Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość
Czyli On wybiera obojętnie, którą na swoją zdobycz? byle którą, która mu ulegnie? Taka kobieta kompletnie mu sie nie podoba, w ogóle jej nie lubi?

Gość gość
Masz 25 lat ogarnij się ! To stary facet kawał gnoja ! Który oszukuje zpone na kazdym kroku !

Gość gość
Dokładnie tak ! Nawet za takiego paszczura jak ja baa nawet sk.....rwiel na siłe próbował !

Gość gość
A był bardzo grzeczny na poczatku ... w rzeczywistosci takie typy nie szanuja kobiet nawet jak okazuja im szacunerk to tylko na pokaz !

Gość gość
Ja wiem, że On oszukuję żonę. Sama mu to kilka razy powiedziałam. Boże dobrze, ze mi oczy otworzyliście.... Czyli faceta muszę znienawidzić. Pewnie te wszystkie jego komplementy były nie prawdziwe, ale był tak przekomponowujący...

Gość gość
I dobrze daj sobie z nim spokój

Gość gość
Tylko to nie takie proste. Już teraz mogę mieć podstawy, ze mnie ściemniał. Przykro mi, bo człowieka lubiłam i szanowałam a co najgorsze mu wierzyłam. Mam z nim w ogóle rozmawiać?

Gość gość
Nie musisz mu sie podobać facet w tym wieku nie może sobie raczej pozwolić na to żeby friltować tylko z ładnymi chyba ze jest przy kasie .

Gość gość
To twoja decyzja ale założę się ze on nawet mie szuka z Toba kontaktów tylko wtedy jak jestes pod ręka .

Gość gość
Możliwe, ze nie szuka ze mną kontaktu tylko sama się napraszam. Już sama nie wiem. Facet jest przy kasie. Czyli wybiera brzydkie, bo wie, ze nikt inny na nie nie poleci?

Gość gość
To jest taki typ ze ma wszystko gdzieś i zrani Ciebie z pewnoscia jak sie bardziej zaangażujesz

Gość gość
To omijam Go już z daleka, skoro potraktował mnie jak zwykła zabawkę.

Gość gość
a później wróć do piaskownicy, z pewnością spotkasz tam mądrzejsze koleżanki - doradczynie....

Gość gość
Teraz zastanawiam się na prawdę czy moje doradczynie nie miały przypadkiem racji. Kiedyś mu powiedziałam, ze jak by ktoś sie dowiedział w pracy "o nas" to by nas chyba wysmiał, a On na to to by pogadali i przestali i przytoczył mi inną parę, która też romansuje i ludzie o niej mówią, tylko,ze tam to Ona jest ze 12 lat starsza....Już sama nie wiem.

Gość gość
On jest duzo starszy ode mnie ponad 30 lat. Ja 25 On 60.

Gość gość
I jeszcze przypomniała mi się jedna sytuacja. Kiedyś pamiętam jak w pracy odprowadzał mnie do wyjścia, a na korytarzu nie było nikogo to chciał iść ze mną za ręke, ale się wyrwałam, próbował jeszcze mnie objąć, ale też się nie dałam. później mi to wypominał kilkanaście razy. To chyba ewidentnie chodził mu o sex...

Gość gość
Ale ja tej róznicy wieku aż tak bardzo nie czuję. Facet umie dostosować się do mojego wieku.

Gość gość
Oczywiscie że chodzi mu sex , to stary facet nie interesuja go Miłostki , tylko zabawa a potem było miło ale się nie znamuy .

Gość gość
Na pewno ma kilka kobiet upatrzonych .

Gość gość
Sama widzisz próbował na siłę , zakochany facet nie prubuje nic na siłę .

Gość gość
Ja znam podobnego faceta mówie Ci oni maja gdzieś uczucia innych , krzywdzi zone myslisz ze Ciebie by nie skrzywdził ?

Gość gość
Dzięki, za Wasze komentarze. Przemyślałam to wszystko i wiem, że by tak mogło być. Głupia byłaś to się dałaś. Zastanawiam się co nim sugerowało, że akurat wybrał mnie na jedną ze swoich ofiar.

Gość gość
Na pewno nie tylko Ciebie skad wiesz ze nie miał innych ? Kochana może dlatego ze wyczuł ze on Ci sie podoba .

Gość gość
To z tych co bierze wszystko do gęby wiecej wiary w siebie kocawidzę takich typków w dodatku starych bo mi sie przypomina co mi taki 1 stary drań chciał zrobić . hana .

Gość gość
Ale ja mu nigdy nie okazałam tego, ze mi się podoba. Chociaż kto Go tam wie co myślał na prawdę. Kiedyś się mnie nawet mnie pytał czy mu się podobam, ale zaprzeczyłam, strasznie był zawiedziony...

Gość gość
Może nie ma powodzenia wsród innych kobiet a skoro mu tak powiedziałaś to powinien dać Ci spokój , może uśmiechałas sie czasai do niego niektórzy głupi usmiech biora juz za podryw .

Gość gość
No tak wiele razy się do niego uśmiechałam i byłam miła, ale to dlatego, że On jako pierwszy to zaczynał.

Gość gość
Pewnie nie ma rania dziadek u innych kobiet mam racje :)? Poza tym pusałas że do innych kobiet też się strasznie przymilał na pewno robi to samo a osobnosci z innymi .