Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość
A może mu chodzi o twoją matkę a nie o Ciebie , nie pomyślałaś o tym ??

Gość gość
Kiedyś zażartowałam, ze mogę poznać Go z mamą, to powiedział, ze woli mnie niż ją. Myślę, ze jemu to obojętnie która, byle by którąś upolować.

Gość gość
Taa a co miał C***owiedzieć . Oczywioscie ze mu to obojetne a ta kobieta do którwj sie usmiechał w jakim była przedziale wiekowym ??

Gość gość
Ciężko mi powiedzieć, ale myślę, że po 50 jest. Coś koło 55.

Gość gość
No to i za twoja mame mógł by sie spokojnie wziasć raz skomentował że jak się dowie to powie że ten Pan jest dla niej a czemu tak to skomentował ?

Gość gość
No to i za twoja mame mógł by sie spokojnie wziasć raz skomentował że jak się dowie to powie że ten Pan jest dla niej a czemu tak to skomentował ?

Gość gość
No nie wiem czemu. Pewnie i ją jako obiekt swojej zdobyczy miał w myślach. A może chciał i ją i mnie obskakiwać. W ogóle to zauważyłam, ze całkiem inaczej z mamą rozmawiał niż ze mną. Tak poważnie. Nigdy nie widziałam, żeby z kimś tak rozmawiał. Był nawet lekko speszony. Tylko dziwnie się zachował bo matkę moją ominął a szedł ze mną ramie w ramię a Ona z tyłu.

Gość gość
Hmm bo ja traktuje powaznie .

Gość gość
Ale tpo na pewno nie ze wzgledu na Ciebie . Ty jestes jedna z jego wielu zabawek mówie facet w tym wieku Miłosć ma juz dawno za soba ...Znam jednego goscia który jest z kobieta duzo młodsza i jest z nia tylko dla seksu .

Gość gość
No właśnie. Ze mną rozmawiał w sposób dziecinny, albo jeszcze się do niej nie ośmielił.

Gość gość
Może podoba mu sie wtedy faceci się na prawde pesza .

Gość gość
Mozliwe. Chociaż przede mną też się kilka razy speszył, więc już sama nie wiem. Jednakże jest mi strasznie w środku przykro, ze facet takie miał zamiary wobec mnie i był tak nieszczery. Zwłaszcza, że naprawdę bardzo Go polubiłam i okazywałam szacunek. Wiele razy mi mówił, ze takie młode chłopaki to aby zaliczyć dziewczynę, a później postawią kreskę na niej, a On jest poważnym człowiekiem i na pewno by tak nie zrobił...

Gość gość
Taa oni wszyscy dobrzy no bo mażone oszukuje a Ciebuie by niby szaniował dobre sobie

Gość gość
Prędzej mu sie twoja matka podoba jestes naiwbna dziewczyno widzisz nawet nie rozmawia powaznie jakby Cie kochał to by mu ręce drżały na samo patrzenie na Ciebie .

Gość gość
Zaraz mnie krew zaleje .... A stare dziadki po co lataja za młodymi kobietami z miłosci ? Nie . On by tez Cie przekreślił po 1 nocy masz to jak w banku .

Gość gość
No na pewno. Teraz już to wiem, ale w życiu człowiekowi różne myśli przychodzą do głowy. Gdyby zawsze człowiek był tak idealny i wiedział wszystko to na świecie nie było by tyle problemów. A co do tej rozmowy to w pracy rozmawiał ze wszystkimi kobietami w taki sposób jak ze mną, no chyba,że jakieś wyzsze kierownictwo to wtedy prowadził rozmowę na takim poziomie jak z moją matką.

Gość gość
Bo wszystkie kobiety ma za nic...

Gość gość
Młodzi chłopacy sa lepsi od niego bo oni przynajmniej stawiają sprawę jassno i nie musza sciemniać bo maja urok i młode ciało a staruchy to muszą to nabrabiać udawaniem swiętoszka żeby zwabić taka ofiarę ...

Gość gość
Mimo wszystko dzięki za Wasze komentarze. Ciężko mi jest na duchu. Pewnie zejdzie trochę czasu nim o tym zapomnę, a jeszcze jak mi się przypomni ten jego nerwowy śmiech (czasem tak się śmiał jak był obok mnie) to już w ogóle tragedia. Piszcie swoje komentarze. Ja bedę je czytać i wyciągać wnioski:-)

Gość gość
Powiedź mu ze juz faceta i zeby sobie innej poszukał albo od raz prosto z mostu niech sp....dala staruch tam gdzie piepprz rośnie .

Gość gość
Ale najgorsze jest to, ze On myśli, że ja mam chłopaka, bo często widywał mnie w towarzystwie kolegi. Jeszcze mu to imponowało, że chłopak jest tak wysoko postawiony...

Gość gość
A Ty mu mówiłas ze boisz sie ze chce Ciebie tylko wykorzystać ??

Gość gość
I nawet nie był zasdrosny :)? Śmieszny jest facet no tak bo Ciebie tylko na 1 raz a potem jakby nic sie nie stało jeszcze by piatkę mu przybił....Faceci w tym wieku sa nienormalni .

Gość gość
Mówiłam mu to, że On chce mnie tylko wykorzystać. A to dobrze czy źle? Jesli chodzi o tego kolegę to często sie mnie pytał jak miałam coś nowego czy to od niego, to ja tak dla zartu przytakiwałam, ze tak. No to kiedyś powiedział mi, ze On też może mi dawać kasę czy coś w tym stylu... wtedy się już trochę przeraziłam.

Gość gość
Pogadaj z innymi kobietami o nim...

Gość gość
Nie wiem czy już warto o nim gadać z innymi kobietami. Ale wiecie co tylu mężczyzn mnie przed nim ostrzegało, ze to jest taka szuja, że teraz mnie oswaja a potem zaatakuje jak jastrząb. Może widzieli co się święci. Kiedyś pamiętam jak wrócił po urlopie to sie pytał czy się za nim stęskniłam i czy o nim myślałam, bo On się za mną rozglądał na mieście, ale mnie nie widział. Zal mi siebie w tym momencie...

Gość gość
A powiedzcie mi jeszcze jedno co takiemu facetowi dałby pocałunek czy nawet sex ze mną? bo ja tego nie rozumiem.

Gość gość
Ulżyć sobie Nie obraź sie ale na pewno masz 25 lat ? Hmmm bajki to kazy umie mówić

Gość gość
Az taka wtretna jesteś ze intereauje Cie stary dziad który traktuje Ciebie jak zwykła sz...tę ?