Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość
Nie w tym zakładzie było dużo kobiet. Ja wiem, że mu się nie podobałam ani nie podobam.

Gość gość
Chciał sie tylko przyłaczyc do rozmowy , to jasne ze mu sie nie podobasz stare dziady które nie maja brania tylko do pasztetów zagaduja .

Gość gość
No dobra już teraz to zrozumiałam, ze mną tylko manewrował i, że jestem pasztetem. Dzięki za utwierdzenie mnie w tym.

Gość gość
A co Ty dzieco jesteś ja jestem 5 lat młodsza od Ciebie a wiecej oleju mam w glłowie i wiem mam swiadomosć ze jestem paszczurem . W tym wieku trzeba mieć swiadomosć swoijej wstrętnej mordy .

Gość gość
Ale ja mam świadomość swojego wyglądu.

Gość gość
I dobrze chodziaz ze zrozumiałas o co mu chodzi . Poza tym jak mu wczesniej nie dałas to pewnie już machnoł rekami i szuka kolejnej nainewj .

Gość gość
Pewnie tak, ale pewnie jak by mógł to by się jeszcze i za mnie brał. To pewnie taki typ człowieka.

Gość gość
Nie wiem czty by się brał ale wiem że jest perfidny do granic możliwosci skoro nawet wyznawał Ci miłosć faceci w tym wieku ten etap maja już dawno za soba .

Gość gość
Tak wyznawał i to kilka razy. Nawet ode mnie próbował to wymusić. Raz mu dla żartu przytaknęłam, to niby nie uwierzył, ale jego radość na twarzy mówiła sama za siebie. Teraz to juz wiem, że to perfidność z jego strony, ale przekonywujący to On umie być.

Gość gość
dla faceta uganiającym się od niego od 20-30 lat powinien być DYSHONOREM>Jak szmaciaż nie czuje tego:)

Gość gość
Ja osobiście uważam, że dla niego to już powinno być dużo, że porozmawiałam z nim, byłam zawsze kulturalna w stosunku do niego, no i mógł na mnie popatrzeć. Kurde jak ja mogłam być taka głupia...

Gość gość
Facet w tym wieku już nie odczywa takich uczućv jak miłosć wiem cos o tym , to staty dziad poobserwuj lepiej jak inne kobiety traktuje ,na osobnosci .

Gość gość
Na pewno innym kobietom tez to wyznaje , raz go przyłapałas jak usmiechaŁ sie do innej a jak Ciebie zobaczył to przestał a czemu ?Myślisz żr wtedy nie było nic na rzeczy skoro odskoczył od niej i sie wystraszył

Gość gość
Nie na rzeczy akurat wtedy to nic nie było, bo byli tam też inni mężczyźni. W jego główce to na pewno coś było, ale otoczenie mu ku temu nie sprzyjało...

Gość gość
A w ogóle kiedyś to mi powiedział przy takim młodym chłopaku że chętnie by się do mnie przytulił. To już chyba było poniżej pasa, już wtedy mogłam się domyśleć o co mu biega...

Gość nrGG31422208
mam okolo 30 i uwazam ze ta kobieta to skarb pod warunkiem ze jest dziewica przynajmniej jak dla mnie nie potrafie 2 osoby peridnie wykorzystac

Gość gość
Po prostu lepiej przypatrz sie z daleka jak inne kobiety traktuje .

Gość gość
Być może się domyślał, że jestem dziewicą. Mam nadzieję, że z czasem o tym zapomnę. Sama już nie wiem jak się teraz w stosunku do tego człowieka zachować jak Go spotkam.

Gość gość
To go nie obchoszi czy jestes dziewicą czy nie , jemu chodzi tylko o jednorazowy wyskok i to wszystko .

Gość gość
A on Ci się na prawdę nie podoba wizualnie :)?

Gość gość
Ale ja nie wiem jak można tak udawać i mówić kobiecie tyle kłamstw prosto w oczy. Nie wiem jak ja się mogłam nie zorientować.

Gość gość
A on Ci się na prawdę nie podoba wizualnie usmiech.gif ? Pod takim katem to nigdy na niego nie patrzyłam, ale polubiłam Go za sposób bycia.

Gość gość
Bo on ma 60 lat i swój starczy wiek musiał nadrobić tymi kłamstwami inaczej zadnej by już nie złapał....A nioe jest młody za 10 lat to już moxze zapomniec bo to bedzie już staruszek o lasce i moze wtedy zapomnieć o takich wyskokach .

Gość gość
Młodzi faceci zaciagaja kobiety do łózka swoim urokiem i młodym ciałem a on ? Musiał cos wymyslec bo raczej swoim ciałem to nie zaciagnie kobiety do łózka tylko własnie taka stragedia .

Gość gość
A myslicie, ze powinnam z nim rozmawiać? jak się w ogóle wobec niego zachowywać?

Gość gość
Normalnie jak nie bedzie juz Ciebie zagadawywał to nie musisz z nim rozmawiać .

Gość gość
Tak jak oni to robia udawał ze nic sie nie stało .

Gość gość
Popytaj sie innym koiet z zakłady czy je tez tak nagabywał a na bank tak było

Gość gość
Ok. Popytam:-) Skąd się tacy ludzie biorą? Żal mi tej jego zony.

Gość gość
A wiecie, ze On jak kiedyś szłam z mamą to nas zaczepił a moja matkę widział 1 raz w zyciu, no moze drugi, ale nigdy z nia nie rozmawiał.