Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszukano mnie co zrobić

Polecane posty

Gość gość

ostatnio wymienialam opony na zimówki w najbliższym mojego miejsca zamieszkania warsztacie. wszystko pięknie ładnie ale jak tylko wyjechałam z zakładu to coś mi szmerało w jednym kole, i ściągalo mi kierownicę na prawo. po 2 dniach pojechalam do nich znowu bo to było przez niedopompowane koło. gdy facio zdjął oponę okazało sie że pękła sprężyna i w oponę powbijały sie takie igły, wystawał tez taki ostry bolec, całe szczęście że opona nie wystrzeliła. zostawiłam u nich samochód na 2 dni i naprawili tą srubę. i facet mówi do mnie że muszę wymienić 2 opony bo oni sprzedają tylko komplety, myslę sobie znowu kolejny wydatek + jeszcze zaplata za naprawę. zapłacilam 200 zł. a oni nie mieli innego kompletu i wlożyli mi jakies małe te opony.. co mam zrobić? znowu do nich jechać? i co powiedzieć żeby mi zamienili a jak nie to żeby oddawali pieniądze i nałożyli mi letnie a ja wtedy wymienie je w innym zakładzie? a jesli nie bedą chcieli oddać mi kasy? co mam zrobić? co powiedzieć? jestem już taka zdenerwowana, ze nie wiem co mam robić ;/

Gość gość
co o tym myślicie?

Gość gość
Nic mnie tak nie wkur​wia jak nieuczciwi mechanicy. Jedź tam z chłopakiem lub z ojcem i zrób im dym. I na drugi raz jedź do sprawdzonego zakładu który polecił Ci ktoś ze znajomych.

takie opony to się sprawdza przy odbiorze auta,a teraz to mogą się wyprzeć że to od nich opony. Ale spróbować sprawę załatwić możesz

Gość gość
nie słyszałam jeszcze, żeby nie mogli sprzedawać pojedynczych opon tylko podwójne. Ewidentnie chcą Cię naciągnąć. Jedź do nich z jakimś facetem