Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość
Ale ja mam wrażenie, ze ten facet tylko chce mnie wykorzystać. Nie wiem czy jego komplementy są szczere i jego wzrok który na mnie skupia. Wierze, ze to jest szczere, ale ludzie maja rózne zdanie na ten temat, stąd moje watpliwości.

Gość gość
Hmm mysle ze chce Ciebie tylko wykorzystać i tyle w temacie na bank

Gość malamilka
Ja mam na oku 16 lat młodszego.I też wiele osób twierdzi,że chodzi tylko o seks.Tak gadać będą tego nie zmienisz.Czytałam wiele takich tematów ludzie potrafią być szczęśliwi w takich związkach;) a w jakiś sposób dal Ci do zrozumienia,że chodzi tylko o to?

Gość 16 lat roznicy
Przyznaje ze zakochalem sie po dwoch latach zwiazku w mojej kobiecie o 16 lat mlodszej. Na poczatku seks byl waznym aspektem ale teraz po dwoch latach zwiazku stwierdzam ze jestemw niej bardzo zakochany.Ja mam 40 ona 24tyle ze nas laczy tez wspolna pasja.

Gość malamilka
SORRY STARSZEGO MAM NA OKU NIE MŁODSZEGO HEHE:D

Gość gość
Do malamilka: Po prostu patrzy na mnie takim wzorkiem jak by zobaczył coś zjawiskowego. Lubi złapać mnie za reke itp

Gość malamilka
No cóż to nie świadczy o tym,że chce Cię wykorzystać:) z tego co piszesz nie robi nic co by o tym świadczyło.Trzeba faceta przetrzymać ja tak właśnie robię:D jeżeli chodzi tylko o seks to jeśli nie dostanie tego co chce to wkrótce Cię...oleje.

Gość malamilka
A w takiej sytuacji wątpliwości zawsze na początku są:)

Gość gość
malamilka: Wiem, zakazany owoc lepiej smakuje. Czasami zastanawiam się nad tym czemu spośród tylu kobiet młodych dziewczyn w naszej pracy to własnie mnie mnie "wybrał" jak myślisz czy On mnie przypadkiem nie pozbadł?

Gość gość
Ma zone dziecko ? Kobieto ! tacy faceci szukaja tylko zabawy skad że z innymi tak nie ma ?

Gość gość
To proste facet ma swoje lata więc szuka najmniej wymagajacej ...i tylko szuka zabaw

Gość gość
Tak ma zonę, ale podobno mieszka z nią, bo tak trzeba. Ma też syna 10 lat ode mnie starszego.

Gość gość
A skad wiesz ze z innymi kobietami tak nie ma ?Na pewno wmawia Ci głupoty żeby Ciebie zaciognać do łóżka .

Gość gość
Czyli totalnie mnie pozbadł i chce się tylko mną zabawić? Kurde a ja człowieka tak lubię i szanuję.

Gość malamilka
Dlaczego zakazany? Jesteś wolna? Jeżeli tak masz prawo robić,wiązać się z kim tylko zechcesz:) a dlaczego wybrał Ciebie ? Zapewne z tego samego powodu co inni wybierają sobie "ofiary":D partnerów.Zakochanie,zauroczenie.

Gość gość
No w sumie nie wiem, czy z innymi kobietami tak nie ma. Mozliwe, ze inne tez ''naciąga"

Gość gość
Ale on ani zony nie szanuje ani Ciebie ogarnij sie wkońcu....Widziałaś jak sie zachowuje przy innych kobietach ??

Gość gość
Ja mam takiego psychiczno kuriera do wszystkich kobiet startuje a ma wnuka i też wielki szacunek pokazuje ....szkoda słów.....

Gość gość
malamilka: jestem wolna. A widzisz te komentarze powyzej? Ludzie tam piszą czego się spodziewałam. Możliwe, ze w ogóle mu się nie podobam i te jego komplementy są nie szczere i tylko chce mnie zaciągnąć do łóżka.

Gość malamilka
Cholera co Wy piszecie? Znam osobiście kilka małźeństw mieszkają nie ze sobą,a obok siebie jak lokatorzy,a tylko ze względu na dzieci,lub kredyty.Jakieś głupie stereotypy.

Gość gość
Tak widziałam jak się zachowuje przy innych kobietach. Jest dla mnich miły.

Gość gość
Ale tacy meżA ten twój ma wnuki ?

Gość gość
Ja mam takiego psychiczno kuriera do wszystkich kobiet startuje a ma wnuka i też wielki szacunek pokazuje ....szkoda słów.....- A z jakiego miasta jest ten człowiek????

Gość gość
Sosnowiec a pracuje w innym miescie ale on ma mniej niz 60 lat

Gość malamilka
Tak widzę możesz zobaczyć inne tematy jest ich tutaj trochę i w każdym są takie komentarze.Nikt Ci nie powie tutaj na 100% czego facet chce.

Gość gość
Tak, ma wnuka. 2,5 roku ma ten chłopczyk.

Gość gość
A ten kurier z Sosniowca ma wnuka który ma 14 lat i

Gość gość
malamilka: wiem, wiem nikt mi tutaj nic nie powie, ale jakoś gdzieś w głębi w duszy wierzę, że do samego końca nie chodzi mu sam sex

Gość gość
A twój facet skad jest ?

Gość gość
Z Ciechanowa. A czemu o to pytasz?