Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robia wasze dzieci po powrocie z przedszkola

Polecane posty

Gość gość

Bo ja juz nie mam pomyslu jak jej zajac czas. Czekam tylko na 19 jak ja poloze spac.

Gość gość
trzeba było się o rodzeństwo wcześniej dla niej postarać :) moje jak wróca to bawia się razem jakby ich nie było, rysują, budują, bawią sie w jakies zabawy. 4 i 5,5 roku.

Gość gość
Nadrobilam blad:-) jestem w 8miesiacu ciazy i ciezko mi z nia skakac, biegac.

Gość gość
Moja cos rysuje, buduje z klockow czasami pomaga zrobic kolacje.

Gość ooooooooo
moj syn je zupę, a poźniej idzie spac, przedszkole tylko do 13.30. Wstaje ok 15.30, wtedy się bawimy, idziemy gdzieś, oglada bajki, czasem przychodzi jakiś kolega do niego, roznie

Gość aniatek
różnie czasem jeczy od wyjścia z przedszkola i niczym zabawić się nie da, czasem sam sie zajmie zabawą i ja go męczę o uwagę bo się stekniłam, a czasem oboje mamy ochotę porobić coś razem, syenk lubi pomagac w kolacji, mieszać, lepić ciasto, wiec go chetnie włączam w przygotowania, uwielbia lego wiec namiętnie buduje, czasem wymaga pomocy czasem sobie sam radzi, mam jeszcze 1,5 roczną córkę, która o wiele trudniej zająć zabawą, ale obydwoje czasem bawią się razem na tyle ile może się bawic 5 latek i 1,5 roczniak... wszystko zalezy od ich humorów danego dnia...sa dni kiedy musze się zdrowo nagimnastykować i czuję się jak pajac

Gość gość
Dlaczego twoje dziecko nie umie sie samo bawić ?

Gość gość
Umie sie bawic ale juz sama nie wie w co. Bo ile razy mozna ukladac puzle, lepic z ciastoliny. W domu jestesmy juz przed 15 i do tej 19 tak wolno czas plynie. O 18juz jej wode do wanny wlewam zeby tam sie wyszala a ja miala spokoj. Szkoda mi jej troche bo nie ma w poblizu zadnych kolezanek do zabawy

Gość gość
rada z rodzenstwem jest jak zwykle od czapy i nie jest odpowiedza na pytanie autorki nie kazdy jest krowa rozpłodowa zeby rodzic rok po roku dzieci!!

Gość gość
Wlącza sam komputer i ogląda ciągniki a potem się tak samo bawi samochodami na dywanie. Nikomu nie przeszkadza. Córka w tym czasie odrabia lekcje. Zaznaczam, że ma 3,5 roku.

Gość gość
moja 3 razy w tyg. chodzi za zajecia dodatkowe.

Gość gość
A co mają robić? Po drodze zakupy, w domu ma pomóc w sprzątaniu lub praniu oraz gotowaniu. Potem może coś pooglądać, poopowiadać co się działo, następnie samodzielna zabawa i do spania. Jak jest coś ciekawego w tv to może pooglądać.

Gość gość
mój 4 latek po przyjściu je obiad i idziemy na podwórko ,wracamy i albo się sam baw(gdy ja mam cos do zrobienia) albo oglada tv potem kapiel ,kolacja ,trochę się powygłupiamy i spac

Gość gość
Ja córce daję obiad (w przedszkolu zje lub nie), napije się czegoś, obejrzy jakąś bakę i wychodzimy znowu na spacer godzinny. W lecie odbierałam ją z przedszkola i odrazu szłysmy na plac zabaw , teraz jest zimno. Jak wypada tak że po przedszkolu zostaje już w domu to puszczam jej muzykę albo wyciągam keyboard albo plastelinę z foremkami lub kredki blok i mała się sobą trochę zajmie ale najczęściej spędzam z nią czas bo jest trochę za mną stęskniona . Córka ma 2,5 roku.