Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

filmy ktore wami wstrzasnely piszcie

Polecane posty

Gość gość
Wyspa jeżeli nie czyta się recenzji... przyszlość niedaleka oraz 7 Dusz... Można z miłości umrzeć. I parę innych już zapomnianych ;)

Gość piotr675i7765567899
Ja dodam jeszcze liste schindlera.

Gość gość
sprawa Gorgonowej-polecam zbrodnia z przed 80 lat NIEWYJASNIONA

Gość gość
dodam jeszcze "my dzieci z dworca zoo" mnie najbardziej przerażają nie filmy gdzie jest jakaś fikcja, imadła, krew, potwory, wbijanie gwoździ w głowę i gw. niemowlaków a brutalna prawda, pokazanie osoby w depresji, załamania, skutków brania narko.tyków, zaniedbania rodziny, to mną wstrząsa, bo to sie dzieje obok , może sie przytrafić każdemu

Gość gość
ale serbowie maja zryte lby:Ojuz widzialam inne serbskie filmy,a najgorsze,ze to co oni pokazuja nie odbiega wiele od zrobic z rzeczywistosci:Oto wyszystko przez wojne

Gość piotr675i7765567899
Polecam tez fil Kraina miodu i krwi na temat wojny domowej w Bosni i Hercegowinie.

Gość VBcxxxxxvvvvvv
John ginie na końcu :(🖐️

Gość gość
Ziemia Niczyja Cała trylogia Park Chana-wooka Księga Ocalenia A tak przy okazji: ten kto napisał "Opona" ma rację - wyjątkowo wstrząsający film :)

Gość gość
Film zatytuowany Earthlings.... niemogę podać link bo kafe uważa to jako spam. Masakra! Nie wiem JAK ludzie nadal mogą jeść mięso widząc jak zwierzęta są masakraowane na żywo...obdzierane na żywo ze skóry, łamanie im kości na żywo, wieszanie i zarzyanie na żywo.!!!!!!!!!!!!!! Człowiek jest najgorszym pasożytem ,najokrutniejszym katem na tej ziemi. Wiele się mówi o skończeniu świata..mam nadzieję że jeżeli nastąpi, to nigdy,przenigdy ! nienarodzi się człowiek.!!!!!!!!! Jest mi wstyd za rodzaj do którego należę. / Człowiek to brutalny pasożyt gwałcoący Naturę, g***tcący środowisko, gwałcący wszystko co powiniśmy szanować, troszczyć się, zbierać plony poprzez humanitarność. Nienawidzę ludzi. wszystkich.

Gość gość
Klass (estonski ale wstrzasajacy), Ludzka Stonoga, Chlopiec w pasiastej pizamie

Gość gość
Requiem dla snu jeszcze

Gość gość
Serbski film masakra totalna i te wszytskie filmy, kotre podaliscie to nic w porownaiu z tym . Ja sie przez dluuugi czas ni e moglam otrzasnac po tym filmie trgaedia !

Gość gość
Amerykanska zbrodnia

Gość gość
wiedzma blair, zesralam sie ze strachu

Gość gość
No Amerykanska zbrodnia z******ty jest bo na faktach i jeszcze Monster tez na faktach

Gość gość
to fakt.serbski film rysuje beret:D

Gość gość
Serbski film jest tak ohydny ze nawet na miano filmu nie zasluguje.Powinni go wycofac ,ten rezyser to jakis chory zjep

Gość gość
moze chory zjeb ale to niestety fantazja mezczyzn.oczywiscie nie wszystkich.sa nawet takie filmy robione na zamowienie,oczywiscie cicho sza,bo w tajemnicy.a tak naprawde to tajemnica Poliszynela.jest na to popyt-niestety.ten film tylko to pokazuje.

Gość gość
widmo

Gość Ataeb66
"Dwa ognie", polsko-szwedzki, rewelacyjny, wspaniała rola naszej aktorki, oglądałam na canal plus

Gość Shiro
Battle Royal, film japoński. Obejrzycie, zrozumiecie.

Gość gość
jestem legenda gladiator szosty zmysl avatar siedem braveheart pluton lzy slonca czlowiek z blizna zielona mila forrest gump bylismy zolnierzami tanczacy z wilkami znamie oszukana lot sluzace przeminelo z wiatrem hotel ruanda kolor purpury za wszelka cene egzorcyzmy emili rous moj przyjaciel hachiko poza swiatem atlas chmur wolrd wahr Z wielki gatsby django elysjum Joe Black Kobieta w czerni oni dom dusz kwiat pustyni wichry namietnosci wierny ogrodnik polowanie na czarownice pan zycia i smierci wiecej nie pamietam....

Gość gość
Sprawa gorgonowej wyjaśniona została przeca

Gość gość
Wczoraj obejrzałam "The girl next door", masakra :o

Gość gość
o tak "My dzieci z dworca zoo" wymiata, książka też... i sybil z 1976 roku po prostu miażdży!

Gość gość
dziwi mnie ze nikt nie wpisał jeszcze Mysterious Skin - filmu traktującego o molestowaniu dzieci oraz o tym, jak wpływa to na ich późniejsze - nastoletnie zycie. Poruszajacy film.

Gość gość
Mary i Marta 12 godzin wiecznie zywy przepowiednia podaj dalej wielki Mike dom z piasku i mgly anioly i demony w pogoni za szczesciem list w butelce kwiaty na poddaszu pojutrze 2012 zejscie 1 i 2 polaczenie srebrny rumak znaki wojna swiatow next krwawy diament zodiak

Gość gość
Gorgonowa nigdy sie nie przyznala a wyrok zapadl jeszcze przed orzeczeniem sadu.przysiegli uznali ja za winna,dowodow nie znaleziono.ogladalam dokument sprzed lat.proces mial charakter poszlakowy.

Gość gość
'' dziewczyna z sasiedztwa '' - na faktach , film pom ktorym jest sie totalnie zdolowanym :( '' ostatni dom po lewej ''