Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość
To Ty pytałaś sie mnie skad jest ten kurier ? Bo myślałam ze chodzi o tego . bo ktos zadał mi pytanie skad on jest .

Gość gość
Tak ja, ludzie już mnie tutaj tak nakręcają, ze wolę sprawdzić każdy trop.

Gość malamilka
Właśnie to jest najważniejsze,a nie to co piszą inni.Będzie co ma być;)

Gość gość
Ten facet powiedział mi kilka razy Kocham Cię i jakby chciał tego samego ode mnie. Jak powiedziałam matce, to co mi powiedział to myslałam, ze się wścieknie na niego...

Gość malamilka
A w ogóle to ile się znacie? Ten mój też to mówił i trochę podejrzane to jest dla mnie:) że tak szybko,a to dorosły facet, a nie dzieciak jakiś:/

Gość gość
Faceci sa jak dziec...a Ty zastanów sie powaznie ma facet zone myslisz ze jak wróci do domu to mysli o Tobie mozliwe ze ma mase takich kobiet gdzie go poznałaś jesli mozna spytać

Gość gość
Znamy sie już 8 miesięcy, ale powiedział mi to po około 5,5 miesiącach znajomości. Dla mnie też właśnie jest podejrzane. Kiedyś w zartach ja mu przytaknęłam, ze też Go Kocham, bo chciał tego. Niby udawał, ze nie wierzy mi, ale jego usmiech był bezcenny. Mimo wszystko to nie daje mi spokoju...

Gość gość
W pracy Go poznałam.

Gość gość
W jego pracy ?

Gość gość
Widujecie się codziennie ?

Gość gość
We wspólnej pracy.

Gość gość
A jak się zachowuje w stosunku do innych kobiet ?

Gość gość
Nie, bo ja ograniczam te spotkania. Czasami udaję, że wcale tego nie chcę, ale jak widzę jego spojrzenie na mnie to robi mi sie cieplej... Ja wiem, ze to głupota

Gość gość
Wiesz w tym wieku to staruszkom którzy chodza o lasce (nie chodzi mi o laske w sensie kobieta) odbija najbardziej chca wszystkie kobiety zaliczyc...

Gość gość
Normalnie jest miły dla nich, ale nigdy nie widziałam czegos nadzwyczajnego w jego zachowaniu.

Gość gość
No bo jak juz to na osobnosci im pokaze te swoje nadzwyczajne zachowanie... Pewnie wszystkie bajeruje jak ma tylko okzje...stary dziad za przeproszeniem nie cierpię takich zboków ....

Gość gość
Możliwe, ze jemu i mnie odbija. W ogóle mówi do mnie przy innych kobietach i mężczyznach "jaka Pani ładna". Już nie wiem czy takie zachowanie przy innych osobach jest na miejscu...

Gość malamilka
5,5 miesiąca to nie tak mało...myślę,że gdyby miał "złe" zamiary to tak długo by się w to nie bawił.Nie wiem już sama może tak to tłumaczę ze względu na podobną sytuację.

Gość gość
A innym pewnie tez tak mówi daj sobie spokój ze starym dziadem ...

Gość gość
Chociaż przypomniało mi się jak kiedys do jednej babki strasznie sie usmiechał, ale jak mnie zobaczył natychmiast od niej odskoczył i stanął przy mnie. Na pewno stary zbok...

Gość gość
Kurcze, tylko to nie takie proste wyrzucić Go z mojej pustej głowy....

Gość gość
Dla mnie tacy faceci to stare zboki którym zona nie wystarczy łasza sie do każdej ...z chęcia bym takich oodizolowała od społeczeńmstwa . Albo wykastrowała.

Gość gość
Pamietam jak kiedyśpowiedział , ze moja mama by powiedziała "gdzie ten starszy Pan dla Ciebie On dla mnie a nie dla Ciebie"

Gość gość
On pewnie z tych co za klazsa sie zabieraja zaliczył by Ciebie a potem juz By Ciebie nie znał albo udawałby ze nic sie nie stało sama rozumiesz.

Gość gość
gość zakoch*ją się w dużo młodszych od siebie kobietach, czy tylko liczą na sex z ich strony? Czy te kobiety im się podobają, czy biorą je za totalnie naiwne? Już nie wiem co o tym myslećsmutas.gif - Moja koleżanka ma 30 lat starszego faceta. Są razem 10 lat, a teraz się zaręczyli i za jakiś czas ślub.

Gość gość
Widzisz dziwne aluzje Ci mówi...

Gość gość
Pewnie tak. Udawałby, ze nic by sie nie stało lub udawał, ze nie zna. Teraz napisze cos głupiego czasem mam wrażenie, ze On chce się ze mną całować.

Gość gość
Taki stary facet nie szuka Miłosci ty jestes zdobycza a on zdobywca zabawi sie a potem kolejna ...

Gość gość
A co w nim zasugerowało, ze to akurat ja jestem tą zdobyczą? Wyjaśnijcie mi to. Jest ze mną coś nie tak?

Gość gość
Bo to przeciez stara prawda ! Jestes tylko zdobycza mysalałaś ze jest wielce zakochany w Tobie ? Takich kobiet ma na peczki lub jest zdesperowanym furiatem który codziennie musi coś zaliczyć .