, musze go jakos odbic. pomózcie jak

Gość pe29
mowie ci wyciagnij ja z domu, etc. takie akcje sa super. ja bzykalem starsza siostre swoje panny. ona na dole robila obiad, a ta mi obciagala na pietrze :)

Gość gość
wysilajcie sie troche z tymi prowokacjami, to już jest żenujące

Gość weraaaa3
sa 24h razem ..wiem, zadzwonie do niego i powiem ze chce zrobic niespodzianke jej i ma byc saaaam !!! k***a dopiero teraz na to wpadłam !

Gość weraaaa3
pe29 z***biscie !!! ja tez tak chce!!

Gość gość
opowiedz pozniej jak bylo...

Gość gość
ja też bym nadstawił, jak chcesz to możesz sobie pociągnąć,

Gość pe29
wera, no wyjatkowy temat, potem najlepsze zacowania sa jakby nigdy nic :) moze mailem popiszemy o tym, co ty na to?

Gość weraaaa3
:) dziekuje pe 29 , niestety nie skorzystam tym razem , teraz mam swój cel ;)

Gość weraaaa3
moralitazorów to ja w ogole nie słucham , mam wrazenie , ze żyja w swoim wyimaginowanym świecie. Takie akcje mnie kreca baaardzo. :D jestem taka najarana , teraz knuje intryge, grubymi nićmi szyta:D oczywiscie , ze napisze jak było. Najpierw wymysliłam smieszna bajeczke o niespodziance dla żoneczki, finalnie czekam na "mężusia " tararalalallaa

Gość gość
przyjdzie, za ile?

Gość gość
weraaaa3 ten za parawanem to był maz/facet Twojej przyjaciółki ? chodzi mi o niego, bo jest JEJ męzem. kiedys jej sie w ogole nie podobał, ale jak sie dowiedziala, ze mi sie podoba to soe odrazu za niego wzieła, potem mi opowiadała co z nim wyprawia,ale wiem ze nie robi mu loda. / zawsze wymyslam kran, kible, ch*j wie co, a ona zawsze przyjedzie z nia!!!!!! Za parawanem był mąż koleżanki byliśmy razem na wakacjach moj wdedy musiał zostać w pracy

Gość gość
Ja od czasu do czasu funduje mezowi kolezanki obciaganko,ale ona to robi z nami,czasem sie tylko patrzy,naprawde jest swietnie i kiedy pierwszy raz to sie zdarzylo to gosciu byl w szoku,jednak na podebranie faceta przyjaciolce nigdy bym sie nie zdecydowala pomimo tego ze jestem bardzo wyzwolona kobieta.

Gość gość
w lato zrobiłam koledze na basenie prawie nikogo wieczorem nie było

Gość gość
No ale jesli facet jest nie przygotowany to ma brudnego i smierdzacego, fuuuj

Gość weraaaa3
hahaaa o rany, jak sie czułas po parawanie? jak on sie zachowywal przy swojej pożniej ? :D "męzuś" bedzie za jakies godzine, w oogle chciał przyjechac z nia!!! musiałam mu sie nagadc ... maskara jakas

Gość pe29
do dziewczyny od parawanu, polknelas wtedy jego ladunek?

Gość gość
To prowokacja dzieci do bajek !

Gość gość
napisz jak bylo...

Gość weraaaa3
do "wyzwolonej pani , która by nie brała sie za faceta kolezanki". nie tłumacze sie , ale ta moja przyjaciółeczka zrobiła mi i jemu tyle jaj , ze uwierz mi gdybys miala takie ziólko za przyjaciółke , baaardzo , ale to bbbardzo by Ci jego sperma smakowała ;)

Gość weraaaa3
bardzo fajna akacja z :fundowaniem obciagania męzowi " ,moja inna para znjomych, sa 7 lat po ślubie , zaczeła sie im nudzic, i jego żona wymysliła im cos takiego. Swietnie sie bawia. Zapraszali mnie, ja narazie nie korzystałam :)

Gość gość
to może jej zrób palcówkę

Gość gość
Wera,ja cie nie oceniam,tylko na twoim miejscu nie jest to twoja przyjaciolka skoro tyle jaj ci zrobila,napisalam ze ja bym swojej przyjaciolce nie wyciela takiego numeru bo skoro nazywam ja przyjaciolka(nie naduzywam tego slowa)to moj kodeks przyjazni tego nie przewiduje.Napisz czy spotkanie doszlo do skutku.