Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobnostkowabardzo

juz nie dzwoni dlaczego

Polecane posty

Gość drobnostkowabardzo

Moja historyjka jest z lekka chora mianowicie poznaliśmy się chwilę temu długo nie mieliśmy kontaktu od pierwszego spotkania. Gdy się spotkaliśmy mówił ze myślał marzył itp. Spotkaliśmy sie raz na kawie potem nalegał na spotkanie u niego odrazy zaznaczylam ze nie chce sexu bo to dla mnie za szybko itp. On udawał ze rozumie ze tylko napijemy się kawy i pogadamy u niego w domu trochę się przystawiał ale odmówiłam niby zrozumiał razem ustaliliśmy ze damy sobie czas na sex ale będziemy się spotykać dalej i powoli do tego dojdziemy zgodził się. Tylko ze ppozniej juz nie odpisał i nie oddzwonil zastanawiam się w czym ma problem

Gość gość
bo on chcial tylko seksu a ty aż nie :D

Gość drobnostkowabardzo
Ale mówił że co innego zapewniał o kontakcie cholera przykro mi strasznie ze chodziło tylko sex

Gość drobnostkowabardzo
A czy to cholera źle ze niechcialam sexu tak od zaraz wkurza mnie to ze nie odpisał i nieoddzwonil co on sobie cholera myśli

Gość facetalfa
Gość chciał cię bzyknąć od tyle w temacie a o milostkach piepszyl żebyś chciała swoją droga pewnie się poczuł dotknięty ze taki cienki jest ze miał laske w domu i jej nie namówił

Gość gość
A ty co taka przyzwoita niunia może poprostu do niczego innego się nie nadajesz jak bzyk i pa