Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesielondynu

Czy W LONDYNIE jest bezpiecznie

Polecane posty

Gość bojesielondynu

za niedlugo wyjezdzam do Londynu. troche sie boje bo slyszalam ostatnio wiele o morderstwach, bijatykach itd... czy wieczorem mozna bez strachu tam sobie chodzic po ulicy? czy lepiej siedziec w domu i nigdzie nie wychodzić gdy sie sciemni?

Gość bojesielondynu
hej haj helol? podzieli sie ktos opinią?

Gość gość
Ze wzgledu na ogromna ilosc imigrantow z Afryki, Indii, Pakistanu i innych ja rowniez boje sie wychodzic wieczorami.

Gość bojesielondynu
a zaczepiają Cie ludzie na ulicy?

Gość gość
Ze wzgledu na ogromna ilosc imigrantow z Afryki, Indii, Pakistanu i innych ja rowniez boje sie wychodzic wieczorami. Akurat od nich najmniej ci grozi.

Gość gość
Przestan, mieszkam w Londynie od siedmiu lat i dosc sie napatrzylam. Dlaczego bronisz tych dzikusow?

Gość gość
napatrzylas sie na co? Ja mieszkam tu 6 lat i wiecej sie napatrzylam na polaczkow niz na inne nacje

Gość gość
Rok tam byłem i nigdy mi się nie zdarzyła zaczepka, dodam że prawie co dzień wychodziłem po kobietę 3 km przez parki, by odebrać ją po pracy z metra w godzinach pomiędzy 22, a 24, w zależności od dnia ile h pracowała. Sam często samotnie wybierałem się tez na dzielnicę handlową dokładnie na wembley na net, czy na zakupy. Dodam że to 4 strefa i nie jest to dzielnica raczej białych :) ..... Mieszkaliśmy na dzielnicy gdzie większość stanowili hindusi, ale i wielu arabów, irańczyków tam mieszkało..Mi osobiście, mimo wcześniejszego uprzedzenia do nich nigdy nic złego się nie stało. Powiedziałbym, że w W-wie, czy Krakowie czułem się o wiele bardziej mniej bezpiecznie.

Gość gość
Na polaczkow? Co z tego. Jesli mieszkasz w LOndynie, to dobrze wiesz jakie nacje tu dominuja. Pewnie masz faceta dzikusa i dlatego ich bronisz, a Polacy be. No oczywiscie, ze znajdziesz patologie wsrod Polakow za granica. jednak dzikusy z Afryki, Indii, Pakistanu i ich zachowania sa na porzadku dziennym i im sie za to nie obrywa. Wiec jeszcze raz przestrzegam autorke tematu przed dzikusami, ktorzy dominuja w calym Londynie. Moga Cie skrzywdzic i nic im za to nie grozi, ale powiedz im slowo a juz jest oskarzenie o rasizm. Im nic nie mozna zrobic.

Gość gość
Przestań człowieku siać zamęt. To że ciebie strach paraliżuje i siedzisz w domu, nie oznacza, że każdy ma takie odczucia. Po drugie mieszkałem wśród nich i nigdy mi nic złego nie zrobili.

Gość bojesielondynu
kurcze..facetów może nie ruszają a jak to jest z kobietami? trochę się boję tylu narodowości w jednym miejscu hehe..

Gość gość
Bo jestes facetem, a ja jestem mloda kobieta.

Gość gość
Jak napisałem byłem tam razem zkobietą, a kobieta pracowała na II strefie dokłądnie na fullham w hoteltu, też nigdy jej się nic nie stało. Zreszt a w hotelu z nią pracowała taka mieszanka....50 % to filipińczycy, reszta to Arabi, Ukraińcy. Hiszpanie, Irakijczyk, Litwinka.

Gość gość
W londynie gwałcą na potęge.mniejsie na baczności.AMEN

Gość gość
Nie nawidze dzikusow. Ide ulica w bialy dzien a to to stoi pod sklepem i sie gapi, mierzy czlowieka od gory do dolu niejednokrotnie komentujac lub zaczepiajac. Fuj. A sporobuj sie tylko spojrzec albo cos odpowiedziec. Masakra. A dzikusy z Afryki sa najbardziej agresywni. Ja mam ponad 30 lat a boje sie autobusami z ciemnoskorymi nastolatkami jechac. Nikt im uwagi nie zwroci, wszyscy sie ich boja.

Gość gość
25.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Bo jestes facetem, a ja jestem mloda kobieta . W londynie gwałcą na potęge.mniejsie na baczności.AMEN .......... Przestań siać prowokację i generalizować.

Gość gość
gowno prawda co noc jezdze metrem jest pelno czarnych i ciapatych jaos sie do mnie nie doczepiaja

Gość gość
Bo jesteś brzydka

Gość gość
ty wiesz jaka jestem:Dhahahahahahaha

Gość bojesielondynu
a ja nie naleze raczej do brzydkich i stad ten temat.. troche sie boje ze ktos moze mnie z obcokrajowcow zaczepiac :(

Gość gość
Beda zaczepiac. szczegolnie jesli jestes blondynka.

Gość gość
to sie boj dalej

Gość gość
Hahaha ta bo w londynie brakuje blondynek:DAle piertolisz głupoty cieciu.

Gość bojesielondynu
wiem ze blondynki rzucaja sie w oczy strasznie - naszczescie jestem brunetka :) mimo wszystko stresuje mnie tez fakt ze jestem Polką.. bo z tego co wiem to i nas nie mysli sie tam za dobrze.. przeciez nie ukryje swojej narodowosci i nie bede udawac kogos innego ale ciekawa jestem jakie bedzie tam dla mnie otoczenie

Gość bojesielondynu
podbijam temat

Gość gość
po co podbijasz by siac zamet?

Gość bojesielondynu
nie bo jestem ciekawa czy Polacy boją się tam wychodzić wieczorami.. głównie Polki..

Gość gość
Ja sie nie boje,tak samo jest w polsce jak i tu.Smiem twierdzic ze tutaj nawet czuje sie o wiele bezpieczniej niz w olskim miescie.

Gość bojesielondynu
oo to fajnie :p w sumie to racja nigdzie nie jest bezpiecznie ale w polsce to mniej wiecej wiem jacy są polacy a tych arabów to sie boje i murzynow.. oni zawsze kojarzą mi sie ze zbirami mordercami g****icielami... moze media tak ich wykreowaly nie wiem

Gość gość
wszedzie mozna zostac zgwalcona.Bezpieczniejw londynie niz w paryzu czy moskwie:D