Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obuurzona

Apel do grubych i przepoconych bab w sklepach odzieżowych

Polecane posty

Gość obuurzona
"gość a z Ciebie to kto ? pracujesz w sklepie to twoj zasray obowiazek jest obsługiwac klientki i nie wazne czy grube czy chude musisz je obsłuzyc, a po 2 jesli jest przymierzalnia to moze tam wejsc nawet 200kilowa baba smierdzaca potem,a ty mozesz tylko na to popatrzec haha i ja obsłużyc, wiec moja droga pogódz sie z tym haha, jestes tylko sprzedawczynia i tyle, a po trzecie nie ma takiej ustawy,regulaminu czy zakazu wstepu przymierzania dla grubych i zapociałych kobiet,WIEC SIE NIE POPLACZ , musisz tyrac na chleb wiec je obsługuj,WSPÓŁCZUJE ,SAMA TAKA PRACE WYBRAŁAS, HAHAHA, to z*********j. " > . . Moim zasranym obowiązkiem owszem jest obsługa klientów, ale takie które pasują do ogólnie przyjętych norm, a jeśli ktoś od nich odbiega to sory qwo vadis, ale ja się tym zajmować nie będę. To jest sklep dla eleganckich kobiet, z klasą i z gotówką, więc jak widzę jak wtacza się po schodach taka locha to aż mi się flaki w brzuchu chowają za wątrobę. I nie jestem tylko sprzedawczynią, bo żeby się nią stać to trzeba być kimś i przede wszystkim mieć urodę, a ja ją mam. Do tego trzeba mieć dobry bajer, żeby nawet grubej- takiej jak Ty wmówić, że chudo wyglądasz. także kto ma lepiej w życiu, ja czy ty? I nie wydaje tych pieniędzy na chleb tylko na wszystko co sobie tylko zapragnę, bo tak dla Twojej wiadomości to źle nie zarabiam w tym butyku, mimo iż to sklep odzieżpowy. Ale pamietaj- EKSKLUZYWNY!

Gość gruba z dobrą pracą
Jestem gruba (choć nie wiem, co rozumiesz pod pojęciem gruba). Nigdy w życiu nie śmierdziałam potem, całe życie zbieram komplementy za zapach (w relacjach intymnych słyszę całe dorosłe życie jak mantrę: "jak ty pachniesz"). Praktycznie w ogóle się nie pocę (taka natura), nigdy nie przymierzam za małych ciuchów (znam swój wygląd, mierzenie zaczynam od rzeczy najluźniejszych, zeby co najwyżej zejśc rozmiar lub dwa niżej). Jestem w sklepie kulturalna (nie rozwalam ciuchów, nie zwalam na podłogę). Nie kradnę, nie kombinuję z cenami. . I co najważniejsze - mam dobrą pracę, za dobre pieniądze, a Ciebie tak naprawdę jasna cholera trafia, że za goowniane pieniądze stoisz całych dzień w jakims żałosnym butiku i musisz obsługiwać jak służąca te grube babska :D

Gość obuurzona
"anuszek35 a ja np gustuje w puszystych, jest sie do czego przytulic i za co złapac, bo wieszaki z zerem tylka i groszkami zamiast biustu sa mało pociagajace. " . . .aLBO JESTEŚ ciotą i nie masz jaj, a do tego zamiast mózgu w głowie przetaczasz tłuszcz, albo nie masz na imię januszek tylko JANINA I próbujesz sobie w mówić, że rzeczywistość jest inna.

Gość gość
a gdzie tak jest napisane,że mozesz tylko obsłużyc osoby ktore nie odbiegaja od norm??!! CO ZA KRETYNKA Z CIEBIE. to by nie produkowali rozmiarów powyzej L, a w kazdym sklepie sa rozmiary L,XL,XXL A NAWET XXXL, przykro mi bedziesz musiała takie baby obsługiwac , i nic tego nie zmieni!

Gość obuurzona
"nadważona a ch uj cie to obchodzi grubasko " . . . . Nie dość, że gruba, tłusta i obrzydliwa, śmierdzi potem gównem i czym tam się jeszcze da to jeszcze i bez kultury, nie wychowana, z gównem okrytym sianem w głowie zmaiast mózgu.

Gość gruba z dobrą pracą
" to sory qwo vadis, ale ja się tym zajmować nie będę" . A co to za konstrukcja słowna? :D W dodatku quo vadis z błędem :) Nic dziwnego, że w życiu zawodowym ciuchy sprzedajesz grubym babom, które stać na ich kupno 🖐️

Gość gość
rónie dobrze walic potem moze autorka, a taka gruba stojaca przy kasie mozę sie pożygac na smród sprzedawczyni, wiec o co wam chodzi ? smród to smród, albo chuda albo gruba może walic potem,a nie wy idiotki mowicie ze grube tylko smierdza, ŚMIERDZA CI KTORZY SIE NIE MYJA , PROSTE ,

Gość gość
hahahaha,przeciez to prowokacja.........a jesli nawet nie,to wiecej dystansu do swiata i ludzi,po co mieszac z blotem?

Gość gość
z jednym sie zgodze,ze przymierza sie rzeczy i je brudzi,chociazby fluidem,kosmetykami,ktore ciezko sie usuwa z bialych rzeczy,tu masz racje autorko,co do kwestii potu,coz,powinien byc prysznic zamontowany,przed wejsciem do kabiny:D:D,i problem z glowy:D:D

Gość idz spac
kretynko:D i pomyslec,ze jutro znowu bedziesz z********ala w tym sklepie i obsługiała służaco następnych upoconych klientow haha, wspolczuje Ci.

Gość Dobre całkiem niezłe
" I nie jestem tylko sprzedawczynią, bo żeby się nią stać to trzeba być kimś i przede wszystkim mieć urodę, a ja ją mam" 1 :D :D :D Klękajcie narody! Odrzuciła modeling, rozkładówki najlepszych magazynów, czerwony dywan, światła reflektorów i jachty milionerów, które jej zapewniała jej oślniewająca uroda, ponieważ wolała zostac kimś więcej.... SKLEPOWĄ! :D 1 Zaiste laska, musisz powalac urodą, zostałaś sprzedawczynia dzięki niej, wow ;)

Gość obuurzona
"w relacjach intymnych słyszę całe dorosłe życie jak mantrę: "jak ty pachniesz"" . . .hahahaha aleś mnie rozbroiła tym tekstem. Widzę, że masz doczynienia z rybakami ha ha hja I gdybyś wiedziała ile ja zarabiam to by Ci szczena opadła biedoto.

Gość obuurzona
[zgłoś do usunięcia] ""gość a gdzie tak jest napisane,że mozesz tylko obsłużyc osoby ktore nie odbiegaja od norm??!! CO ZA KRETYNKA Z CIEBIE. to by nie produkowali rozmiarów powyzej L, a w kazdym sklepie sa rozmiary L,XL,XXL A NAWET XXXL, przykro mi bedziesz musiała takie baby obsługiwac , i nic tego nie zmieni! "" . . . .To są moje zasady, ustalone przeze mnie i w moim sklepie tak dla Twojej wiadomości rozmiarówka kończy się na L. Bo to sklep dla kobiet z klasą, a nie dla maciur co będą psuć wizerunek tej świetnej firmie.

Gość Dobre całkiem niezłe
I czyżby "panna olśniewająca uroda" (stojąca na codzień "na kasie" w jakimś pasażu) poszła z tematu? Chyba się rozwinął nie całkiem po jej myśli... ;)

Gość gruba z dobrą pracą
Dziewczyno, nie kompromituj się już :) Możesz za tę pensję sprzedawczyni to mi waciki kupić :) Gdzie pracujesz, może jutro się wybiorę, żebyś mnie obsłużyła ;)

Gość obuurzona
"ty k****o j****a A teraz zamknąć kur wa wszyscy ryje i słuchać jak pan mówi! Odpierd olcie się od autorki bo ma rację. Czy waszym zdaniem do qrwy nędzy taka waląca osoba potem jest ok? Brudna.nieumyta Nie dbajaca o siebie osoba jest ok? Jesli tak to tu siedzą same j**ią ce damy.ktore uwazają ze to normalne. " . . . Nie wiem do kogo skierowany jest Twój nick, ale nawet jeśli do mnie to i tak CIę kocham chamie ;) mła całuski

Gość gruba z dobrą pracą
"To są moje zasady, ustalone przeze mnie i w moim sklepie" . W twoim sklepie, sklepowo? :) Nie, to chyba jednak prowo, całkiem udane (niemożliwe, żeby takie żałosne laski istniały) :)

Gość gruba z dobrą pracą
A osoby walące potem (grube i niegrube) są albo niekulturalne albo mają poważny problem zdrowotny i ich waga nie ma tu nic do rzeczy.

Gość obuurzona
odwalcie się ode mnie, i nie wyzywajcie mnie, bo zgloszę to na policję na nenkanie! Pracuje we sklepie bo lubie, nie zarabiam mało tylko całkiem przyzwoicie i adekwatnie do wykształcenia i do mojego doświadczenia w zawodzie, niejedna z was może mi pozazdrościć zarobków. Ale tak to jest jak prawda w oczy kole i najlepiej kogoś wyzwać. Chamstwo i prostactwo.

Gość gość
nawet nich takie laski nie istnieją,ale to nie zmienia faktu,ze grube,wstrętne lochy powinny być eliminowane fizycznie,gdyż smród jak wydobywa się z ich czeluści,odczuwalny zwłaszcza latem,przyprawia o mdłosci i co bardziej wrazliwych moze doprowoadzić nawet do zgonu,takze wyeliminowac wielkie śmierdzące dupska z obiegu i będzie święty spokój

Gość a co to jest
A co to jest "nenkanie"? :(

Gość obuurzona
A ja myślę, że to jednak waga jest głównym czynnikiem walenia potem. Chcecie to wierzcie, nie chcecie to nie, ale jak żyję tak jeszcze nie spotkałam, chudej i śmierdzącej, a pracuje w moim zawodzie już dobre 5 lat. Przyjmijcie to jako przyjacielskie ostrzeżenie i lepiej coś z tym zróbcie, żeby się nie ośmieszać, a nie jako atak na Wasze osoby. MAcie niską samoocenę przez waszą nadwagę, no bo grube jesteście i nic sie z tym nie zrobi, ale nie musicie być zaraz takie anty do ludzi.

Gość Gosciowa
O d p i e r d o lić sie od dziewczyny , Bo ma racje w wy wszystkie brudaski myć sie bo czasem za rzygac sie chce na mieście .

Gość gość
o tym chamstwie, to odezwała się ta pełna kultura ;) dwie osoby jakie znałam w życiu i waliły niemiłosiernie, były chude. a wiem na pewno, że to były normalne dziewczyny dbające o higienę. ilośc potu i jego zapach jest uwarunkowany genetycznie.

Gość obuurzona
lubię bydlaków, chamskich bydlaków, którzy mają własne zdanie, a zarazem popierają moje zdfanie, do tego tempią nieprzyjemny zapach potu.

Gość obuurzona
"gość w środkach komunikacji publicznej,te babskie wieprzowiny rozsiewają taki fetor że kierowcy i pasażerowie o normalnych gabarytach powinni mieć dodatek szkodliwy " . . . szacunek dla Ciebie, widać, że jesteś mądra i byle gdzie się nie kształciłaś. Rispekt, że tak powiem po bożemu,

Gość obuurzona
"Gosciowa O d p i e r d o lić sie od dziewczyny , Bo ma racje w wy wszystkie brudaski myć sie bo czasem za rzygac sie chce na mieście ." . . . .Kołbi, to Ty?

Gość obuurzona
Nie ma gruba bo chora, jest chora, bo gruba. Nikt mi nie wmówi, że tyje się przez chorobę. Każda tłuscioszka która chciała schuść to schudła.

Gość obuurzona
PIszcie szybciej bo ja zaraz końćzę pracę i do domu lecę. NIe będę mogła Wam odpisać. Tak, powinna być opodatkowana, zgodzę się. I uważam, że grubaski powinny robić zakupy spozywcze dopiero na koniec dnia przed zamknięciem, żeby wcześniej nie wykupić całego towaru innym klijentom.

Gość gość
co to "schuść"? w sklepie tak u ciebie mówią? :-D